Yakın okul mu , uzak okul mu ?

Ben kaliteli ozel okul derim ama 6.5 da cok erken.. benimkiler de egitiminden emin oldugum, kardes referansli uzak okula gidiyorlar ama yine ozel aracla gittikleri icin servis gibi gezmiyorlar 40 dakikada okulda oluyorlar.. ozel arabayla birilerinin birakma ihtimali varsa o zaman kesin uzak olan, diger turlu cok erken kalkmasi gerekir yil ortasinda sorun cikmasin sana..

Ben sadece sisi tebrik etmek için geldim, ne güzel ne ilgilisiniz...
Şu an yapacağınız yatırım ileride çocuğunuzun bineceği arabadan evleneceği adama oturacağı eve kadar her şeyi etkileyecek.
Dilerim en güzeli olur.
Öpüyorum sizi

Ben kaliteli ozel okul derim ama 6.5 da cok erken.. benimkiler de egitiminden emin oldugum, kardes referansli uzak okula gidiyorlar ama yine ozel aracla gittikleri icin servis gibi gezmiyorlar 40 dakikada okulda oluyorlar.. ozel arabayla birilerinin birakma ihtimali varsa o zaman kesin uzak olan, diger turlu cok erken kalkmasi gerekir yil ortasinda sorun cikmasin sana..
Ofisim c.tesi günü de okula gitmesi gerekecek uzak okula giderse :)
Arabamla bırakabilirim her gün ama eşim servis daha mantıklı diyor hasta olursun, araba bozulur, kış şartları yine de servis makul olanı diyor.

Deniz atı gerçekten çok başarılı eğitim,sanat,dil konusunda.Çocuklar gayet mutlu gözüküyorlar.Arkadaşlarım sabah servisle gönderiyor çıkışlarda araçlarıyla alıyorlar .Benimde nacizane tavsiyem en azından bir bakıp değerlendirmeniz .

Ben de 5 dk mesafedeki değil de 30 dk mesafedeki okula göndereceğim .servisle uzayacak yol .daha çok küçük 1.sınıfa başlayacak fakat herhangi bir okula göndermek yerine eğitim kalitesi yüksek bir yere göndermeyi tercih ederim .temel sağlam olmalı ki üste kat çıkınca deformasyon yada çökme olmasın :)

Hazir bizim muhitte oturan anneler toplanmisken sorumu soruyum.bari:)
Fiyat performans iyi olan özel ilkokul öneriniz var mı?Ataşehir Ümraniye civarında.20 bine kadar.

Ben de Ümraniye’deyim, oğlum Tuzla’da okuyor. Her sabah 7’de servise biniyor. Mutlu ve okulumuzu da seviyoruz. Sizinki Acıbadem’de okuyacaksa servise en az 7:30’da biner merak etmeyin, içinize sinen yere verin mesafeyi boşverin. Hayata alışsınlar birazcık hem.

Orayı biz araştırdık.birinci sınıf için ta Şubat aylarında kontenjanı dolmuştu.cok iyi bir okul olduğu söyleniyor.
Ben kendim arastirmadim ancak bir ka gun once bahsi gecti ve kisi bos konusacak bir insan dgil. Akrabasi 3. Siniftaymis 3. enstrumani caliyormus falan. Bir arastirmak lazim sanki.

okulun iyi olmasından daha önemli olan şey çocuğun iyi olması.
yollar ve çok erken kalkmak onu çok yıpratacak derse odaklanamayacak.
çocuk iyiyse her yerde yapar, çocuğun içinde yoksa prof.ların elinde de olsa olmuyor.
köy okulundayım bir sürü imkanımız hatta ana ders olmayan derslerde branş öğretmenimiz yok. müzük resim gibi. bir sürü eksikliğe rağmen fen lisesine öğrenci gönderiyoruz.
hakkında kötü şeyler duymadıysanız yakın okulu bi değerlendirin bence.

Bana acil yardım edin hanımlar.
Uzatmandan soruyorum. Kızım 5.
sınıfa geçti. Umraniye'de ikamet ediyorum.
Yakın olan okulum Umraniye'de donanım ve eğitimi aldigim duyumlara göre iyi.
Gidip konuştugumda olumsuz bir durum yoktu.
Sosyal aktiviteler, etkinlikler tatmin edici derecede var.
Uzak olan okul ise daha köklü olan bir okul ve Acibadem'de.
Donanım, sosyal etkinlikler ve dil konusunda daha kaliteli bir eğitime sahip.
Sorunum ise saat 8.00 de olan ders saati için servise 6.30 ya da 7.00 gibi binmesi lazım.
Yakınımda olan okulun ders saati 9.00 kendim arabayla 5 -10 dakikada okuldayim. Sabah 8 de uyansa kahvaltisini bile edebilme imkani var cunku cok erken kalktiginda asla kahvalti etmiyor.
Dün öğretmenimize danistim ve Acibadem'deki (uzak olan) okulu tercih etmemizi söyledi.
Önerileri bekliyorum.
Bugün kayıt etttirecegim.
Yakın okul,İstanbul'da günler kısalmaya başladığında kışın hava geç aydınlanıyor saat 8 de bile hava karanlık oluyor kızınız için uzun yol zor olabilir.

Back
X