- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
- 73
- Konu Sahibi mutsuzperi
-
Kızlar merhaba, ben 22 yaşındayım ve üniversitede okuyorum okulum 3 sene uzadı malesef mezun olmam gereken yaşta daha 2.snftayım ama nişanlıyım ve bu eylülde evlenip okuluma devam etmek istiyorum.Nişanlımda bana bu konuda hertürlü destek olduğu için kafamda soru işareti yok ama özel okulda oldugum ıcın sızce egıtım ucretımı kımın odemesı lazım?nişanlım aylık geliri ancak bızım yaşamamıza yeter babasının durumuda gayet iyi ama bu konu nasıl açılıcak bilemedim,yoksa babam mı üstlenmeli bu ücreti_? doğrusunu bilemıyorum lutfen yardım edin.
sen özel okul tercihi yaparken nişanlının ailesi yoktu yanında.. ailenle karar verdin buna sen.. o yüzden senin okul paran onları bağlamaz.. isterse dünyanın en zengini olsun.. ha eğer seni istemeye geldiklerinde senin baban daha okuyor , okulu bitsin vs dediyse ve seni vermek istemediyse, ve onlar da olsun biz okuturuz, okul parasını da öderiz dedilerse orasını bilemem... ama sen bunu sorduğuna göre, öyle bir şey denmemiş demek ki... eşinin durumu varsa birlikte ödersiniz, yoksa da tabi ki senin ailen ödeyecek...
Kızlar merhaba, ben 22 yaşındayım ve üniversitede okuyorum okulum 3 sene uzadı malesef mezun olmam gereken yaşta daha 2.snftayım ama nişanlıyım ve bu eylülde evlenip okuluma devam etmek istiyorum.Nişanlımda bana bu konuda hertürlü destek olduğu için kafamda soru işareti yok ama özel okulda oldugum ıcın sızce egıtım ucretımı kımın odemesı lazım?nişanlım aylık geliri ancak bızım yaşamamıza yeter babasının durumuda gayet iyi ama bu konu nasıl açılıcak bilemedim,yoksa babam mı üstlenmeli bu ücreti_? doğrusunu bilemıyorum lutfen yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?