• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okul öncesi öğretmenliği okuyan arkadaşlardan ilk atamada İstanbul'a atanan var mı?

sel91

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
24
0
16
Ankara
arkadaşlar geçen senelerde okul önceci arkadaşlardan istanbul atanan varsa neresine kaç puanla atandığını yazabilirmi

Son düzenleyen: Moderatör:
canım facebookta gruplar var görmüşsündür belki oralarda paylaşılıyo puanlar. bu arada bende istanbul yazıcam okul önceciyim =)

özür grubunun atamaları bitince sıra bize gelcek. 2-8 eylül arası tercih haftası az kaldı. sen nereleri düşünüyosun il olarak?

canım facebookta gruplar var görmüşsündür belki oralarda paylaşılıyo puanlar. bu arada bende istanbul yazıcam okul önceciyim =)[/QUO

hangi gruplar var cnm facebook kullanmıyorumda bılemıyorum oyuzden . ortalama kaç puan alsam garanti atanırım bunu merak ediyorum buarada anadolu yakası istiyorumda bilgilendirrseniz cok sevnrmmm :))

canım facebookta gruplar var görmüşsündür belki oralarda paylaşılıyo puanlar. bu arada bende istanbul yazıcam okul önceciyim =)[/QUO

hangi gruplar var cnm facebook kullanmıyorumda bılemıyorum oyuzden . ortalama kaç puan alsam garanti atanırım bunu merak ediyorum buarada anadolu yakası istiyorumda bilgilendirrseniz cok sevnrmmm :))

canım valla kaç kişi alıncağı bilinmeden kaç puanla atancağı da belli olmuyor ama şunu söyleyeyim önümüzdeki senelere 70den aşağı almak sıkıntı bence. atama grupları var baya bilgi öğreniyor herkes o gruplardan =)

Back