- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.171
- 798
- Konu Sahibi Tikkabilla
-
Atama mı bekliyorsun sen de?önce şu 40 bin yığılan mezun için bi çözüm bulundaönüne gelen okul öncesi okudu
ücretliler çeviriyor okulları
bu sene 8.kez kpss girecemAtama mı bekliyorsun sen de?
Ablam da geçen sene 8. girişinde atandı, umudunu yitirme.. Hayırlısı neyse o oluyor.bu sene 8.kez kpss girecembeni haraca bağladı her sene zorunlu olcak dediler kandırdılar bizi her önüne gelende oöe okudu
aöf nin okul öncesi öğretmenliği acması bu bölümün değersizleşmesine sebep oldu(bana göre çok yanlış bi uygulamaydı)bu sene 8.kez kpss girecembeni haraca bağladı her sene zorunlu olcak dediler kandırdılar bizi her önüne gelende oöe okudu
aöf nin okul öncesi öğretmenliği acması bu bölümün değersizleşmesine sebep oldu(bana göre çok yanlış bi uygulamaydı)
bu sene alan geldi ama ben hiç çalışamıyorum içimden gelmiyorAblam da geçen sene 8. girişinde atandı, umudunu yitirme.. Hayırlısı neyse o oluyor.
Alan olması çok daha iyi.. Ben de İngilizce öğretmeniyim, alan ilk çıktığı sene atandım.bu sene alan geldi ama ben hiç çalışamıyorum içimden gelmiyor
:)bu her alanda var ücretli öğretmen olup kadrolu öğretmenden dha çok emek sevgi veren ögretmenlerimzde var ama asıl konu bu şekilde yığılmaya sebep olundu..Her il e üniversite açıldı die kayıt olup okuyanları suclamak yanlış olur açıp arkasında duramamak asıl mesele.. ben aöf de bu alanı tercih eden kimseye bişey demiyorum ama yapılan yanlış bi uygulama en azından arkasında durulması gerekirdi..Bölüm açıp atama puanlarını yükseltmek bana göre insanların umutlarıyla oynamaktan başka bişi değilsus bence bende aöfliyim şimdi kapanmış ama -çok haksız sayılmazsın ama ...
malesef öğretmenlik özellile okul öncesi öğretmenliği aşk işi bu işi sevmezsen o çocuklarada kendinede eziyet edersin hatta iş olarak görmek bile çok itici aöfli olupta örgünlere taş çıkaran arkadaşlarım var -çalışırkende gördüm bunu
Alan sınavı çıkınca aöflülerin hepsi döküldü ama.. Çünkü ezbere geçiyorlardı sınavlardan..Aof ogretmenliklerinde kontrolsuzce kontenjan alininca sonuc bu oldu.Hic bisey olamadin,hadi aof ogretmenlige git gibi oldu.Bende ingilizce ogrt. mezunuyum aof'nin.2008 mezunu.Bizim sistem aof den daha farkliydi ama 2 yil orgun zorunluydu.Devamsizliktan kalma vardi ve 70 ortalamayi tutturamayan dersten kaliyordu.Millete basit geliyor aman aof'mi diye ama cogu egitim fakultesinden cok daha agirdi derslerimiz.Iste sistem kurbani olmak boyle bir sey.Oss'ye girerken ogretmen liselilerin ek puanlari yuzunden 100 soruda 93 kusur netim olmasina ragmen solugu aof de aldim.Gerci 4 senede butsuz ve ustun basariyla bitirdim ama yine de milletin gozunde aof mezunu oluyorsun :) Mezun oldum 9 ay bekleyip ataninca millette "aaa bu chelzy de akilliymis aslinda imaji olustu" .Bunlari neden yaziyorum bilmiyorumBugun meslege baslayisimin 8. Yili.Sanirim bir flashback yapmak istedim.
ayyy aöfelimisin senAof ogretmenliklerinde kontrolsuzce kontenjan alininca sonuc bu oldu.Hic bisey olamadin,hadi aof ogretmenlige git gibi oldu.Bende ingilizce ogrt. mezunuyum aof'nin.2008 mezunu.Bizim sistem aof den daha farkliydi ama 2 yil orgun zorunluydu.Devamsizliktan kalma vardi ve 70 ortalamayi tutturamayan dersten kaliyordu.Millete basit geliyor aman aof'mi diye ama cogu egitim fakultesinden cok daha agirdi derslerimiz.Iste sistem kurbani olmak boyle bir sey.Oss'ye girerken ogretmen liselilerin ek puanlari yuzunden 100 soruda 93 kusur netim olmasina ragmen solugu aof de aldim.Gerci 4 senede butsuz ve ustun basariyla bitirdim ama yine de milletin gozunde aof mezunu oluyorsun :) Mezun oldum 9 ay bekleyip ataninca millette "aaa bu chelzy de akilliymis aslinda imaji olustu" .Bunlari neden yaziyorum bilmiyorumBugun meslege baslayisimin 8. Yili.Sanirim bir flashback yapmak istedim.
hadi inşallah diyelim biz gazla başlamam gerek artık -yinede matematik yapan öncelikli olur diyolarAlan olması çok daha iyi.. Ben de İngilizce öğretmeniyim, alan ilk çıktığı sene atandım.
Alan sınavı çıkınca aöflülerin hepsi döküldü ama.. Çünkü ezbere geçiyorlardı sınavlardan..
ayyy aöfelimisin sen
Bence alan genel kültürden çok daha önemli mesela.. Kpss başlı başına zaten tartışılır ama alanın gelmesi güzel bir eleme tekniği oldu.Ben diger bolumlere tam hakim degilim.Ama benim bolumde cogu kisi zaten bitiremeden birakiyorlardi bolumu.Alan sinavinin da tam olarak ogretmen secmede bir olcut oldugunu dusunmuyorum aslinda.Gerci sanki kpss cok mu dogru bir olcut orasi tartisilir.
Tabikiii.Ilk girislilerinden sayilirim hemde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?