Okul müdürünün tavrina sinir oldum

Üzülmeyin ama demek ki fazla soru sorup bunaltmisiniz gibi geldi bana.. pek karisilmayi sevmiyor okul yönetimi öğretmenler. Biraz sakin olun çok mudahele etmeyin. Dezenfektan dışarıda değil diye bile sinir kapmisiniz. Çantasına kolonyagi koyuyorum ben

Siz çalışıyormusunuz? Çalışmıyorsanız mecbur kalmadıkça yollamayın derim. Ayrıca cocugunuza ellerini yıkama alışkanlığını ışıyayın , dezenfentan da daha iyi bir yöntem ve küçük bir şişe dezenfektan sürekli yanında bulundurabilirsiniz .

müdürün tavrını bilmem de burada yazdığınız her şey maddiyat ile ilgili

yani okul süresi azaldı yemek azaldı ücret ne olacak diye aramışsınız

okullar kapandı diye daha duyuru düşer düşmez para diye aramışsınız

cidden merak ettim okulunuzun aidat miktarını

burada merkez ilçelerde 200 civarı bildiğim kadarı ile

yani bir Kasım ayında zaten 2 hafta okul oldu bir hafta tatil geriye bir hafta kalıyor

50 lira mı bu kadar haldır haldır telefon ettiren sizi

yine bu pandemi yoğunluğunda okul bazılarına açılacak deyip ortam tam oturmamışken bugün hemen neden gittiniz

işleri bir düzenleselerdi iki gün sonra gitseydiniz kayıt sildirmeye

yani aradığınızda ben göndermeyeceğim, sınıf planlamasına benimkini dahil etmeyin demeniz yeterli olurdu bir de ilk günden okula gitmeniz gerçekten bana değişik geldi

bu arada okul öncesi hiçbir aşamada zorunlu değil ama okul müdürü seneye de gider okul öncesine üzülmeyin, dertlenmeyin manasında

Bana mesaj attilar kasim ayi odemesi icin bende arayip hocam okullar iptal edildi ama bir hafta geldi kasimda dedim ne var bunda. Guzel bir uslupla sordum ayrica

Bana mesaj attilar kasim ayi odemesi icin bende arayip hocam okullar iptal edildi ama bir hafta geldi kasimda dedim ne var bunda. Guzel bir uslupla sordum ayrica

neden bir hafta gitti

sonuçta kasım ayı ödemesi ne zaman yapılmalıydı

cidden bilmediğim için soruyorum bu işler ilk 5 gün olmuyor mu 15inde mi ödemeler

geçen hafta ayın 20 si civarıydı

neden bir hafta gitti

sonuçta kasım ayı ödemesi ne zaman yapılmalıydı

cidden bilmediğim için soruyorum bu işler ilk 5 gün olmuyor mu 15inde mi ödemeler

geçen hafta ayın 20 si civarıydı
Yönetmelik der ki ayın 15 ini takip eden 3 iş günü içerisinde ödeme yapılmalıdır.

Para meselelerinde neden bu kadar acele ettiniz ki? Ulkeyi kapattik kiyamete gidiyoruz adim adim. Daha yonetmelik gonderilmemistir bile okullara. Adam/kadin size kafasina gore iade yapamaz ki parayi? Keske biraz sabirli olsaniz. Egitimle alakali arasaniz okey derim ama siz zirt pirt para icin aramissiniz. Ayip.

Devlet okulu demissin neyin yemek dahil ücreti bu??
Para mi veriliyor devlete.

Merhaba
Ben merak ettim neden okula para veriliyor devlette egitim ücretsiz diyorlardi
Bende anasinifina gittim ama cok cuzi miktar veriyorlardi ailem diye hatirliyorum. O da oyuncaklar falan için Bu sanki daha fazla para istenmis gbi.
Yasi daha kucuk oldugu icin mi ?
Yoksa 6yasinda da olsa isteniyor mu?

İyi kadın sabırla telefonda konuşmuş sizinle. Bizim müdürümüze biz bile ulaşamıyoruz değil ki her arayan veli ile konuşacak da cevap verecek. Fazla panik bir insansınız heralde ama dünya sizin çocuğunuzun etrafında dönmüyor, benim çocuğumun etrafında dönmüyor. Müdürün tek derdi de benim çocuğum okula kaç gün geldi gelecek mi gelmeyecek mi değil.

Verdiği maksimum 200 lira. Her anaokulunun aidatı vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…