İçerse içsin suyunu,neden çevreye baktınız?Demek ki yadırgadınız,etrafta oruçlu insanlar vardır diye.bundan bir kaç gün önce oğluş hastalandı hastaneye gittik.. kapalı bir kızcağız su içiyordu ve onu içerken görünce otomatik olarak çevreye baktım.. hayır bakışları görseniz kızı uyuşturucu kaçırırken yakaladılar falan sanırsınızşu oruç konusunda yapılan baskı keşke taciz, tecavüz, yolsuzluk konularında da yapılsa.. manyak bir ülke olurduk herhalde..
Toplumun nasil bir zihniyette oldugunu, neye nasil tepki verecegini iyi biliyor demekki derdim ben meselaa..İçerse içsin suyunu,neden çevreye baktınız?Demek ki yadırgadınız,etrafta oruçlu insanlar vardır diye..Aynı şeyi siz de yapmışsınız.
İçerse içsin suyunu,neden çevreye baktınız?Demek ki yadırgadınız,etrafta oruçlu insanlar vardır diye..Aynı şeyi siz de yapmışsınız.
Toplumun nasil bir zihniyette oldugunu, neye nasil tepki verecegini iyi biliyor demekki derdim ben meselaa..
e yani.. işte leb demeden leblebiyi anlayıp beni yormayan bir üye
Benim nasıl bir tepki vereceğimi nereden biliyorsun,önyargı konusunda üstünüze yok.Ben kaç kere tutmayan kişiyi ayıplayanı ,uyarmış kişiyim.hayır, cıkcık lamaya kim başlayacak diye baktım ki bakar bakmaz da başladılar zaten deynep.. beni buradan vuramazsın eğer standart yurdum insan tepkilerini verecek olsam eleştirmem kimseyi endişelenme.. sizlerin tepkilerini verdiğim gün öldüğüm gün olur deynepcik :)
Benim nasıl bir tepki vereceğimi nereden biliyorsun,önyargı konusunda üstünüze yok.Ben kaç kere tutmayan kişiyi ayıplayanı ,uyarmış kişiyim.
Haber, oruç tutmayan hamile öğretmen.Haberin sonu meğerse müdür de iktidar yanlısı Eğitim Birsen'in üyesi,oğlu da AKP gençlik kolları başkanı.Maksat belli.Peki bu adam yapti diyelim neden sendikasi vurgulanip tum sendika uyelerine mal ediliyor?
Ben olaya objektif baktim hanimefendi ama siz bakamiyorsunuz?
Hic bir okulda calistiniz mi? Evet okullarda boyle bir tutum var diyebiliyor musunuz?
Eger boyle bir tutum olsa elestirirdim emin olun.
Kusura bakmayin ama A partililerin benim basortulu bacima saldirdilar edebiyatiyla B partililerin benim oruc tutmayan bacima saldirdilar edebiyati bana cok itici geliyor.
Simdi zamaninda basortululere laf atanlar oldu diye bunu isitip isitip one surulmesi ve uzerinden madur edebiyati yapilmasi ne kadar itici degil mi? Iste bu durumda kusura bakmayin ama ayni seyin laciverti. Her ramazan oruc tutmayana saldirildi edebiyati.
Ben habere inanmadim. Siz inanmakta ozgursunuz.
Sana da ...aferin sana..
???Ne hikmetse ramazan geldi mi bu tür haberler coşuyor. Ki yalan olmadığı da ne malum.
Cümlemi anlayıp yorum yapsanız iyi olurmuş. Ramazanda coşuyor derken, ramazanda bu tarz ayrımcılık kokan davranışlar da, iftiralar da coşuyor demek istedim. Eminim ki bi çoğu da iftiradır. Özellikle öğrenci öğretmeni hakkında çok kolay iftira atabilir, defalarca örneğini görmüşümdür.???
Baska hangi ayda cosacakti? Ramazanda oruc tutuluyor. Baska bir ayda boyle haber cikar mi? Cok abes olmus
Yok valla hic öyle yazmamissinizCümlemi anlayıp yorum yapsanız iyi olurmuş. Ramazanda coşuyor derken, ramazanda bu tarz ayrımcılık kokan davranışlar da, iftiralar da coşuyor demek istedim. Eminim ki bi çoğu da iftiradır. Özellikle öğrenci öğretmeni hakkında çok kolay iftira atabilir, defalarca örneğini görmüşümdür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?