Okul müdüründen oruç tutmayan hamile öğretmenlere tehdit ve baskı

Bu din bekçileri yüzünden o kadar insan dinden soğuyor ki, hesabını nasıl verecekler acaba?

Sendika ismi verilmesi neden bu kadar gucune gitmis milletin anlamadim :) Sivil itaatsizlik zamani carsaf carsaf yazmasini biliyolardi sendika ismini simdi noldu ki ?

Lafiniz banaysa cevap vereyim.

Bahsi gecen sendikayla alakam yok.

Ama haberde bakin bu sendikali boyle yapmis diyor bende dedim ki ayni sendikaya uye mudur yardimcimiz bana hosgorulu davrandi. Canim o hosgorulu diye hepsine mi maledeceksin denildi bende o zaman bu adaminki de hepsine mal edilmez dedim.

Ben olaylara elimden geldigince objektif bakmaya calisiyorum. Baska sendika ismi yazsa yine yorumum ayni olurdu ama ayni objektifligi sizde goremiyorum. Zira benim zoruma gittini idda ediyorsunuz.

Sizin gibi o kadar yok insan var ki. Mesela ben basortulu bir ogretmenim ama iktidar partisine hic oy vermedim. Senin partin yuzunden diyip saydirmaya basliyanlar cok. Eee o zaman o taasup icinde iktidar partisini savunanlardan ne farkin kaldi senin diye cevap veriyorum genellikle.

Lafiniz banaysa cevap vereyim.

Bahsi gecen sendikayla alakam yok.

Ama haberde bakin bu sendikali boyle yapmis diyor bende dedim ki ayni sendikaya uye mudur yardimcimiz bana hosgorulu davrandi. Canim o hosgorulu diye hepsine mi maledeceksin denildi bende o zaman bu adaminki de hepsine mal edilmez dedim.

Ben olaylara elimden geldigince objektif bakmaya calisiyorum. Baska sendika ismi yazsa yine yorumum ayni olurdu ama ayni objektifligi sizde goremiyorum. Zira benim zoruma gittini idda ediyorsunuz.

Sizin gibi o kadar yok insan var ki. Mesela ben basortulu bir ogretmenim ama iktidar partisine hic oy vermedim. Senin partin yuzunden diyip saydirmaya basliyanlar cok. Eee o zaman o taasup icinde iktidar partisini savunanlardan ne farkin kaldi senin diye cevap veriyorum genellikle.

Kendi müdürüm de müdür yardımcım da bu sendikadandır hemen hemen heryerde olduğu gibi ki kendilerini çok severim hatta seni müdür yardımcım olarak görmek çok isterim ama işte malum ! sebepler demişliği vardır..Şükürler olsun ki makam için kendini satan zümreden olmadığım için asla kabul etmeyeceğim bir şeydir...
Benim ısrarla ismi verilsin dememin sebebi de ne zaman okul-din kültürü+imam-din temalı böylesine rezil bir konu açılsa kesin iftiradır,asparagastır,algıdır denilip olayın savuşturulmaya çalışılması.Bırakalım şeffaf olsun herşey.Yalansa çıkar sendıka yalanlar ! Ama değilse ? Kim ne halt yemişse çıksın meydana.Demişsiniz ki kendi sendikanız olsa...Evet tepkim yine aynı olurdu.Buyursunlar çıkarsınlar meydana derim..3-5 ayrık otunun mensubu olduğum sendikanın adını kirletmesine ve bünyesinde bulunmasına benim ne gönlüm ne de midem razı olur.

Back