Okul müdür yardımcım benden hoşlandığını söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hâlâ konuşmadı mi sizinle
Bir iki muhabbet kurmaya çalıştı da konuyla ilgili değil yüzüme bakamıyor hala. Bayadır dertli dertli takılıyor uzaktan bakıp duruyordu konuşmadı hiç bir iki denemesi oldu ama hep insanların içinde normal muhabbete girme çabası. Ters tepki alacağından çekinerek davranıyor Üzerine geçenlerde yüz felci geçirdi raporlu bi süredir

Konunun akıbeti ne oldu?
Bir değişiklik yok Bir iki muhabbet kurmaya çalıştı da konuyla ilgili değil normal muhabbet etme çabası yüzüme bakamıyor hala. Bayadır dertli dertli takılıyor uzaktan bakıp duruyordu konuşmadı hiç bir iki denemesi oldu ama hep insanların içinde normal muhabbete girme çabası gibi oldu. Ters tepki alacağından çekinerek davranıyor Üzerine geçenlerde yüz felci geçirdi raporlu bi süredir

Hani derler ya, ben sana patron olamazsın demedim adam olamazsın dedim..diye.

Velevki iyi niyetli, yol bilmez nizam bilmez tam bir öküz..
Sizi araştırması büyük hadsizlik ve kişiliği hakkında ip ucu bence (normal değil)
Alkol etkisi ile Allah muhafaza farklı bir boyuta da gecebilirdi sizi denemiş resmen.

Net niyeti sapiklikmis bana göre
. Terbiyesiz h.rif

Hislerime tercüman oldunuz süper cevap.Olurda konu açarsam yorumlarınıza talibim

Adamın niyeti iyi gelmedi bana da . "Seni araştırdım , kamp yapmışsın sevgilinle, ee bana yok mu bir şeyler " minvalinde giden bir konuşma olmuş . Bu adamin niyeti halis gibi durmuyor hiç. Sakın siz adım atmayın. Öğretmenler arasında da böyle sapıkça şeyler olabiliyor. Benim öğretmen arkadaş beni dışarıya davet etti ve orda çok seksisin, demişti . Tabi ben o günden sonra hep uzak oldum . Onun öncesinde ciddi olduğunu düşünmüştüm hep

O bilgisayarı kafasına geçirirdim… Nasıl sakin kalabildiniz böyle..??

Yüz felci geçirmiş demek ne kadae sıkıldıysa

Son düzenleme:
Belli ki siz görüşmek istiyorsunuz tüm bu soylesiklerinizden bunu çıkardım. Yaaaa adam terbiyesizlik etmiş sonra sizin kapınıza kadar gelmiş. Yani evinizden bile gelip alabilecek durumdayken iş arkadaşına, sürekli yüz yüze geleceği insana zarf atmış. Kendi tarzını ortaya koymuş.
Ben olsam o saatten sonra ayık kafayla bile konuşmam.

Evet sapıkça bir niyeti olsa taciz edebilirdi rahatlıkla evde kimse yoktu tektik çünkü Öyle bir yaklaşım olmadı sadece ben sinirlenip kalkınca kolumdan tuttu otutturdu o kadar
Sizin yorumlara verdiginiz cevaplardan biraz karşı tarafa meyilli olduğunuz belli gönlünüz var gibi

Ya ben ilk kez bir bira içtim, cin gibiyim. Bu adam nasıl sarhoş olmuş? Ha ben de niyetini anlamadım, ilk ihtimal hafif kız kampa gidiyor diye düşündü öyle bunları yaptı. 2. ihtimal sarhoş oldu, o yüzden eve çağırdı ve sonra boş boş konuştu. Bence uyanmasına bakarsak 2. Olma ihtimali de yüksek.

Konuyu erkek arkadaşınızla kampa gitmeye falan neden getirmiş hoşlanıyorsan söyle insan gibi tamam. Kamp ne alaka be. Onla gitmişim sevişmişsindir benle de seviş diyecek sandım bir an ben. Masum gelmedi ya.

Hoşlanıyorsa söyler geçmişi katmazdı. Kampa gitmenizi söylemesinden belli. Bence siz silin bu adamı

Bence şans vermeyin.
Sağlam birine benzemiyor.
Gerçekten duyguları olsa, ayrılığınızı duyup harekete geçse böyle yapmazdı.
Kamp olayından bahsetmesi, evi bol bulup çağırmasından belli. Cafeler kapalı dahi olsa parklar bahçeler de mi kapalıydı? İki dakika bir bankta konuşabilirdi.
Adam sizi eve çağırmış alkollüyken ve kampa gitmişsin demiş. Niyeti sevişmekmiş belli ki.
Eve çağırmadan eskiyi açmadan bin tane yolla açılabilirdi. Telefonunuzu biliyor, çok çekingen adam yüzyüze yapamıyorsa orda yapar.
Lütfen güvenmeyin bu adam sağlam ayakkabı değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…