Saç Kesim Şekilleri okul için saç modeli önerileriniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ya arkadaşlar ben öyle çok havalı birisi değilim yani şunun saçı şöyle bunun burası flan hiç takıntı yapmam.ama hep aynı saç modelide beni sıkıyo saçımla uğraşmayı çok seviyorum dersler tabiki önemli ama kendimede bakmak istiyorum .örgü bende bazen yaptırıyorum ama sabahları ablamı uyandıramıyorum.senağlamamirmirmirmir

kızlar bende liseye giderken ya kestirirdim saçımı yada toplardım,bazıları saçını salıp gelirdi ben yapamazdım hocalar kızar die hem yakıştıramazdım öğrenciyim die senağlama

hmm ama ben braz böyleyim :S :uhm::bbo: conversim siyah içimde siyah veya kırmızı tişört olur ( derslerde süveteri çıkardığımız için ( sınıf feci güneş alıyor duramıyoruz)) saçım kısa ve dalgalı olduğu için bi tane tac ve çoookk hafif parlatıcı.. çok mu yani :bbo: ki okulun en derli toplulaından biriyim ben bu halimle bile düşünün yani :bbo:kafamçokkarıştı röfleli permalı boyalı saçlarla piercinglerle gelen o kadar çok kız var ki okulda ( anadolu lisesi)

valla anlamıyorum..tuhaf giyim,makyaj saç baş herşey o kadar uygunsuz ki artık.otobüste dolmuşta görüyoruz hergün.hiç aileleri birşey demiyormu merak ediyorum.ben en başta kendime yakıştıramazdım bazı şeyleri.ama şimdi gençlik uçmuşşş.

evet doğru şimdilerde herkes çok farklı ben bile anlıyamıyorum bu kadar süse felan hiç gerek yok ben hiç öyle makyajmış felan uğraşmıyorum benim tek derdim saçlarım okulun en düzgünlerinden biriyim.:asigim:

gzmklc canım açıklama yapmak durumunda değilsin :) zaten gömleğinin içine fanila ya da atlet giy de demedim..sadece abartılı şeyler hiç hoş durmuyo...şu anda turkiye'nin en iyi anadolu liselerinden birinin yakınında oturuyorum ve görduğum tipler tip değil, en sinir olduğum şey böcek gibi kapkara boyamıyolar mı gözlerini... yani bu liselilerin hiç mi sivil gezdiği zaman yok yahu, dersaneye gidiyosunuz o zamn yapın.. zaten ben hiç bi zamn katı şeylerden bahsetmedim yazmıştım önceden de.. tamam okul yönetimi çok sıkıyor olabilir ama abartmaya da gerek yok.. o yuzden uzulme canım sen :)

Son düzenleme:

çok dogru söylüyorsunuz bende 8 e gidiyorum ama düşünükü o yaşta makyaj yapıyolar okuldakilerin hepsi saçlarını pasaklı gibi salıyolar sanki defileye çıkacaklar ama böyleleri kazanıyorya bnm çok sinirim bozuluoyr örnek olarak bizim sınıftaki 2 kız eteklerini o kadar kaldrıyolarki etek demeye bin şahit saçlarınıda pasaklı gibi salıyolar bir göz kalemi çekiyorlar o kadar kalınki anlatamam yok ruj yok allık anlamıyorum ne kadar özentiler neyseki ben öyle değilim onlar gibi birşey olmayacgım ben ... mimar olacagım derslerime bakıyorum saçlarıma yada allık parasıymış bilmem ne bilmem nee sen sen ol böyle şeyler yapma ama tabi sen benden büyüksün ne diyeyim klava:klava: o kızlar kim bilir ne olacak doğrusu o kızlar bir değil okulun bütün kızları nredeyse ben sekizimya 6/7 lerde 8 ler gibi allahım yardım et onların anne babalarına CADIARZU:1no2::1no2:CADIARZUfisfisfisfisfisfis

bende öyle süslülerden makyaj yapanlardan asla olmadım ve olmıcam ama ben saçlarımı ne örgü yapabiliyorum ne doğru dürüst toplayabiliyorum örgü yapsam her yerden çıkıyor ve bir süre sonra örgü demeye bin şahit istiyor saç modelleri istememin nedenide saçlarımın hiçbi şekle girememesi sadece

bende lise3 öğrencisiyim vede bakımlı olmayı çok severim benim saçlarım uzun üstleri dalgalı altları düz bırakıyorum çok hoş ve farklı duruyor.favorim.

Ah gençler ahhh ne güzel zamanlardasınız bizim yıllarımızda değil model yapmak iki taraftan sımsıkı örmedimi alnınıza birkaç saç teli düştüğünde okul kapısından içeri alınmazdık:)))Bunları kızıma anlatıyorumda inanası gelmiyor.Siz model arıyorsunuz :)bir öğrenci okula her yönü ile derli toplu gitmeli saçı ayakkabısı herşeyi ile.Model arıyorum demişin bunu ayıplamıyorum yavrum sakın yanlış anlama bende 15 yaşında kız annesiyim kızımda aynı sizler gibi.gençlüğünizi doya doya yaşayın bu yaşlar hiçbir zaman geri gelmiyor.her yaş güzel aslında siz gençliğinizin heyecanını bizde yaşımızın olgunluğunu mutlulukla yaşayalım tek temennim bu öpüldünüz.................

bende lise 3teyim genelde bağlayıp giderim saçlarım omuzlarımda orta yani bazen açıp iki yandan tokalıyorum bazen hiç toka takmadan açıyorum bazen tek örgü yapıyorum yani böyle bilindik şeyler başka ne olabilirki zaten okula giderken

hey gıdı hey dıyenlerdenım bende
heba mı oldu en guzel yıllarımız yoksa bızmı sanslıydık bılemedım
sıkı sıkı oreceksın sıyah toka takacaksın
orulmuyorsa kestıreceksın
etegın dızın 5 parmak altında olacak hele bı olmasın
neden sıkmızlarkı bızı o kadar hala anlamıs degılım
ama su ankı gevsemızlıgıde anlamıs degılım
kızlar sankı baloya gıder gıbı agır agır makyaj yapıyorlar 16 17 yasındakıler 23 24 gosterıyor
abartılı oluyor
erkeklerı hıc anlayamıyorum hatta daha da berbat erkek cocukların guzellıgı hepten gıtmıs bı tuhaflar
sacın tepe kısmı yukarı dogru kalmıs yanlar yuze yapısmıs bı halde
herseyın dogalını bozmadan yasamak en guzelı abartıya kacmadan
opuldunuz mınık kuslar cok bozmayın kendınızı emi

ilköğretim lise öğrencilerinin fönlenip bilmem ne yapıp sabah sabah kalem falan çekip okula gtmelerini hiç hoş bulmuyorum...ben üniversiteye başladığımda çok değil yani 5 sene önce yani yıl 2004 gözüme siyah kalem sürüyordum ve babam ki modern bir aileyizdir ve babam bence sürme kızım dedi ve sildim...şimdi anlamadığım bu aileler görmüyorlar mı çocuklarını okula giderken..vala benim çocuğum fönlenip gidicek okula kapıdan çıkarken saçından tutup içeri doğru çekerim düğünemi gidiyorsun diye...benim üni de 5. senem ben bile saçımı at kuyruğu yapıp gidiyorum....işte böyle millet daha ilkokuldan güzellik süs peşine sevgili peşine düştüğü için bir yığın başarısız dünyadan bi haber dğnyayı makyaj malzemelerinden ve erkeklerden ibaret sanan boş bir kızlar ordusu yetişiyor...yeni nesil için üzücü bir durum üzülüyorum ve acıyorum onlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…