işte benımde demek ıstedıgım bu bende okurken evlenme taraftarı deılım fakat gelecegın karmasası bazen benı bu kararı vermem gerektıgıne ınandırıyor
Anne'ciğinin mekanı cennet olsun.Eğer nişanlınla birbirinizi yeterince seviyor ve anlaşıyorsan,güven duyuyorsan bence evlenebilirsin.Benim sınıfımdada yılar önce evli iki çift vardı.hatta iki aylık bebeğiyle bile okula gelmişlerdi.Çok tatlıydı.
Ayrıca bir örnek daha vereyim bir arkadaşımızın eşi macardı.Kızcağız burada hemdil öğrendi,hem okudu ve de bebeği oldu.Çok zorlandı ama demekki yapılamayacak bir şey değil.
Ama yinede hayırlısı olsun diyelim.
dediklerin cok dogru ama az once de bı arkadasa dedıgım gıbı benı ev okul ıkısnın bı arada olması yıpratmaz cunku suan zaten yeterınce agırlıgı kaldırıyorum. benı asıl tedırgın eden olay ben okulun bıtmesını beklerken babamın ben evlenıcem demesı.böle bı durumla karsı karsıya kalmaktan korkuyorum. o zaman malesef o yabancıyla aynı evı paylasamam ya apar topar olur evlılıgım yada bı sure yurtta kalmak zorunda kalırım
canım şimdi son sınıfamı geçtinn naptın düğün işini merak ettim :) inşallah herşey guzel olur snein için..
konuyu ben açmışım gibi hissettim bi an
bende aynı durumdayım.bu sene 3. sınıf olacağım ve seneye son sınıfa geçerken nasipse düğün olacak.
ailemde,diğer tarafta,bende nişan döneminin çok uzatılmaması taraftarıyız.
zorlanmayayım diye yaz okuluna kalıp üstten ders aldım.
umarım zorlanmam :26:
canım sadece konunu okudum arkadaşların ve senin diğer yorumlarına bakamadım kusura bakma pc yi kapatacakken gördüm konunu yazmadan çıkmak istemedim bende üniversiteyi kazandım ekimde okulum başladı aralıkta nişanlandım 8 ay sonra yani temmuzdada evlendim yani 2. sınıfa geçtiğimde artık evli bir bayandım 2 senedirde çok güzel giden bir evliliğim var Allah bozmasın hatta 4 yıllık okulu 3 senede bitirdim ve 60 yıllık üniversitede bunu yapabilen ilk öğrenci benim hepsi eşimin sayesinde ondan bahsederken hayatımdaki bütün güzelliklerin sebebi diyorum bence nişanlını seviyorsan ki öyle olduğunu düşünüyorum yani sadece mantık ilişkisi değilse hiç düşünme derim hayat çok kısa birşeyleri erteleyecek kadar zamanımız olup olmadığını bilmiyoruz :) umarım çok mutlu olursun ..
Benim en yakın arkadaşm 3.sınıfda 15 tatilde evlendi oda ertelemeyi düşünüyordu ama bizim buralarda adettendir hayırlı iş uzatılmaz derler.İlk başta korktu hem okul hem ev nasıl olcak diye
ama sonra dediki ben aynı işi evde de yapıyorum yemek bulaşık falan tek fark evli olacağım dedi sevdiğim adamla evleneceğim aynı evi paylaşacağım bu mutluluğu niye erteleyim ki dedi.şuan çook mutlu çok şükürrrr7-8 aydır evli işte...
aynı seyı bende dusundum zaten bı evı cekıp cevırıyorum okulu ıdare edıyorum ee tek fark sevdıgımle aynı hayatı paylasmak olucak buda benı zorlamak yerıne dahada motıve edebılır dedım ve bu kararı aldım bende
Ozaman sen evden kurtulmak için falan mı evleniyorsun.
sonuçta ciddi olduğun bi ilişkin var ise zamanı gelince evlenirsin.. Babanda yıldırım nikahı kıymayacağına göre.
Otur baban ile konuş bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?