- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
-
- Konu Sahibi mellifluous
Lise ogrencisiyseniz bos vakitlerinizde kitap okumani ve bazı güzel belgeseller var onları izlemeni öneririm kültürel anlamda. Makyaj kilo alma vs. Hakkında bsy diyemeyeceğim.
Boşver o çocuğu. Lise aşklarından kolay kolay hayır gelmez, çok nadir .sivilceleri yok etmek biraz kilo alıp sıkı bi fiziğe sahip olmak giyim tarzımı değiştirmek makyaj yapmayı öğrenmek
Boşver o çocuğu. Lise aşklarından kolay kolay hayır gelmez, çok nadir .
makyaj yapmak yerine cilt bakımını öğren.sivilcelerin varsa elle, cildiyeden randevu al oraya görün.Kilo vermek istiyorsan önce abur cuburu fast foodu kes.Otur kitap oku, film izle belgesel izle.Müze gez yakınında varsa.
Yemin ederim fal bakmadan insanı okuyorum ya, hepiniz görünama seviyorum
o zaman sağlıklı şekilde kilo almak için diyetisyene gideceksin.Gerekli tahlillerin yapılıp sana uygun program çıkartılacak.Kilo almak istiyorum çok zayıfım
amaaan daha kimleri kimleri seveceksinama seviyorum
Ürünün ismini yazarmisinz cok merak ettimdeYüzünde ne kadar sivilce var? Tek tük ise bir ürün önerebilirim. Adını yazmak sıkıntı mı bilmiyorum özelden yazarsan yardımcı olabilirim. Ben kullandığım anda sivilcelerimi söndürüyor eşimin de öyle.
Eğer çok ise dermatoloji ye git canım.
Kilo almak için internette tavsiyeler var. Evde yapabileceğin sporları da önerebilirim. Erken kalkıp (sabah 6 civarı) en azından yarım saatlik bir koşuya çık. Fiziksel ve mental olarak çok iyi gelecektir.
Makyaj konusunda ise bb cream biraz da rimel yeterli olacaktır sana. Hafif bir ruj da seçebilirsin kendine. Ağır makyaj yapmaya kalkma çok eğreti duruyor senin yaşında
Cildine düzenli olarak bakım yap. Temiz tutmaya çalış.
Kendine program yap. Günün belli saatlerini mutlaka kitap okumaya ayır ya da ders çalışmaya. Program çok önemli bu noktada. Aklıma da başka bir şey gelmedi ☺