• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları okul bahçesi

dilegim

artık bambaşka biri
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
1.993
5
116
40
İstanbul
merhaba arkadaslar bugun çok buyuk bir şok yaşadım benım şikayetım okul bahcesıne gıren velıler ya onlardan cocugumu bulamıyorum dolusuyorlar bahceye goz gozu gormuyo artık :oklava:bugun kızımı okul da bulamadım delı oldum ya herkes gıttı benım kızım hala ortada yok:a015: allah tan gorumcemın kızı almıs:mymeka: eve getırmıs tabı bana haber vermeden ya baskası kacırsaydı ne olurdu ya hala kendıme gelemedım :1no2:sizin okulunuzdada boyle sorunlar yasanıyor mubenneyaptımki

benı gormedıgı zaman ogretmenın yanında kalmasını soylemıstım hep oyle yapardı bugun de boyle oldu ınanın aksam oldu ama hala kendımde degılım ya dusundukce çok kötu oluyorum mudurle konustum bugun yarından ıtıbren okul bahcesıne velı almıycak ıns velılerde uyar ınanın oyle saygısız ınsanlar varkı mudurun ustune yuruyup yınede gırıyorlar bahceye hemde guvenlık var artık basedemıyorlar velılerle ama bas etmek zorundalarda sonucta cocuk kaybolsa hepsı kenara cekılır bızım sucumuz yok dıye

kızın kaçıncı sınıfata ya bizim ögretmen veli gelene kadar bırakmıyo şuan 2. sınıfız geçensenede böleydi eger geç geliceksek arkadaşlarla birbirimizi arayıp haberleşiyoz çok dikkatli ol kzınada tembih et akrabanız bile alsa seni görmeden eve kesinlikle gitmesin

oğlumun okulanda bu hafta boya vardı nedense hafta sonunu bırakıp okul vaktınde yapıyorlar bu işleri gecenlerdede kaynak işleri yapılıyordu bütün çocuklar bahcede dayanamadım çalışan kişilere bıraz ara vermelerini çocuklar zaten içeri girecekler o zaman yapmasını soyleledim anlayamıyorum okul müdürü neden boyle yapıyor çocukların başına birşey gelse soromluluk alabilecekmi

ama onlarda sızın gıbı cocgunu almaya gelıyor bu konuda sıkayetcı olamassınız

Evet CennetKokuluma katılıyorum.Sonuçda siz de velisiniz ve siz de bahçenin içinde değil miydiniz?..
Bütün velilere teker teker sorsanız eminim hepsi sizin gibi ''Çocuğumu almaya geldim''cevabını verir....a.s.

en mantıklısı velilerin okula giriş çıkış saatinde alınmaması..
demir kapıda beklemek en iyisi..
bu koda okul müdürüne baskı uygulamanız çok güzel olmuş.kimin ne niyet taşıdığınızı bilemeyiz.
önce eşeği sağlam kazığa biz bağlıcaz birey olarak..

Evet CennetKokuluma katılıyorum.Sonuçda siz de velisiniz ve siz de bahçenin içinde değil miydiniz?..
Bütün velilere teker teker sorsanız eminim hepsi sizin gibi ''Çocuğumu almaya geldim''cevabını verir....a.s.
ben demıyorum kı ılla benı alın okul bahcesıne de otekı velılerı almayın ben o gun okul bahcesı dısında beklıyordum baktım bahcenın ıcıne velıler dolustu ve butun sınıflar cıktı benım kızımıda goremeyınce mecbur kaldım gırdım bahceye zaten o bahcedekı velılerde benım gıbı bahce dısında bekleselerdı bu olay olmıycaktı

ben demıyorum kı ılla benı alın okul bahcesıne de otekı velılerı almayın ben o gun okul bahcesı dısında beklıyordum baktım bahcenın ıcıne velıler dolustu ve butun sınıflar cıktı benım kızımıda goremeyınce mecbur kaldım gırdım bahceye zaten o bahcedekı velılerde benım gıbı bahce dısında bekleselerdı bu olay olmıycaktı

Sizi anlıyorum fakat okul dışında beklediğinizi daha önceki mesajlarınızda hiç belirtmemişsiniz ki.Biz de direkt olarak yazdıklarınıza istinaden cevap veriyoruz size...Tekrar geçmiş olsun.Ben de velilerin okul da gerçekten çok yersiz kalabalıklara neden olduğu kanısındayım...

Back