saklıyorum ama koyacak yer sıkıntısı çekiyorum,zaten yarısını okumak için alan ama geri getirmeyen arkadaşlarım yüzünden kaybettim
Kitaplarım benim için çok değerlidir hepsi kütüphanemde birikiyor. Başkasına ödünç olarka bile olsa vermeyi hiç sevmiyorum ya zarar veriyorlar ya da bir daha geri istediğim halde vermiyorlar bu da benim çok canımı sıkıyor. Ben başkasından alsam bile kitabı gözüm gibi bakarım ve daha sonra uygun bi zamanımda o kitabı kendi kütüphanem içinde alırım okumuş olduğum halde. Çok değerli onlar benim için :)
kıtaplarım konusunda takıntılıyım.okuduktan sonra kıtaplıgımda arsıvlıyorum.eskıden okumak ısteyene verır gerı alana kadarda aklım kıtaplarımda kalırdı.bayagı bır kıtabım gıdıp gerı gelmedıgı ıcın artık kımseye vermıyorum ve onlara gözüm gıbı bakıyorum.ogluma ılerde bırakacagım mırasım onlar tabı degerını bılırse.daha cok kucuk ama umarım oda benım gıbı kıtap kurdu olur ılerde
Kitaplarım konusunda çok ama çok cimriyimdir, çünkü artık akıllandım. bugüne kadar arkadaşlarıma siz de okuyun diye dağıttığım kitapları geri toplasam elimdeki kitap kadar olur herhalde.
artık kimseye kitap vermiyorum, zaten benim kadar meraklısı da yok artık çevremde.
hedefim 1000 kitap. o nedenle değiş tokuş yapmayı da hiç düşünmedim.
şu an elimde 300 civarı kitap var, kitaplığım küçük olduğu için iki üç hafta kalabiliyorlar rafta sonra kaldırıyorum özenle.
en büyük zevkim ne biliyo musunuz
kitaplığımın karşısına geçip kitaplarımı seyretmek.
onlar benim gerçek servetim.
kitaba tutkun olmak başka bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?