• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuduumuz bir Kitabn en beendiimiz ksm

• Konu Sahibi Konu Sahibi AHU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ortak,
yazını okuduğumda, gülmeye başladım, hani kalbim gülüyordu belki beynimde...işte bu yüzdendendi ortak oluşumuz... anladım... fazla söze gerek yok, anladığımı biliyorsun:1rolleyes:

cüvcüv'e :hooray:
melody'e :hooray:
Hangisi dersin cüvcüv dışımızdaki mi,içimizdeki mi daha kötü? Hangisi daha yabani? Hangisi daha karanlık? Yalnızlık korkutur mu ?

yanımdaki köpeğin adı nefs'tir ..benim temiz olmayan yanımı temsil eder! eti ona ver!

bağdat ta ölüm HALLAC_I MANSUR
wolfgang günter lerch

:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
minerwa, ne desem olmayacak dedim ve sana bir sürü bundan gönderdim:1hug:
Bütün gün beynimin içinde döner durur şimdi bu cümle....

:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
minerwa, ne desem olmayacak dedim ve sana bir sürü bundan gönderdim:1hug:
Bütün gün beynimin içinde döner durur şimdi bu cümle....

çok şey anlatıyor aslında bu cümle...herkese özeleştiri yapmayı gerektiriyor..:içelim:

Bir adam rüyasında kendini Tanrı yla birlikte bir kumsalda yürürken görüyordu.Gökyüzünde adamın hayatından çeşitli sahneler parlayıp sönüyor,adam kumlara baktığında iki kişilik ayak izi görüyordu.Biri kendisine diğeri ise tanrı ya aitti...

Derken
adama hayatının sahnelerini izlerken birdenbire hayranlık uyandırıcı bir şey fark ediyordu.Belli zamanlarda kumda ki ayak izleri bir kişiye aitti.Bu tek kişilk izler,yalnızca hayat yolculuğunun en zor ve acılı zamanlarında ortya çıkıyordu.
Adam bu gözlemini Tanrı ya açtı
_Yardımına en çok ihtiyaç duyduğu dönemlerde yalnız bırakılmış olmaktan ne kadar üzüntü duyduğunu söyledi..
Tanrı durumu büyük bir sevgi ile izah etti;O acılı dönemlerde Tanrı adamı kucağına alıp taşımıştı...

Margaret Fıshback Powers

ermiş.sörfçü,patron dan...

ben bu hikayeden çok etkilenmiştim. paylaşmak istedim

bu bölümün kapatılmasını talep ediyorummmmm çünküüüü buraya bakmaktan başka konu takip edemiyorum ya
bu arada susim canım bitenem seni seviyorummmmm:)))

tesekkürler cano, biz süperiz !!! çok havalıyızdır bu bölümde, hayatı okumak lazım derim :))) ortak olmadan olmaz tabi !!!

okumak varken özete ne gerek anlamadım, bu kitap kurdu forumu kitap özetleri ile dolmuş???? bu ne ya ????

Ssitedeki ilkgünüm ve hmn bu konu dikkatimi çekti ve katılmak istedim
Zihninizle canlandırabildiğinizi ellerinizlede tutabilirsiniz.(the secret)

hoşgeldin bubaskim, biz burdayız.. SIR kitabından, amma meşhur oldu bu kitap ta ya, başka kitap mı kalmadı piyasada anlamadım :)

*ARKAMDA yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

(Ute Kabilesi)

*Su gibi olmalıyız. Her şeyden aşağıda, ama kayadan bile kuvvetli.

(Siyu Kabilesi)

*Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatın dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere değişmeye başlamış olacaktır.

(Mohawk Kabilesi)

Kızılderili atasözlerinden...

ortak, yakışır dedim , ne dersin ?

Konuşmaya başla onunla Ve yüreğine acı korkusunun, acının kendisinden de kötü bir şey olduğunu söyle Ve düşlerinin peşinde olduğu sürece hiçbir yürek kesinlikle acı çekmez.
Çünkü araştırmanın her anı, tanrı ve sonsuzluk ile karşılaşma anıdır.
Tek gerçek şudur ki; var olan bu dünya, bundan daha mükemmel bir dünyanın var olduğunun güvencesidir.Dünya, tanrının yalnızca görünen parçasıdır. Görünenler dünyası da geçicidir.(Paulo Coelho, Simyacı)

Konuşmaya başla onunla Ve yüreğine acı korkusunun, acının kendisinden de kötü bir şey olduğunu söyle Ve düşlerinin peşinde olduğu sürece hiçbir yürek kesinlikle acı çekmez.
Çünkü araştırmanın her anı, tanrı ve sonsuzluk ile karşılaşma anıdır.
Tek gerçek şudur ki; var olan bu dünya, bundan daha mükemmel bir dünyanın var olduğunun güvencesidir.Dünya, tanrının yalnızca görünen parçasıdır. Görünenler dünyası da geçicidir.(Paulo Coelho, Simyacı)

Ah şu Coelho !!! Tesekkürler Cano ! :hooray::hooray::hooray:

Ortak, özel mesaj yazamıyorum, sistem geçici olarak kapalıymış. Bilgin olsun.

aynı dertten bende dertliydim ortak :)))
neyse açıldı
''Mutluluk yapmayı sevdikleri şeyle uğraşan herkese böyle kolayca geliyorsa neden umutsuz durumda olan bu kadar çok insan var''
Ferrari sini Satan Bilge -Robin S. Sharma

Sorumluluktan kurtulmanın en iyi yolu sorumluluklarım var demektir.

Martı (Richard Bach)

Back