• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuduumuz bir Kitabn en beendiimiz ksm

• Konu Sahibi Konu Sahibi AHU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama ben belcikadayim ve istedigim turkce kitaplar alamiyorum izinden izine ancak aliyorum oda kirsehirde fazla kitap bile yok e kitap bulunca cok sevindim bende cok seviyorum kitaplari

Sevgili Habibe, ne kadar güzel yazmışsın Bozdağ'ın kitabından. Aynen katılıyorum. Biz dünyayı sırtımıza almaya kalkıştık ::))

hayatta önemli olan en çok şeye sahip olmak değil en az şeye ihtiyaç duymaktır.
Eflatun

Her yazar, bir bakıma katildir. Çünkü her kitabın, içimizde ki donmuş denizi kıran bir balta olması gerekir...
Hayaletler önünde çırılçıplak - Alina Reyes

Arkadaşlar, kitap kurtları iş başına başlığı harika oldu ! Çok güzel alıntılar yapıyoruz değil mi? Aramıza daha çok katılım olsun diye her hafta 'en beğenilen alıntı' yı seçelim ne dersiniz? Kendi aramızda, 'HADİ KİTAP KURTLARI İŞBAŞINA' katılımcıları olarak seçeriz ve ona :hooray: göndeririz. Bakalım kimin en çok :hooray: alacak?

okumakta olduğum kitaptan değil ama eco nun ''öldürmeyen acı beni güçlendirir''
cümlesi şu sıralar sloganım oldu:1yes2:

Arkadaşlar, kitap kurtları iş başına başlığı harika oldu ! Çok güzel alıntılar yapıyoruz değil mi? Aramıza daha çok katılım olsun diye her hafta 'en beğenilen alıntı' yı seçelim ne dersiniz? Kendi aramızda, 'HADİ KİTAP KURTLARI İŞBAŞINA' katılımcıları olarak seçeriz ve ona :hooray: göndeririz. Bakalım kimin en çok :hooray: alacak?

ahuuu harika bir fikir....saygımla canım....:içelim:

'en beğenilen alıntı' bölümümüzü açıyorum ve ilk olarak yazıyorum:
Kapat kapıyı, kıs ışıkları... ağır gelen arzun mu, gerçek mi?
Aşkın Coğrafyası - arkadaş yayıncılık

lotte hadi bakalım, sen de buyur...:1yes2: ben ilk yazdım, sen devam et ...

ben devam etsem olur mu :) bu başlığı neden daha önce farketmedim, çok iyi düşünmüşsün ahu:1yes2:
benim alıntım cengiz aytmayov un "toprak ana" kitabından şu anda imzamda yazıyor

Söz sıcak demir gibidir. Zamanında söyleyemedin mi soğur, taş gibi olur

:çiçek:
lotte hadi bakalım, sen de buyur...:1yes2: ben ilk yazdım, sen devam et ...

kişi açık yürekli bir itirafın kendisinde tinsiti duyurmayacağı kadar sağduyulu olmalıdır
soren kierkegaard
en sevdiğim yazarın en sevdiğim cümlesiiii

HARİKASINIZ YA ! RYHN İYİ Kİ SEN DE BULDUN BİZİ. ALINTINI ÇOK BEĞENDİM. BENDEN SANA :hooray: GELİYORRRRR !

Hayat: biz başka şeyler planlarken
başımıza gelen gerçeklerin kendisidir hayat.
kimdemiş:)) bilmiyorum bilen varsa yazsın ben Candan Erçetinin proğramında duydum:)

'en beğenilen alıntı' bölümümüzü açıyorum ve ilk olarak yazıyorum:
Kapat kapıyı, kıs ışıkları... ağır gelen arzun mu, gerçek mi?
Aşkın Coğrafyası - arkadaş yayıncılık

ahu şu sıra tam da bu durumdayken.....ayrıma varamazken iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum ama aklımı kurcaladığına göre?????
alıntına benden:hooray: :hooray:

Lottecim,arzular ve gerçekler değil mi? Kapat kapıyı,kıs ışıkları derken... Umarım, içindeki kargaşa çok yakında pırıl pırıl berrak su gibi olsun.

Susi kimin yazdığını veya dediğini aramam lazım. Ama katılıyorum, aynen taytay

Lottecim,arzular ve gerçekler değil mi? Kapat kapıyı,kıs ışıkları derken... Umarım, içindeki kargaşa çok yakında pırıl pırıl berrak su gibi olsun.

yaaaa malesef toz fırtınasının ortasında gibiyim...tamda çıkmazımı anlatan cümleler...
iyi dileklerin için teşekkür ederim:çiçek:

Ahu çok güzel fikirlerin var ama ben pek uğrayamıyorum elimden geldince bulup,duyup yazıyorum:)
seni seni sitenin en harika fikirlisi ilan ettim:))
sen vicdanını susturmadan vicdanın gerçekten huzurluca suskunsa bu mutluluktur. -salvadolia susie- yani ben:)))

Susi, sensiz olmaz ya !!! Biz şahane bir ekip olduk senle ! Alıntına :hooray: :hooray: geliyorrrrrrrrrrr ..

Back