Okuduktan sonra hayran kaldıgınız etkısınden çıkamadıgınız kıtap

elif şafak tan baba ve p.ç diye kitabı vardı o da güzeldi ama aşk'ı hiç okumadım bnde mutlaka okuyacam..teşekkür ederim.

Tüm bu seriye sakın olasılıksızı okuyarak başlama sıkılıp hepsini bir kenara atma ihtimalin olabılır başucumda müzik ile başlamanı tavsıye ederım sonra uçurtma avcısı bir muhteşem güneş ve olasılıksız.sakin bir giriş yapıp heyecanla devam edersin muhtemelen olasılıksız sıkacaktır bunların arasında.

arkadaşlar ben duygu yoğunluğu yaşamak, kendimi manevi filozofik sorgular içinde bulmak, duygu denizinde boğulmak hele de aşk meşk falan kesinlikle istemiyorum, gerilmek, meraklanmak, şok olmak, heyecanlanmak istiyorum, bana ne önerirsiniz

Son düzenleme:
Uçurtma Avcısı
Canan Tan ın neredeyse tüm kitapları ama özellikle
Yüreğim seni çok sevdi
Piraye
En son yürekler ölür.

Daha çok var ama aklıma pek gelmedi nedense :)

ben sürekli gerilim kitaplari okuyorum öyle ask romanları falan hiç okumam.. o yüzden sana tess gerritsen'in bütün kitaplarını tavsiye ederim.. ha birde grance var tabi onuda unutmayalım bütün kitaplarını okuyabilirsin özellikle leyleklerin uçuşu benim favorimdir gercekten nefis bir kitap.. Birde TED dekker'in oyun kitabı ... Beni meraktan öldürüyordu diyebilirim.. Su an aklıma gelenler bunlar.. o kadar çok okuyorum ki artık hatırlayamiyorum bile:)

Başucu kitabım Aynalar Koridorunda Aşk(Mustafa Ulusoy)ve tabii ki :
Uçurtma Avcısı - Khaled Hosseini
Bin Muhteşem Güneş - Khaled Hosseini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…