- 7 Kasım 2022
- 3.123
- 5.782
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
Ben de kapanan kitap kulübümüzün aylık okuma listesine devam ediyorum gene de . Jack London yıldız gezgini kitabını okuyorum şu an ? bitince başlayayım ben de unutmabenicicegi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BekliyorumBen de kapanan kitap kulübümüzün aylık okuma listesine devam ediyorum gene de . Jack London yıldız gezgini kitabını okuyorum şu an ? bitince başlayayım ben de unutmabenicicegi
Geçmiş olsun, keyifli okumalar.Eki Görüntüle 3437422 bir kaç sayfada olsa okumaya çalışıyorum hiç okumamaktan iyidir diş ile ilgili şeyler beni yordu haftalardır inşallah bayram gelmeden takar doktor dişlerimi
Teşekkürler canım hiç okumamaktan daha iyi yavaş tempoda olsa dahi okuyalımGeçmiş olsun, keyifli okumalar.
Bende hiç okuyamadım bu ara hiç. Biraz yoğunluğum var,tempomu epey yavaşlattım
Merhaba,arkadaşlar selam kitap kulübü neden kapatıldı çok şaşırdım, yurtdışındayım iki aydır yerleşme derdinden hiçbir şeye bakamadım. şimdi devam edeyim okumalara dedim bir baktım kapanmış. kısaca özetleyebilecek var mı
İyi tatiller ve okumalar dilerim canımSelam,Ben Amir okuyorum,tatildeyim. Epey hüzünlü bir kitap tatil için uygun değilmiş. Bitince yorumumu paylaşırım.Eki Görüntüle 3445192
Teşekkürler ❤İyi tatiller ve okumalar dilerim canım