- 19 Kasım 2013
- 18.612
- 33.534
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
Güzel kitaptı, aktı gitti. Tam bi reading slump kitabıFreida Mcfadden -Hizmetçi (350 syf)
Puanım 8/10
Yazarın okuduğum ilk kitabı Hizmetçi.
Aslında tereddüt ederek aldım bu kitabı zira çok popüler olan kitaplara hep tereddüte yaklaşıyorum ama beni ciddi anlamda şaşırttı ters köşeleri ile.
Spolier vermeden kitaptan bahsetmek epey zor bu sebeple çok detaylı yazmak istemiyorum ama iyi kim,kötü kim ilk 200 sayfa kafamda oturtmuşken sonrasında yaşananlar tam anlamıyla şok etkisi yarattı bende,yok artık diyerek okudum. Gerilimi hissettim.Aşırı akıcı bir kitaptı ayrıca. Oturup bir solukta okunur. 2 puanı son kısmını çok hızlı geçtiği için kırdım,bence daha detaylı anlatılabilirdi. Ama herşeye rağmen sevdim kitabı. 2.yi kitabı da(Hizmetçi'nin Sırrı) alacağım en kısa zamanda. Yazarın bir kitabını daha görmüştüm rafta,belki onuda alırım.
Gerilim sevenler keyif alarak okuyacaktır ,tavsiye ederim.Eki Görüntüle 3434569
Evet güzel cekilse filmi de olay olur bunun bence. Okurken bunu düşledim resmen. Şimdi istikamet 2.kitapGüzel kitaptı, aktı gitti. Tam bi reading slump kitabı
Gelebilir miyim konunuzaMerhaba ben Choccy,
Bu sayfada okuduğum kitapları bitirince kendimce puanlayıp yorumlayacağım.
Okumayı seviyorum ,okuduğum kitaplar üzerine konuşmayı,fikir beyan etmeyi de.
Haliyle benim içinde kitap günlüğü tarzında olacak bu topic.
Kitapla ilgili her türlü paylaşımı yapabilirsiniz,kitapla ilgili herşey mübah bu topicte Sınırlama yok.
Sizlerde okuduğunuz kitaplarla ilgili yazmak isterseniz başımın üzerinde yeriniz var.
Tabi ki buyrun.Gelebilir miyim konunuza
Hoşbulduk teşekkürler kitap türleri vs belirli mi yani her türden kitap okuyabiliyor muyuz? Ortak kitap üzerinden mi ilerliyoruz acaba ?Tabi ki buyrun.
Hoşgeldiniz
Okuduğumuz kitaplarla ilgili yorum yapıp puanlıyoruz,ortak kitap vb bir uygulama yok ama denk gelirsek aynı anda aynı kitabı okurken,üzerine konuşabiliriz tabi ki.Hoşbulduk teşekkürler kitap türleri vs belirli mi yani her türden kitap okuyabiliyor muyuz? Ortak kitap üzerinden mi ilerliyoruz acaba ?
Tamamdır teşekkürlerOkuduğumuz kitaplarla ilgili yorum yapıp puanlıyoruz,ortak kitap vb bir uygulama yok ama denk gelirsek aynı anda aynı kitabı okurken,üzerine konuşabiliriz tabi ki.
Benim okuduğum kitaplar sizi yanıltmasın,ben biraz sevince yazarı üst üste aynı yazarin kitaplarını okuyorum bu ara ama siz istediğiniz türde, istediğiniz yazarın kitabını okuyabilirsiniz.
Bitirince puan ve yorum bırakırsanız okuyacak arkadaşlara fikir vermiş olursunuz. Okuduğum bir kitapsa üzerine de konuşabiliriz tabi ki.
Herhangi bir şart şurt,kural yok aslında,okuyup yorumluyoruz basitçe. Kitap konuşuyoruz kısaca
İnşallah güzel ve keyifli bir okuma olur sizin içinHaruki Murakami-Dans Dans Dans'a başlayacağım sanırım,serinin 3 kitabını okuyup yorumlamıştım ,dörtlemeyi tamamlamak gerek ama umarim çok melankolik,depresif değildir ,azıcık mutlu,huzur veren birşeyler olsun inşallah içinde
Çok teşekkür ederimİnşallah güzel ve keyifli bir okuma olur sizin için
Benim de uzun zamandır listemde bir türlü başlayamadım bu ay ben de başlayacağım inşallahGünaydın hayırlı sabahlar
Monto cristo kontu 1. Kitabı na bugün başlıyorum
İnşallah beraber okuyalım başlarsanızBenim de uzun zamandır listemde bir türlü başlayamadım bu ay ben de başlayacağım inşallah
Keyifle okuyunGünaydın hayırlı sabahlar
Monto cristo kontu 1. Kitabı na bugün başlıyorum
Teşekkürler canım günlük 20 25 sayfa okuyarak planlı ilerlemek istiyorum 760 ilk cilt diğeri de aynı sayfa sayısı gibiKeyifle okuyun
Bende fazla okursun günlük ama tabi şartlarını bilemiyorum. Bende günde maximum 1 saat okuyabiliyorum, yeri geliyor kitabı elime alamadığımda oluyor tabi Belli olmaz bu işler. Dün başlayamadım ben mesela,bugün bu saat oldu şu an 20 dakikam var okumak için.Teşekkürler canım günlük 20 25 sayfa okuyarak planlı ilerlemek istiyorum 760 ilk cilt diğeri de aynı sayfa sayısı gibi
Dediğiniz gibi fazla okursam daha çabuk bitebilir galibaBende fazla okursun günlük ama tabi şartlarını bilemiyorum. Bende günde maximum 1 saat okuyabiliyorum, yeri geliyor kitabı elime alamadığımda oluyor tabi Belli olmaz bu işler. Dün başlayamadım ben mesela,bugün bu saat oldu şu an 20 dakikam var okumak için.