Oku-Yorum-luyorum

Freida Mcfadden -Hizmetçi (350 syf)
Puanım 8/10
Yazarın okuduğum ilk kitabı Hizmetçi.

Aslında tereddüt ederek aldım bu kitabı zira çok popüler olan kitaplara hep tereddüte yaklaşıyorum ama beni ciddi anlamda şaşırttı ters köşeleri ile.
Spolier vermeden kitaptan bahsetmek epey zor bu sebeple çok detaylı yazmak istemiyorum ama iyi kim,kötü kim ilk 200 sayfa kafamda oturtmuşken sonrasında yaşananlar tam anlamıyla şok etkisi yarattı bende,yok artık diyerek okudum. Gerilimi hissettim.Aşırı akıcı bir kitaptı ayrıca. Oturup bir solukta okunur. 2 puanı son kısmını çok hızlı geçtiği için kırdım,bence daha detaylı anlatılabilirdi. Ama herşeye rağmen sevdim kitabı. 2.yi kitabı da(Hizmetçi'nin Sırrı) alacağım en kısa zamanda. Yazarın bir kitabını daha görmüştüm rafta,belki onuda alırım.
Gerilim sevenler keyif alarak okuyacaktır ,tavsiye ederim.
20240529_191741.jpg

Freida Mcfadden -Hizmetçi (350 syf)
Puanım 8/10
Yazarın okuduğum ilk kitabı Hizmetçi.

Aslında tereddüt ederek aldım bu kitabı zira çok popüler olan kitaplara hep tereddüte yaklaşıyorum ama beni ciddi anlamda şaşırttı ters köşeleri ile.
Spolier vermeden kitaptan bahsetmek epey zor bu sebeple çok detaylı yazmak istemiyorum ama iyi kim,kötü kim ilk 200 sayfa kafamda oturtmuşken sonrasında yaşananlar tam anlamıyla şok etkisi yarattı bende,yok artık diyerek okudum. Gerilimi hissettim.Aşırı akıcı bir kitaptı ayrıca. Oturup bir solukta okunur. 2 puanı son kısmını çok hızlı geçtiği için kırdım,bence daha detaylı anlatılabilirdi. Ama herşeye rağmen sevdim kitabı. 2.yi kitabı da(Hizmetçi'nin Sırrı) alacağım en kısa zamanda. Yazarın bir kitabını daha görmüştüm rafta,belki onuda alırım.
Gerilim sevenler keyif alarak okuyacaktır ,tavsiye ederim.Eki Görüntüle 3434569
Güzel kitaptı, aktı gitti. Tam bi reading slump kitabı

Merhaba ben Choccy,
Bu sayfada okuduğum kitapları bitirince kendimce puanlayıp yorumlayacağım.
Okumayı seviyorum ,okuduğum kitaplar üzerine konuşmayı,fikir beyan etmeyi de.
Haliyle benim içinde kitap günlüğü tarzında olacak bu topic.
Kitapla ilgili her türlü paylaşımı yapabilirsiniz,kitapla ilgili herşey mübah bu topicte😉 Sınırlama yok.
Sizlerde okuduğunuz kitaplarla ilgili yazmak isterseniz başımın üzerinde yeriniz var.
Gelebilir miyim konunuza

Hoşbulduk teşekkürler kitap türleri vs belirli mi yani her türden kitap okuyabiliyor muyuz? Ortak kitap üzerinden mi ilerliyoruz acaba ?
Okuduğumuz kitaplarla ilgili yorum yapıp puanlıyoruz,ortak kitap vb bir uygulama yok ama denk gelirsek aynı anda aynı kitabı okurken,üzerine konuşabiliriz tabi ki.
Benim okuduğum kitaplar sizi yanıltmasın,ben biraz sevince yazarı üst üste aynı yazarin kitaplarını okuyorum bu ara ama siz istediğiniz türde, istediğiniz yazarın kitabını okuyabilirsiniz.
Bitirince puan ve yorum bırakırsanız okuyacak arkadaşlara fikir vermiş olursunuz. Okuduğum bir kitapsa üzerine de konuşabiliriz tabi ki.
Herhangi bir şart şurt,kural yok aslında,okuyup yorumluyoruz basitçe. Kitap konuşuyoruz kısaca🤗

Okuduğumuz kitaplarla ilgili yorum yapıp puanlıyoruz,ortak kitap vb bir uygulama yok ama denk gelirsek aynı anda aynı kitabı okurken,üzerine konuşabiliriz tabi ki.
Benim okuduğum kitaplar sizi yanıltmasın,ben biraz sevince yazarı üst üste aynı yazarin kitaplarını okuyorum bu ara ama siz istediğiniz türde, istediğiniz yazarın kitabını okuyabilirsiniz.
Bitirince puan ve yorum bırakırsanız okuyacak arkadaşlara fikir vermiş olursunuz. Okuduğum bir kitapsa üzerine de konuşabiliriz tabi ki.
Herhangi bir şart şurt,kural yok aslında,okuyup yorumluyoruz basitçe. Kitap konuşuyoruz kısaca🤗
Tamamdır teşekkürler ♥️

Haruki Murakami-Dans Dans Dans'a başlayacağım sanırım,serinin 3 kitabını okuyup yorumlamıştım ,dörtlemeyi tamamlamak gerek ama umarim çok melankolik,depresif değildir ,azıcık mutlu,huzur veren birşeyler olsun inşallah içinde🙏
İnşallah güzel ve keyifli bir okuma olur sizin için

Teşekkürler canım günlük 20 25 sayfa okuyarak planlı ilerlemek istiyorum 760 ilk cilt diğeri de aynı sayfa sayısı gibi
🧡 Bende fazla okursun günlük ama tabi şartlarını bilemiyorum. Bende günde maximum 1 saat okuyabiliyorum, yeri geliyor kitabı elime alamadığımda oluyor tabi 😉 Belli olmaz bu işler. Dün başlayamadım ben mesela,bugün bu saat oldu şu an 20 dakikam var okumak için.

🧡 Bende fazla okursun günlük ama tabi şartlarını bilemiyorum. Bende günde maximum 1 saat okuyabiliyorum, yeri geliyor kitabı elime alamadığımda oluyor tabi 😉 Belli olmaz bu işler. Dün başlayamadım ben mesela,bugün bu saat oldu şu an 20 dakikam var okumak için.
Dediğiniz gibi fazla okursam daha çabuk bitebilir galiba
Çapraz okuma yapıyorum
Sözler kitabı
İlmihal
Ve bu kitap şeklinde ilerleyeceğim
İlk 2 kitabı günlük 5-10 sayfa şeklinde okuyorum ağır kitaplar olduğu için sindirerek okuma kararı aldım
Günlük temizlik yemek vs okumaya zaman ayirmaya çalışıyorum çünkü okumamak insanı yalnız bırakıyor
2 sayfa da olsa okumaya çalışıyorum

X