tesekkurlerbel ağrısı için gidin dr yönlendirir zaten başka bölüme gitmek gerekirse de
beli ağrıyor doğrulamıyor malesef öksürdükçe ağrı şiddetleniyor.Ben çok öksürürsem böbreklerim ağrır. Babanın da o şekilde mi acaba?
hangi bölüme gitmeliyiz? fizik tedavimiEşimde fıtık var şiddetli öksürük ya da hapşırıkta ağrıları artıyor. Babanızda da olabilir.
yarın için randevu buldum devlet hastanesinde bugün acile gittik ama yüzümüze bile bakmadılar. Babamında cani yanıyor belli etmesede çok hasta bizdede kalmıyor evde yanlız. Randevu alabilirsen alsana dedi kıyamıyorumda öylece yatmasına acı çekmesine. Aciller gerçekten tıklım tıklım ve insanları ciddiye almıyorlar resmen.Zaten poliklinikler kapandı sanırım acile gitseniz onlar daha doğru yönlendirir hem.
geçmiş olsun size ve ailenize. Bayadır gripti zaten ama bele vurunca bide fıtığı olunca tedirgin oldukCanım şu an dediklerinin aynısını ailecek yaşıyoruz...
Kemiklerimiz de agrıyor gergedan gribi olmuşuz ailecek...
İhtimallerden biri de bu olabilir diye düşünüyorum geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun.yarın için randevu buldum devlet hastanesinde bugün acile gittik ama yüzümüze bile bakmadılar. Babamında cani yanıyor belli etmesede çok hasta bizdede kalmıyor evde yanlız. Randevu alabilirsen alsana dedi kıyamıyorumda öylece yatmasına acı çekmesine. Aciller gerçekten tıklım tıklım ve insanları ciddiye almıyorlar resmen.
Azarlar gibi bel ağrısı bizim işimiz değil diyor. Bizde farkındayız ama en azından nereye yönlendireceğini söyleyin dedik bu seferde biz bilmiyoruz diye yolladılar.
fıtık için ortipediye gitmiştik.hangi bölüme gitmeliyiz? fizik tedavimi
fıtık var zaten. Ama öksürdükçe şiddetlenen bir ağrısı var öksürmeyincede ağrıyor ama daha az acıyorGeçmiş olsun.
Öksürünce bel ağrısı şiddetleniyorsa bel fıtığı olma ihtimali çok yüksek.
Bel fıtığı için öncelikle fizik tedavi doktoruna gitmeniz gerekir.
fıtık vardı zaten. Iki gündür uzanırken belim ağrıyor diyordu şimdide öksürdukçe şiddetleniyormuş.Bel boyun isine beyin cerrahi bakar
Fitik veya kas agrrisinda da oksurukle beraber agri artmasi normaldir.
Yatarken agrisini duymuyorsa simdilik korkucak birsey yok.
Sirt ustu yatirin bacaklarini tek tek yukari kaldirmasina yardim edin
Rahatca kaldira biliyorsa korkmayim
Birde ayak parmaklarina itme cekme kuvveti uygulayarak guc kaybi olup olmadigina bakmaniz yeterli olacaktir.
Beyin cerrahi fizik tadavi veya ilac tedavisi diye yonlendirecektir.
Egzersizleri yapin.kuvvet kaybi yoksa sorun yokfıtık vardı zaten. Iki gündür uzanırken belim ağrıyor diyordu şimdide öksürdukçe şiddetleniyormuş.
cok şükür kuvvet kaybı yok teşekkür ederim.Egzersizleri yapin.kuvvet kaybi yoksa sorun yok
fıtık var zaten. Ama öksürdükçe şiddetlenen bir ağrısı var öksürmeyincede ağrıyor ama daha az acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?