Öksürük

mrspapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
152
96
25
2 veya 3 gündür kuru öksürük var sağlık ocağına gittim bişey yok ama alerjik olabilir dedi gece uyutmuyor gıcık tutuyor nasıl geçer bu öksürük ve nedeni nedir acaba bildiğim bir alerji de yok bide konuyu nereye açacağımı bilemediğim için burayı açtım

Bende de var aynısı. O da yetmezmiş gibi ağzımda iki tane yara çıktı hepten çekilmez oldu. Ben bal yiyorum su içiyorum gece ama fayda etmiyor pek. Kaloriferlerin üstüne bir kapta su koy o biraz işe yarıyor bende. Havanın kuruluğundan olabilir.

canım gögüs hastalıklarına git bir bende de öyle başladı önemsemedim geçer dedim şuan astım teşhisi kondu sakın ihmal etme

Evet zaten bikaç gün daha geçmezse gitmekte fayda var artık öksürmekten göğsüm acıdı

adaçayı bal ve limon, ıhlamur bal ve limon karışımlarını ılık içmek benim öküsürüğüme iyi gelir hep. öksürük hapları ve ilaçlarını hiç kullanmam ben. ama sebebi için bi uzman doktora gidin bence.

Hatmi çiçeği bilir misiniz? Düzenli olarak kullanın bakalım, faydasını göreceksiniz.

Teşekkür ederim tavsiyelerinizi deneyeceğim

Hatmi çiçeğini duymadım ama bi bakayım internetten

Teşekkür ederim tavsiyelerinizi deneyeceğim

Hatmi çiçeğini duymadım ama bi bakayım internetten
Nane, limon kabuğu, bir tutam zencefil, hatta hatmi çiçeği:) diye konu olmuştur sevgili Barış Manço' nun şarkısına. Yarım su bardağı süt yada suya, iki üç adet atıp fokurdatın. Bu arada doktora da gitmenizde fayda var, geçmiş olsun.

Bende de zaman zaman olur. Bu zamanlarda toz zencefil, toz zerdeçal ve balı karıştırıp macun kıvamına getirip yerim. Hem balgam varsa onu söküyor hemde kuru öksürüğümü geçiriyor. Geçmiş olsun.

Bir çay bardağı sıcak suyun içine bir tatlı kaşığı bal koyun karıştırın sonra içine yarım limon sıkın ve ılık olunca için.
Ben de öksürüyordum bir ara hem de bayağı uzun sürmüştü 3 gün sabah akşam bunu içtim boğazım mis gibi oldu.
Geçmiş olsun

Bende de 4 5 gündür ayni problem var ilk 2 gün oksurmekten sabahladim resmen, günde 2 bardak falan ilik su + zencefil + bal + limon karışımı içiyorum tamamen geçmesede çok az öksürüyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…