• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öksürük

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Yaklaşık 1 aydır öksürük kriziyle başlayan solunum sıkıntım vardı, hafta bası hastaneye gittim doktor sadece akciğer röntgeni çıktı bişey çıkmadı, alerjik astımım olduğunu söyledi ve 2 hafta sonrasına randevu verdi.

Uykudan bile öksürük kriziyle uyanıyorum, uyandığımda nefes alamıyırum, öksürük krizim başlayınca soluk alamıyorum çok zorlanıyorum , doktor da fazla bişey demedi , böyle bi rahatsızlıkla karşılaşan var mı ? İlk kez böyle bişey yaşıyorum.

Doktor teşhisi koymuş ve herhalde ilaç yazıp kontrole gitmenizi istedi. İlaçları kullanmaya başladınız mı ? Yoksa teşhis kesin değil mi ? Alerjik astım, dediğiniz şikayetleri yapar.
Sadece yatınca öksürüyorsanız reflü yüzünden de olabilir. Bazen doktorlar bunu gözden kaçırabiliyorlar.

Doktor teşhisi koymuş ve herhalde ilaç yazıp kontrole gitmenizi istedi. İlaçları kullanmaya başladınız mı ? Yoksa teşhis kesin değil mi ? Alerjik astım, dediğiniz şikayetleri yapar.
Sadece yatınca öksürüyorsanız reflü yüzünden de olabilir. Bazen doktorlar bunu gözden kaçırabiliyorlar.
Astımım vardı ama doktor alerjik astım dedi, çok haklısınız reflüm de vardı ama doktor kesin tanı koyamadı, sadece alerjik astım var dedi öksürük konusuna bişey diyemedi.

Back