İnşallah sizin bebegede ağır ya ölür ya engelli kalır dedilermiSizin gibi o günlerde her yere bakmıştım iyileşen bebekler var mı tek benim bebeğim mi ?ama çok bebek vardı sonradan gördüm her gün her gün netten bakıyordum …bazı bebekler iyi bazıları fizik tedavi ile iyi olan çok zor bir süreç ama en iyi şekilde 6. Ayda belli olur her şey nöroloji doktoruna sık takipte oluyorsunuz taburcu olur olmaz o size yol gösterir korkmayın bebekler çok güçlü inanın
Benim bebeğim dogdunda sesi kısık ağıladiİnşallah sizin bebegede ağır ya ölür ya engelli kalır dedilermi
Sizin bebeginizde ağır ya ölür ya engelli kalır dedimi doktur ilk gün kaçıncı evreydi sizin bebek şuan nasılSizin gibi o günlerde her yere bakmıştım iyileşen bebekler var mı tek benim bebeğim mi ?ama çok bebek vardı sonradan gördüm her gün her gün netten bakıyordum …bazı bebekler iyi bazıları fizik tedavi ile iyi olan çok zor bir süreç ama en iyi şekilde 6. Ayda belli olur her şey nöroloji doktoruna sık takipte oluyorsunuz taburcu olur olmaz o size yol gösterir korkmayın bebekler çok güçlü inanın
Doktorlar her zaman en kötüsünü söyler… bana da öyle dediler bebeğimi hastaneden çıkarıp eve götürürken ölüden farksızdım. Ertesi gün nörolojik gittim bebeğime %100 engelli kalacakmış nerdeyse dediler ölü gibiydim her gün dua ettim bebeğimle ilgilendim kimse ile konuşamadım sonra bebeğim hipotonik dedi Dr fizik tedavi şu bu yavaş yavaş iyi oluyoruz . Ve çok zor bunu yazmak bebeğim ölü doğmuştu benimSizin bebeginizde ağır ya ölür ya engelli kalır dedimi doktur ilk gün kaçıncı evreydi sizin bebek şuan nasıl
Her gün Rabbime şükür ediyorum Rabbim isterse dağa taşa can verir mucize gibi bebeğim ve 6 yıl sonra gelmişti hayatımızaDoktorlar her zaman en kötüsünü söyler… bana da öyle dediler bebeğimi hastaneden çıkarıp eve götürürken ölüden farksızdım. Ertesi gün nörolojik gittim bebeğime %100 engelli kalacakmış nerdeyse dediler ölü gibiydim her gün dua ettim bebeğimle ilgilendim kimse ile konuşamadım sonra bebeğim hipotonik dedi Dr fizik tedavi şu bu yavaş yavaş iyi oluyoruz . Ve çok zor bunu yazmak bebeğim ölü doğmuştu benim
Şuan nasıl bebeğiniz nasıl bı süreç geçirdinizHer gün Rabbime şükür ediyorum Rabbim isterse dağa taşa can verir mucize gibi bebeğim ve 6 yıl sonra gelmişti hayatımıza
Bide sizinki kaçınci evreydi kaç gün yati kuvezdeHer gün Rabbime şükür ediyorum Rabbim isterse dağa taşa can verir mucize gibi bebeğim ve 6 yıl sonra gelmişti hayatımıza
2 evreymis bizim bebek eme refleksi varmışHer gün Rabbime şükür ediyorum Rabbim isterse dağa taşa can verir mucize gibi bebeğim ve 6 yıl sonra gelmişti hayatımıza
Korkmayın ozman inşAllah hiçbir şey olmaz2 evreymis bizim bebek eme refleksi varmış
Emizirimeme yasak hala enfeksiyonla nefes alış verişini takip ediyolar sizinin bebek kaçıncı evreydi şuan nasılKorkmayın ozman inşAllah hiçbir şey o
Benimde evre 2 mr sıkıntılı hipotonisi vardı şuan çok bir sıkıntısı yok ama takipteyiz nörolojide net birşey söylemesi için 2 yaşını geçmesini bekliyoruzEmizirimeme yasak hala enfeksiyonla nefes alış verişini takip ediyolar sizinin bebek kaçıncı evreydi şuan nasıl
İnşallah birşey çıkmaz da sende rahatlarsın bilgi verdin için Allah razı olsunBenimde evre 2 mr sıkıntılı hipotonisi vardı şuan çok bir sıkıntısı yok ama takipteyiz nörolojide net birşey söylemesi için 2 yaşını geçmesini bekliyoruz
senden de Allah razı olsun bebeğin taburcu olunca yaz inşAllah sağlıkla alırsın kucağınaİnşallah birşey çıkmaz da sende rahatlarsın bilgi verdin için Allah razı olsun
Tm amin inşallahsenden de Allah razı olsun bebeğin taburcu olunca yaz inşAllah sağlıkla alırsın kucağına
Sizin bebeginizde ağır ya ölür ya engelli kalır dedimi doktur ilk gün kaçıncı evreydi sizin bebek şuan nasıl
Merhaba nasıl oldu bebeğiniz bir gelişme var mıTm amin inşallah
Makinadan çıkarmışlar nefes almakta zorlaniyormuş kuvezde hala bekliyoruzMerhaba nasıl oldu bebeğiniz bir gelişme var mı
EkA temiz çıktı korkumama gerek varmiNeden yazamaz demişler ki 6 saat süresi var hipotermi cihazına girmesi için bende yasadım benzerini Baska hastaneye götürüldü cocuk ambulansla entübe sekilde
Merhaba belki bir umut görürsünüz de benim yazdığımı dönüş yaparsınız diye yazıyorum 32 haftalık doğum yaptım dekolman ğlesanta oldu bebeğin eşi ayrılmış bebek içeride oksijensiz kalmış ama ne kadar kalmış bilinmiyor başka hastaneye sevk ettiler hiç görmedim doğum anında ilk doktor yaşamaz dedi ama yaşıyor daha somra doktor normal bebek hareketleri yapıyor kaslarının sertliği yumuşaklığı iyi gibi dedi beyin kanaması geçirmemiş nöbet geçiremiş havale geçirmemiş kan değerleri düzeldi nabız satrasyon şuan iyi dedi ama ilk geldiği zaman herşey kötüydü dedi şuan hala yoğun bakımda cihazlardan sökmüşler bir hasta cihazlara bağlı kaldı şuan ikinci hafta hiç bir cihaza bağlı değil kendi nefes alıyor acıkınca ağlıyor hareket ediyor esniyor gülüyor öksürüyor hapşırıyor ama doktor yinede beyninde hasar olabilir dedi çok korkuyorum var mıdır acaba ne zaman anlarımMerhaba ben bu anlamda çok kötü bir örneğim üzgünüm.Benim oğlum çok ağır şekilde oksijensiz kaldı.Ölü doğdu canlandırıldı beyninde tek bir saglam hücre bulunmuyor.Hic hareket edemez tamamen felclidir bilinci yok ve ventilator desteği ile nefes alıyor hiçbir refleksi yok peg ile besleniyor.Bir bakıma bitkisel hayatta diyebiliriz.2 yaşında ve yoğun bakımda makinaya bagli.Eve hiç çıkmadı.Bebeginizin evre 2 ya da evre 3 hangisi olduğunu sordunuz mu? Mr ve eeg çekildi mi? Göz takibi ışık refleksi var mı? Hareketleri nasıl yavaş olsa da var mı? Öksürme hapşırma refleksi var mı?hastanede mi?
Doktorlar malesef emin konuşmaz ama tüyo verir refleksler iyi olduğu için şu an olumlu yorum yapmış bizede ayni şeyler söylendi su an iyi ama takip etmek lazım ilerisi için bsy diyemeyiz çünkü bazı hasarlar yaşlara göre anlasiliyor mesela kaba motorunda ince motorunda vs küçük hasarlar olabiliyor ama bnce mr temiz ve nöbet geçirmemisse ileriki süreçte de normal devam edeceğini düşünüyorum çünkü o dönem bir çok kişiyle konuştum bı kaç tane norloga gitmiştim herkese soruyordum aynı yaşta olan çocuklarla aynı gidiyor Mu diye ama çok zehir ettik kendimize birde kolik bi bebekti Allah kimseye yaşatmasın emiyor dimi bebeğiniz su anEkA temiz çıktı korkumama gerek varmi