anne karnındayken oksıjensız kalmaya baslıyo dogarken devam edıyo sanırım. eger organları hasar gormemısse toparlanır ınsallah. allahım sıze bagıslasın acıl sifalar versın ınsallah.Merhaba anneler. Ablamin bebegi doğar dogmaz oksijensiz kalmis doktorlar fark edip hemen oksijen vermisler. Ama vucudunun sogutulmasi gerekioms cihaz orda olmayınca istanbul Gungorene geldiler. Doktorlar yasamaz demisler ama bebekte morarma hic yok cok guzel gorunuyodu. Akcigerde kanama da varms sanrm boyle durum yasayan var mi lutfen donus yapin lutfen
Sanirim eeg cekilms beyninde hasar var denmis ama hemen mudahale edilmis bu vucut sogutma cihaziyla bizde bi umut iyilesir diye bekliyoruzanne karnındayken oksıjensız kalmaya baslıyo dogarken devam edıyo sanırım. eger organları hasar gormemısse toparlanır ınsallah. allahım sıze bagıslasın acıl sifalar versın ınsallah.
Cok iyisiniz cok tesekkur ederim. Bize de cigerde kanam var dendiGeçmiş olsun öncelikle vücut soğutma işlemi sanırım her merkezde uygulanmıyor. benim erken doğum sebebi ile ikizlerimden biri uzun süre oksijen desteği aldı. Akciğerlerinde kanama var denilmişti. Sonrasında toparlandı beyin hasarı görülmemişti bizimkinde. Bebekler çok güçlü umarım hiç hasarsız bu durumu atlatır dualarım yeğeninizle
Beyni hasar goren bebekler engelli mi kaliyo bilginiz var miSanirim eeg cekilms beyninde hasar var denmis ama hemen mudahale edilmis bu vucut sogutma cihaziyla bizde bi umut iyilesir diye bekliyoruz
Hala durumu stabilMerhaba bebeğin durumu nasıl oldu bir değişiklik varmı?
Merhabalar bebeğinizin nasıl acaba durumu, eğer oksijensiz kalma olduysa beyin için soğutma yapılıyor daha fazla hasar almasın diye… umarım en az hasar ile atlatırHala durumu stabilyarin oglen sogutma cihazindan cikarcaklar vucutta hasar var mi bakilcak sanirm
Bebek 40 gundur yogunbakimda yutkunma problemi var nefes alamiyordu oksijen veriyorlardi bir hafta once cikarmislar kendi basina nefes alabiliyor ama yutkunamadigi icin hortumla besleniyorMerhaba bebeğiniz ne durumda acaba
Tekrar geçmiş olsun merak ediyordum yeğeninizi. Umarım daha iyi günlerini görürsünüz.Bebek 40 gundur yogunbakimda yutkunma problemi var nefes alamiyordu oksijen veriyorlardi bir hafta once cikarmislar kendi basina nefes alabiliyor ama yutkunamadigi icin hortumla besleniyorsara ilaclari kullaniyor bu ilac tedavi suresi uc aymis uc ay kalcak sanirm küvözde
Çok geçmiş olsun acaba MR çekilebildi mi hasar var mı beyinde? Eğer yanına girebiliyorsa annesi mutlaka dokunsun konuşsun her şeyi hissediyorlar.. kızım da 2 ayın sonunda emme gelişti başta iki ay yutkunamıyor dediler mucize gibiydi ve ilk emdiği günün ertesi güne çıkmak istedi benden ayrı kalamadı, her şeyi hissediyormuş yavrum çok etkileyiciydiBebek 40 gundur yogunbakimda yutkunma problemi var nefes alamiyordu oksijen veriyorlardi bir hafta once cikarmislar kendi basina nefes alabiliyor ama yutkunamadigi icin hortumla besleniyorsara ilaclari kullaniyor bu ilac tedavi suresi uc aymis uc ay kalcak sanirm küvözde
Cok sagolun cok iyisiniz dualarimiz tum masum bebekler icinTekrar geçmiş olsun merak ediyordum yeğeninizi. Umarım daha iyi günlerini görürsünüz.
Neden yazamaz demişler ki 6 saat süresi var hipotermi cihazına girmesi için bende yasadım benzerini Baska hastaneye götürüldü cocuk ambulansla entübe sekildeMerhaba anneler. Ablamin bebegi doğar dogmaz oksijensiz kalmis doktorlar fark edip hemen oksijen vermisler. Ama vucudunun sogutulmasi gerekioms cihaz orda olmayınca istanbul Gungorene geldiler. Doktorlar yasamaz demisler ama bebekte morarma hic yok cok guzel gorunuyodu. Akcigerde kanama da varms sanrm boyle durum yasayan var mi lutfen donus yapin lutfen
Çocuğunuz şuan nasıl?herhangi bir hasar var mı?Neden yazamaz demişler ki 6 saat süresi var hipotermi cihazına girmesi için bende yasadım benzerini Baska hastaneye götürüldü cocuk ambulansla entübe sekilde
Çocuğunuz şuan nasıl?herhangi bir hasar var miNeden yazamaz demişler ki 6 saat süresi var hipotermi cihazına girmesi için bende yasadım benzerini Baska hastaneye götürüldü cocuk ambulansla entübe sekilde
Su an 11 aylık oldu Bi skntı yok givi görünüyor sadece biraz fazla temkinli Bi cocuk Bi yogun bakımdan alırken me ve eeg si temizdi ama hala takip ediliyor tabiÇocuğunuz şuan nasıl?herhangi bir hasar var mı?