rabbim sifa versin bir tanidigiminizin bebegide sezeryan sonrasi oksijensiz kalmis beyninde hasar olmustu 2 yasina kadar bekleyip anlamaya gerek yok o tanidigimz 6 aylikken anlayip doktorlari dolasip özel gereksinim raporuyla fizik tedavi ye gidiyordu hareketleri daha azdi gunden gune biraz daha iyi 1 yasindaydi yuruyemiyordu simdi elinden destekle yuruyo tabiki beyinden hasar aldigi icin skintilari varBenim bebeğimde oksijensiz kalmış çigeri patlamış 6 gün soğutma ısıtma tedavisi yapıldı tüpüde çıkarmışlar kedi kendine nefes alabiliyormus enfeksiyon varmış şimdi 10 gün oldu en düşük derceye düşürmüşler kuvezde engelli olup olmaycagin 2 yaşında anlariz diyor dokturu sizin bebeginiz kaç gün yati yoğum bakımda
Kaç gün yatmış kuvezde acabarabbim sifa versin bir tanidigiminizin bebegide sezeryan sonrasi oksijensiz kalmis beyninde hasar olmustu 2 yasina kadar bekleyip anlamaya gerek yok o tanidigimz 6 aylikken anlayip doktorlari dolasip özel gereksinim raporuyla fizik tedavi ye gidiyordu hareketleri daha azdi gunden gune biraz daha iyi 1 yasindaydi yuruyemiyordu simdi elinden destekle yuruyo tabiki beyinden hasar aldigi icin skintilari var
fazla detayini bilmiyorum ama insallah siz oyle sorun yasamazsiniz eve gittiginizde zaten takip eder anlarsiniz 6 aylikken belli olur bazi seyler 2 yaşı beklemeye gerek yokKaç gün yatmış kuvezde acaba
İnşallah birşey olmazfazla detayini bilmiyorum ama insallah siz oyle sorun yasamazsiniz eve gittiginizde zaten takip eder anlarsiniz 6 aylikken belli olur bazi seyler 2 yaşı beklemeye gerek yok
Rabbim şifa versinİnşallah birşey olmaz
AminRabbim şifa versin
Çok geçmiş olsun bende aynı süreçten geçtim korkmayın inşAllah birşey olmaz bebeğiniz HİE evre kaç bilginiz var mıBenim bebeğimde oksijensiz kalmış çigeri patlamış 6 gün soğutma ısıtma tedavisi yapıldı tüpüde çıkarmışlar kedi kendine nefes alabiliyormus enfeksiyon varmış şimdi 10 gün oldu en düşük derceye düşürmüşler kuvezde engelli olup olmaycagin 2 yaşında anlariz diyor dokturu sizin bebeginiz kaç gün yati yoğum bakımda
Sağolun bilimiyorum kaçinci evre olursa korkumaya gerek yok şimdi enfeksiyon varmış iki gündür ilaca tepki vermiyormuşÇok geçmiş olsun bende aynı süreçten geçtim korkmayın inşAllah birşey olmaz bebeğiniz HİE evre kaç bilginiz var mı
Sizin bebeginizdemi böyleydi beni bi aydınlatasaniz lütfen düşünmekten kafayı yiyecem uyuyamiyorumÇok geçmiş olsun bende aynı süreçten geçtim korkmayın inşAllah birşey olmaz bebeğiniz HİE evre kaç bilginiz var mı
Öncelikle geçecek inanın çok zor evet ama iyi olmanız lazım bebeğiniz için evre 1 ve 2 iyi birde emme yutkunma refleksi var mı bebeğinizinSizin bebeginizdemi böyleydi beni bi aydınlatasaniz lütfen düşünmekten kafayı yiyecem uyuyamiyorum
Şuan emizirimeme izin yok süt sagiyorum hergun onu götürüyoruz hortumula agizindan besleniyorÖncelikle geçecek inanın çok zor evet ama iyi olmanız lazım bebeğiniz için evre 1 ve 2 iyi birde emme yutkunma refleksi var mı bebeğinizin
Yinede sorun emme refleksi varsa hortumunu falan emer dua edin bebeğiniz için ve sütünüzü koruyun inanın sütünüzün çok faydası olacak birde evre kaç diye sorun inşaAllah toparlar bebeğiniz Rabbim şifa versinŞuan emizirimeme izin yok süt sagiyorum hergun onu götürüyoruz hortumula agizindan besleniyor
Hergun bi tık iyiye gidiyor du bugün dokturu enfeksiyonu ilacına yanıt vermiyor demişÖncelikle geçecek inanın çok zor evet ama iyi olmanız lazım bebeğiniz için evre 1 ve 2 iyi birde emme yutkunma refleksi var mı bebeğinizin
Amin kaç gün yatiryolar kuvezdeYinede sorun emme refleksi varsa hortumunu falan emer dua edin bebeğiniz için ve sütünüzü koruyun inanın sütünüzün çok faydası olacak birde evre kaç diye sorun inşaAllah toparlar bebeğiniz Rabbim şifa versin
Değişiyor en az iki hafta yatırıyorlar ama taburcu olmaya yakın beyin emarı. Çekerler size daha net bir bilgi verirler ozaman içiniz daha rahat olur inşAllah sizin ve bebeğiniz için süreç çok güzel olurAmin kaç gün yatiryolar kuvezde
İnşallah amin benim bebeğim 12 gündür yatıyorDeğişiyor en az iki hafta yatırıyorlar ama taburcu olmaya yakın beyin emarı. Çekerler size daha net bir bilgi verirler ozaman içiniz daha rahat olur inşAllah sizin ve bebeğiniz için süreç çok güzel olur
Size ne dediler bebeğiniz nasıl nasıl bı süreç geçirdiniz benim doğumumu zoru oldu bebeğim kilolu diye nst de kalbi zayifiliyor dediler vakumla çıkardılarDeğişiyor en az iki hafta yatırıyorlar ama taburcu olmaya yakın beyin emarı. Çekerler size daha net bir bilgi verirler ozaman içiniz daha rahat olur inşAllah sizin ve bebeğiniz için süreç çok güzel olur
Sizin gibi o günlerde her yere bakmıştım iyileşen bebekler var mı tek benim bebeğim mi ?ama çok bebek vardı sonradan gördüm her gün her gün netten bakıyordum …bazı bebekler iyi bazıları fizik tedavi ile iyi olan çok zor bir süreç ama en iyi şekilde 6. Ayda belli olur her şey nöroloji doktoruna sık takipte oluyorsunuz taburcu olur olmaz o size yol gösterir korkmayın bebekler çok güçlü inanınİnşallah amin benim bebeğim 12 gündür yatıyor