- 7 Ekim 2012
- 410
- 471
- 303
- Konu Sahibi sufinindunyasi
-
merhaba vermediyseniz bn alabilir miyimMerhabalar elimde son kullanma tarihi Kasım 2022 olan 2.5 paket (2 tane hiç açılmamış, bi tane de yarım paket, toplam 25-30 adet iğne) 4000 lük oksapar bulunuyor, ihtiyacı olan birine kargo ücreti karşılığında göndermek istiyorum. Talep eden olursa bana ulaşabilir.
Tqbi alabilirsiniz özelden bana iletişim bilgilerinizi verirseniz konuşuruzmerhaba vermediyseniz bn alabilir miyim
özelden msj attım sizeTqbi alabilirsiniz özelden bana iletişim bilgilerinizi verirseniz konuşuruz
Merhabalar nasilsiniz ben igneleri soracaktim oksaparMerhabalar elimde son kullanma tarihi Kasım 2022 olan 2.5 paket (2 tane hiç açılmamış, bi tane de yarım paket, toplam 25-30 adet iğne) 4000 lük oksapar bulunuyor, ihtiyacı olan birine kargo ücreti karşılığında göndermek istiyorum. Talep eden olursa bana ulaşabilir.
Bizim 4000 oksapar igneye ihtiyacimiz varMerhabalar elimde son kullanma tarihi Kasım 2022 olan 2.5 paket (2 tane hiç açılmamış, bi tane de yarım paket, toplam 25-30 adet iğne) 4000 lük oksapar bulunuyor, ihtiyacı olan birine kargo ücreti karşılığında göndermek istiyorum. Talep eden olursa bana ulaşabilir.
Bizim oksapara ihtiyacimiz varMerhabalar elimde son kullanma tarihi Kasım 2022 olan 2.5 paket (2 tane hiç açılmamış, bi tane de yarım paket, toplam 25-30 adet iğne) 4000 lük oksapar bulunuyor, ihtiyacı olan birine kargo ücreti karşılığında göndermek istiyorum. Talep eden olursa bana ulaşabilir.
Merhaba bizim oksapar4000 igneye ihtiyacimiz var yardimci olurmusunuzMerhabalar elimde son kullanma tarihi Kasım 2022 olan 2.5 paket (2 tane hiç açılmamış, bi tane de yarım paket, toplam 25-30 adet iğne) 4000 lük oksapar bulunuyor, ihtiyacı olan birine kargo ücreti karşılığında göndermek istiyorum. Talep eden olursa bana ulaşabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?