Oksapar kullanımı

Aysegulguven

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
13
1
1
35
Kızlar 9+4 günlük hamileyim hafif bir kanamam oldu doktor kan sulandırıcı iğneyi kesmemi söyledi ancak ben çok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı sizce vurmalımıyım

Kızlar 9+4 günlük hamileyim hafif bir kanamam oldu doktor kan sulandırıcı iğneyi kesmemi söyledi ancak ben çok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı sizce vurmalımıyım
Canım pıhtılaşma problemın var mı cunku bu ıgne pıhtılaşma problemi olanlarda kullanılıyor diye biliyorum

Var canım genetik test yaptırdım daha öncede 2 düşüğüm var
Ama varsa benım bıldıgım bu ilacı bellı bır aya kadar kullanman lazım doktor neden bırak dedı kı bırakman daha tehlikeli degıl mı

Kanamam oldu çok az bir miktar düşük riskin var diye bırak dedi ama hiç içime sinmiyorım bebeğim çol şükür sağlıklı kalp atışı var kese düzgün yani ama yinede düşük riskin var bırak dedi ama bırakmak istemiyorum ya ölürse karnımda diye

Kanamam oldu çok az bir miktar düşük riskin var diye bırak dedi ama hiç içime sinmiyorım bebeğim çol şükür sağlıklı kalp atışı var kese düzgün yani ama yinede düşük riskin var bırak dedi ama bırakmak istemiyorum ya ölürse karnımda diye
Bence ıyı bır doktora git canım baska bir doktora git bence riskli bu ilacı bırakman bence farklı Bır doktora git

Back
X