Damla şeklindeHibor kullanıyorum kanama çok değilse sorun değil ama kanama yapan bölgeniz büyük ihtimal moraracaktir.
Rahatladım tsk ederim. Sizde de oldu mu oyleSorun olmaz.iğneyi çıkartırken acemilik zamanlarında olur öyle:) ben şimdi yavaş yavaş batırıyorum.uzun zamandır morartmıyorum da.kaptım işi:) morarırsa da endişelenmeyin.
İlk başlarda iğneyi çekerken olduğu olmuştu.o sorun değil zaten.bir de ben üstten iyice bastırıp tık diye kendi atmasını beklemiyorum.kendim çekip çıkartıyorum iğneyi.daha rahat geliyor.kanamıyor da artık.Rahatladım tsk ederim. Sizde de oldu mu oyle
Alah sağ salim kucağımza almayı nasip etsin. Coraspin kullanıyor musunuz sizde kaçıncı haftadasnzİlk başlarda iğneyi çekerken olduğu olmuştu.o sorun değil zaten.bir de ben üstten iyice bastırıp tık diye kendi atmasını beklemiyorum.kendim çekip çıkartıyorum iğneyi.daha rahat geliyor.kanamıyor da artık.
Hanımlar ben yeni hamileyim rabbim her isteyene nasip etsin ve herkesin kucağına almayı nasip etsin.daha önce yazmıştım 4dusuk yaşadım. Bie haftadır da oksapar ve coraspin kullanmaya başladım yalnız dün ve bugün yaptigimda uyguladığım yer de kanama oldu çok az . Aynını yaşayan oldu mu korkacak bir şey varmı.. kullananlar görüşlerini bildirirse çok sevinirim
Çok teşekkürler.amin.siz de sağlıkla kucağınıza alın :) coraspin de kullanıyorum.günaşırı da enox iğne.19+2 yim.20.haftada coraspini bırakıcamAlah sağ salim kucağımza almayı nasip etsin. Coraspin kullanıyor musunuz sizde kaçıncı haftadasnz
Çok soru sordum biliyorum evet son olarak iğneyi buz dolabına mi koyuyorsunuzÇok teşekkürler.amin.siz de sağlıkla kucağınıza alın :) coraspin de kullanıyorum.günaşırı da enox iğne.19+2 yim.20.haftada coraspini bırakıcam
Arada kanıyor canım sorun değil sonrasında sakın ovalama morarıyor. Ben ilk üç ay göbekten yaptım artık bacaktan yapıyorum iyice inceleyip kılcal damar görünen yerlere yapmıyorumHanımlar ben yeni hamileyim rabbim her isteyene nasip etsin ve herkesin kucağına almayı nasip etsin.daha önce yazmıştım 4dusuk yaşadım. Bie haftadır da oksapar ve coraspin kullanmaya başladım yalnız dün ve bugün yaptigimda uyguladığım yer de kanama oldu çok az . Aynını yaşayan oldu mu korkacak bir şey varmı.. kullananlar görüşlerini bildirirse çok sevinirim
Yok canım dolapta değil.yatak odam daha karanlık.orda duruyor.ne olacak sorabilirsin tabi ki:)Çok soru sordum biliyorum evet son olarak iğneyi buz dolabına mi koyuyorsunuz
Bacak çok ağrıyor diyorlarArada kanıyor canım sorun değil sonrasında sakın ovalama morarıyor. Ben ilk üç ay göbekten yaptım artık bacaktan yapıyorum iyice inceleyip kılcal damar görünen yerlere yapmıyorum
Son adet benim 1 nisandı.ben 1mAyis çubuk testle öğrendim 2 mayısta da beta hcg istedi dr. Değer 3600 civarıydı. Değerlerin yüksek sağlıklıdır demektir diyorlarYok canım dolapta değil.yatak odam daha karanlık.orda duruyor.ne olacak sorabilirsin tabi ki:)
Ben 6+5 de kalp atışı duymuştum canım.yani 1 hafta 10 güne kadar netleşir senin de durumun.değerin güzel ama dediğim gibi bekleyip kalp atışı görmek lazım.umarım onu da duyarsın sağlıklaSon adet benim 1 nisandı.ben 1mAyis çubuk testle öğrendim 2 mayısta da beta hcg istedi dr. Değer 3600 civarıydı. Değerlerin yüksek sağlıklıdır demektir diyorlar
Bacakta yapılan belirli bölgeler internetten bakabilirsin ağrı olmuyor göbek ağrısı gibiBacak çok ağrıyor diyorlar