Oksapar kan sulandırıcı igne kullananlar...

Bende iki bebegimi kaybettim
Şimdi 3. Bebegimde herşey yolunda şükür
Pıhtılaşma çıkmadı ama doktorum her ihti al kullanmamı istedi.
İgne girerken güzel de içindekini sıkarken çok acıyor.
Ve morarma var.
Henüz 5. İğnem.
Ve koldan yaptırıyorum eşime.
Göbekten aşırı ağrıyor diyenler var korkuyorum.
Tuhaf gelecek ama
Birde zayıfım sanki göbege batırırsam iç organlarım delinir gibi hissediyorum.😂😂
İlerde de bebeğe batırcaksın gibi hissedersin :KK70: her yapışımda üzülüyorum.nerde kıpırdamıyorsa tersi tarafa yapıyorum:) biliyorum bebeğe gelemeyecek olduğunu ama işte içim tuhaf oluyor

Bende iki bebegimi kaybettim
Şimdi 3. Bebegimde herşey yolunda şükür
Pıhtılaşma çıkmadı ama doktorum her ihti al kullanmamı istedi.
İgne girerken güzel de içindekini sıkarken çok acıyor.
Ve morarma var.
Henüz 5. İğnem.
Ve koldan yaptırıyorum eşime.
Göbekten aşırı ağrıyor diyenler var korkuyorum.
Tuhaf gelecek ama
Birde zayıfım sanki göbege batırırsam iç organlarım delinir gibi hissediyorum.😂😂
Bende öyle işte tutacak yağ tabakası da yok🙂

Hanımlar ben yeni hamileyim rabbim her isteyene nasip etsin ve herkesin kucağına almayı nasip etsin.daha önce yazmıştım 4dusuk yaşadım. Bie haftadır da oksapar ve coraspin kullanmaya başladım yalnız dün ve bugün yaptigimda uyguladığım yer de kanama oldu çok az . Aynını yaşayan oldu mu korkacak bir şey varmı.. kullananlar görüşlerini bildirirse çok sevinirim
Ikisini aynı anda kullanmak sakıncalı değil iğne yaptığın bolgeyi küçükte olsa kanatabilir morarabilir birazcık sisede bilir bunlarin heosi normal rahat ol

Kızlar hayırlı geceler Rabbım hepimize sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin bende bugün başladım iğneye ilk defa kendim yaptım ama pek beceremedim herhalde hem kanadı hemde çizik gibi iz oldu bişey olurmu acaba göbekten yaptım

Sorun olmaz.iğneyi çıkartırken acemilik zamanlarında olur öyle:) ben şimdi yavaş yavaş batırıyorum.uzun zamandır morartmıyorum da.kaptım işi:) morarırsa da endişelenmeyin.
Morartmamanın yolunu nasil buldun acaba :)
Zira ben artık çürüdüm resmen minik minik bezeler oluyor iğne yaptığım yerlerde birde sabah akşam kullanıyorum doktor tek kullanılmaz bu iğne dedi

Morartmamanın yolunu nasil buldun acaba :)
Zira ben artık çürüdüm resmen minik minik bezeler oluyor iğne yaptığım yerlerde birde sabah akşam kullanıyorum doktor tek kullanılmaz bu iğne dedi
Valla birden saplamıyorum.karnımı tutup iğnenin en sivri kısmını döndürüp yavaş yavaş ittiriyorum canım.sonrada ne hızlı ne yavaş enjekte ediyorum.iğneyi kendim çekiyorum geri.tık diye attırmıyorum.ben 2 günde 1 kullanıyorum 12.haftadan beri.bir sorun olmuyor demek ki öyle de.ben de anlamadım her doktor farklı uygulatıyor

Valla birden saplamıyorum.karnımı tutup iğnenin en sivri kısmını döndürüp yavaş yavaş ittiriyorum canım.sonrada ne hızlı ne yavaş enjekte ediyorum.iğneyi kendim çekiyorum geri.tık diye attırmıyorum.ben 2 günde 1 kullanıyorum 12.haftadan beri.bir sorun olmuyor demek ki öyle de.ben de anlamadım her doktor farklı uygulatıyor

Anladım cnm Bende hemen hemen aynı yapıyorum yani alıştım artık ocak ayından beri kullanıyorum ama yinede morarıyor malesef doğuma kadar günde iki iğne benim keşke 2 günde bir olsa rahat ederim
Ayrıca coraspin kullanıyorum aşırı sulu kanım parmağımı kessem yanlışlıkla oluk oluk kan akıyor normal mi acaba böyle giderse nasil doğum olacak bilmiyorum

Anladım cnm Bende hemen hemen aynı yapıyorum yani alıştım artık ocak ayından beri kullanıyorum ama yinede morarıyor malesef doğuma kadar günde iki iğne benim keşke 2 günde bir olsa rahat ederim
Ayrıca coraspin kullanıyorum aşırı sulu kanım parmağımı kessem yanlışlıkla oluk oluk kan akıyor normal mi acaba böyle giderse nasil doğum olacak bilmiyorum
Bana coraspini 20.haftada bırak dedi yarın 20.hafta tam da.olası bir kanamada durmazsa diye hapı kesicek.iğneye şimdilik devam

Bende yaklasik 50 tane oksapar kullandim doktorum 12. Haftada birak dedi coraspini de birak dedi bende korkuyorum birakmaya. Bazen kanama olabiliyor ve zamanla deforme olan yerlerde kanayabiliyor. Zamanla iceride hafif sislikler hissedebilirsin o sisliklere ispirto pamuk kapattim ben tavsiye ederim.

Kan pihtilasmaşı cikmismiydi sizde nasıl bir tedavi uyguladı 50 tane kullandınız, bende günde 2 kez vuruyorum coraspinle birlikte doğula kadar kullanacağım sizi merak ettim

Hanımlar ben yeni hamileyim rabbim her isteyene nasip etsin ve herkesin kucağına almayı nasip etsin.daha önce yazmıştım 4dusuk yaşadım. Bie haftadır da oksapar ve coraspin kullanmaya başladım yalnız dün ve bugün yaptigimda uyguladığım yer de kanama oldu çok az . Aynını yaşayan oldu mu korkacak bir şey varmı.. kullananlar görüşlerini bildirirse çok sevinirim

Ben gunde 2 kez vuruyorum birgun gobegime birgun bacagima, sabah sağ akşam sola 😂 surekli ayni yere vurunca cok sertlesiyor Benim sağ tarafimda daha çok kanama oluyor halen oluyor, zamanla kan dağılıyor ama saglikocagina gittiğinde hemşire hanima göster, damara gelmistir diyor

Bir de Saatine hiç özen göstermiyordum başlarda sabah ogle ne zaman aklima gelirse, tam saatine vurmak gerekiyormuş 4luk iğnenin etki süresi 12 saatmis kimse dememiştı dikkat et diye.

Başlarda buzla uyuşturup vuruyordum birgün buz kalmamış, eşimde uyumuştu bi gaza geldim yavaş yavaş batırdım çok heyecanlı oluyor şimdi rahat rahat vuruyorum insan nelere alışıyor sağlıklı olsunlarda

Kan pihtilasmaşı cikmismiydi sizde nasıl bir tedavi uyguladı 50 tane kullandınız, bende günde 2 kez vuruyorum coraspinle birlikte doğula kadar kullanacağım sizi merak ettim

Bende pihtilasma vs. Biseye bakilmadi 2 tane dusuk oldugu icin 12. Haftaya kadar oksapar igne verdi aksamlari1 tane 1 tanede coraspin. Igneyi biraktim 12. Haftada coraspine devam ediyorum simdi

Ben gunde 2 kez vuruyorum birgun gobegime birgun bacagima, sabah sağ akşam sola 😂 surekli ayni yere vurunca cok sertlesiyor Benim sağ tarafimda daha çok kanama oluyor halen oluyor, zamanla kan dağılıyor ama saglikocagina gittiğinde hemşire hanima göster, damara gelmistir diyor

Bir de Saatine hiç özen göstermiyordum başlarda sabah ogle ne zaman aklima gelirse, tam saatine vurmak gerekiyormuş 4luk iğnenin etki süresi 12 saatmis kimse dememiştı dikkat et diye.

Başlarda buzla uyuşturup vuruyordum birgün buz kalmamış, eşimde uyumuştu bi gaza geldim yavaş yavaş batırdım çok heyecanlı oluyor şimdi rahat rahat vuruyorum insan nelere alışıyor sağlıklı olsunlarda

Sizde aynı benim gibi oluyorsunuz bu kadar fazla kullanan görmedim dozu yüksek değil mi sizce ? Ayrıca coraspin de var ufacık parmagim kesilse bir sürü kan çıkıyor.
Saati nasil ayarliyorrsunuz bende hic dikkat etmiyorum etmek mi gerekiyormuş

Sizde aynı benim gibi oluyorsunuz bu kadar fazla kullanan görmedim dozu yüksek değil mi sizce ? Ayrıca coraspin de var ufacık parmagim kesilse bir sürü kan çıkıyor.
Saati nasil ayarliyorrsunuz bende hic dikkat etmiyorum etmek mi gerekiyormuş

Arkadaşım da kullanıyordu onun dr u tam saatinde vurman gerekiyor demiş, öyle olunca bende sordum 10 15 dakika geçikebilir deyince ben hiç demedim 2 3 saat aksiyor diye saat kurdum tam saatinde vurmaya çalışıyorum,
4 luklerin dozu 12 saat etkiliymış, bana istersen 2 sini tek seferde vurun dedi istersen sabah akşam bende birini öğlen 12 de birini gece 12 de vurunuyorum sizin de doğumunuz ekim de sağlıkla gelsinler

Arkadaşım da kullanıyordu onun dr u tam saatinde vurman gerekiyor demiş, öyle olunca bende sordum 10 15 dakika geçikebilir deyince ben hiç demedim 2 3 saat aksiyor diye saat kurdum tam saatinde vurmaya çalışıyorum,
4 luklerin dozu 12 saat etkiliymış, bana istersen 2 sini tek seferde vurun dedi istersen sabah akşam bende birini öğlen 12 de birini gece 12 de vurunuyorum sizin de doğumunuz ekim de sağlıkla gelsinler

Evet inşallah ekimde ben tüp bebek ile hamile kaldım tüp bebek doktorum günde tek doz kullandırtıyordu ama bu rahatsızlığa hematoloji bölümü bakıyormuş orada ki doktor tek doz kullanılmaz bu iğne sabah akşam kullanacaksın dedi,
Bende dikkat edeyim artık vakitlerine ama çok değil mi ya doğumdan korkuyorum ya kanama durmaz gibi sıkıntılar çıkarsa cünkü coraspin de kullanıyoruz aşırı sulu şuanda kanımız

Iğne olarak hibor kullanıyorum corasprin de şuanda kullaniyorum ama asprini 32 hafta bırakacağız demisti sizler de de biraktiracaklar mi acaba?

Bana coraspini 20.haftada bırakıcaz demişti ama doktora 2 gün sonra gidicem daha.bıraktım coraspini geçen ay öyle söyleyince.iğneyide 2 günde 1 kullanıyorum ama doktoru bırakıcam çünkü şehir dışında bi doktora geliyordum ailemin yanına.tüp bebek doktorumdu.şimdi geçeceğim doktor iğneyi de bıraktırırsa diye korkuyorum.günaşırı yapmak da işe yarıyor mu onu da bilmiyorum.kafaya takarsam işin içinden çıkamam zaten.akışına bırakmak lazım sanırım.

X