Oksapar kan sulandırıcı igne kullananlar...

Ben gunde 2 kez vuruyorum birgun gobegime birgun bacagima, sabah sağ akşam sola 😂 surekli ayni yere vurunca cok sertlesiyor Benim sağ tarafimda daha çok kanama oluyor halen oluyor, zamanla kan dağılıyor ama saglikocagina gittiğinde hemşire hanima göster, damara gelmistir diyor

Bir de Saatine hiç özen göstermiyordum başlarda sabah ogle ne zaman aklima gelirse, tam saatine vurmak gerekiyormuş 4luk iğnenin etki süresi 12 saatmis kimse dememiştı dikkat et diye.

Başlarda buzla uyuşturup vuruyordum birgün buz kalmamış, eşimde uyumuştu bi gaza geldim yavaş yavaş batırdım çok heyecanlı oluyor şimdi rahat rahat vuruyorum insan nelere alışıyor sağlıklı olsunlarda
Merhabalar, biraz geç oldu ama.. ben de yeni başladım iğneye. Geçen sene bir kayıptan sonra doktorum önlem amaçlı başladı. Günde 2 oksapar ve 1 akşam coraspin. Tam 2 iğne 1 coraspin çok değil mi diye düşşünüyordum yazınızı gördüm. Ve benim de karnım mor mor :KK43: öyle çok büyük büyük değil ama.. işte insan bir tuhaf oluyor kendine bir şry batırırken. İlaç da yakıyor zaten o ayrı.. sağlıklı olsunlar da.. sizin şuan durum nedir? Sonuma kadar kullandınız mı acaba

Merhabalar, biraz geç oldu ama.. ben de yeni başladım iğneye. Geçen sene bir kayıptan sonra doktorum önlem amaçlı başladı. Günde 2 oksapar ve 1 akşam coraspin. Tam 2 iğne 1 coraspin çok değil mi diye düşşünüyordum yazınızı gördüm. Ve benim de karnım mor mor :KK43: öyle çok büyük büyük değil ama.. işte insan bir tuhaf oluyor kendine bir şry batırırken. İlaç da yakıyor zaten o ayrı.. sağlıklı olsunlar da.. sizin şuan durum nedir? Sonuma kadar kullandınız mı acaba

2 igne doz olarak cok aslinda pihtilasma durumunuz ne

bir gün arayla oksapar kan sulandırıcı kullanıp bebeğini sağlıkla kucağına alan var kı bayanlar
Benimde bir kaybım var şuan tekrar hamileyim bir gün arayla vuruluyorum

Ben 9 haftalık hamileyim hala kullanıyorum tüm bebek doktorum iki hafta önce bırakabilirsin dedi ama kadın doğum doktorum birkaç hafta daha devam et dedi mecburen devam ediyorum bir dahaki muayaneye kadar

Merhaba, sezeryan olacaktim bebek donmedi, igneyi 1 hafta oncesinde biraktim coraspini daha once birakmis olmam lazim, saglikli dogum yaptim cok sukur simdi igneleri hic hatirlamiyorum morluklardan eser yok, neymis bu pihtilasma aklim almiyor basimiza geldigi icin mi bu kadar cok duyar olduk Allah yardimcimiz olsun hayirli olacaksa evlat nasip etsin Allahm buyuk sorumluluk

Oksapar 6000, Clexane 6000 ya da Enox 6000 lik kan sulandırıcı iğne arıyorum. 4000 lik leri de olabilir. Şu an hiçbir yerde bulunmuyor. Elinde fazladan kalmış olan varsa 0537 606 85 90 ya da zeyneparslan3005@gmail.com maili ile iletişime geçebilirse çok çok sevinirim. İlaç ile ilgili raporum var acil ihtiyacım var.

Oksapar 6000, Clexane 6000 ya da Enox 6000 lik kan sulandırıcı iğne arıyorum. 4000 lik leri de olabilir. Şu an hiçbir yerde bulunmuyor. Elinde fazladan kalmış olan varsa 0537 606 85 90 ya da zeyneparslan3005@gmail.com maili ile iletişime geçebilirse çok çok sevinirim. İlaç ile ilgili raporum var acil ihtiyacım var.
Nerede oturuyorsunuz elimde 4000 lik iki kutu var

oksapar ı kilonuza göre mi verdi doktorunuz hanımlar ? Bende oksapar kullanıyorum 4000 lik ama geçen hafta arkadaşımın bebeğinin kalbi durdu iğne +coraspin kullanmasına rağmen.Doktoru demek ki dozu az gelmiş 6000 lik lazımmış diyip geçti : / Şimdi benimde içime kuşku düştü ya benim içinde dozu düşük kalıyorsa diye.Siz kaç kiloyla 0,4 yada 0,6 kullandınız ??

oksapar ı kilonuza göre mi verdi doktorunuz hanımlar ? Bende oksapar kullanıyorum 4000 lik ama geçen hafta arkadaşımın bebeğinin kalbi durdu iğne +coraspin kullanmasına rağmen.Doktoru demek ki dozu az gelmiş 6000 lik lazımmış diyip geçti : / Şimdi benimde içime kuşku düştü ya benim içinde dozu düşük kalıyorsa diye.Siz kaç kiloyla 0,4 yada 0,6 kullandınız ??
67 kg ile 4000 başladık 75 kg oldum hala 4000den devam ediyorum

67 kg ile 4000 başladık 75 kg oldum hala 4000den devam ediyorum
bende şu an 77 kilo ile 0,4lük kullanıyorum 10 gün sonra doktor kontrolüm var doktoruma soracağım 80 kiloya çıktığımda dozu yükseltmemiz gerekecek mi diye .Tekrar yazacağım 10 gün sonra buradan bilgiyi :anneadayı:

bende şu an 77 kilo ile 0,4lük kullanıyorum 10 gün sonra doktor kontrolüm var doktoruma soracağım 80 kiloya çıktığımda dozu yükseltmemiz gerekecek mi diye .Tekrar yazacağım 10 gün sonra buradan bilgiyi :anneadayı:
Bu cuma benimde kontrolum var unutmazsam soracam bende. Takipteyim unutma yazmayi 😊😊

Merhaba bende aynı sizin gibi ilk gebelikte düşük yaşadım önlem amaçlı şuanki gebeliğimde 12. Haftaya kadar iğne sonrasında asprine devam etmemi söyledi doktorum endişeleniyorum bebeğinizi kucağınıza aldınızmı

Arkadaşlar merhabalar ben yeni katildim 3 yillik evliyim 1.gebeliğim 2,3 aylıkken kanamam oldu düşük yaptm sonra çift rahim perde oldugunu örendik sonra 2.gebeliğim oldu tekrar 2 aylik bebeğim düştu ankara şehir hastanesinde ameliyat oldm ameliyat sonrasi 3.gebeligim oldu boş gebelik oldugunu solediler 3 ay önce kimyasal gebelik gecirdim ocak ayinda aşilama yaptik gecen hafta pazar gunu test yaptm bthcg 4.91 çarşamba tekrar yaptm 58.4 cuma tekrar yaptik 180 şuan aksapar ine kullaniyorm tecrubem fazla yok kan değerinde sizce kandeğerim iyimi

X