Oksapar kan sulandırıcı igne kullananlar...

Gzc1708

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2018
84
15
37
Hanımlar ben yeni hamileyim rabbim her isteyene nasip etsin ve herkesin kucağına almayı nasip etsin.daha önce yazmıştım 4dusuk yaşadım. Bie haftadır da oksapar ve coraspin kullanmaya başladım yalnız dün ve bugün yaptigimda uyguladığım yer de kanama oldu çok az . Aynını yaşayan oldu mu korkacak bir şey varmı.. kullananlar görüşlerini bildirirse çok sevinirim

Birde doktoruma sormadım coraspin de oksapar iğne de günde bir kez. Acaba birini sabah diğerini akşam mi alsam.

Hibor kullanıyorum kanama çok değilse sorun değil ama kanama yapan bölgeniz büyük ihtimal moraracaktir.

Sorun olmaz.iğneyi çıkartırken acemilik zamanlarında olur öyle:) ben şimdi yavaş yavaş batırıyorum.uzun zamandır morartmıyorum da.kaptım işi:) morarırsa da endişelenmeyin.

Rahatladım tsk ederim. Sizde de oldu mu oyle
İlk başlarda iğneyi çekerken olduğu olmuştu.o sorun değil zaten.bir de ben üstten iyice bastırıp tık diye kendi atmasını beklemiyorum.kendim çekip çıkartıyorum iğneyi.daha rahat geliyor.kanamıyor da artık.

İlk başlarda iğneyi çekerken olduğu olmuştu.o sorun değil zaten.bir de ben üstten iyice bastırıp tık diye kendi atmasını beklemiyorum.kendim çekip çıkartıyorum iğneyi.daha rahat geliyor.kanamıyor da artık.
Alah sağ salim kucağımza almayı nasip etsin. Coraspin kullanıyor musunuz sizde kaçıncı haftadasnz

Hanımlar ben yeni hamileyim rabbim her isteyene nasip etsin ve herkesin kucağına almayı nasip etsin.daha önce yazmıştım 4dusuk yaşadım. Bie haftadır da oksapar ve coraspin kullanmaya başladım yalnız dün ve bugün yaptigimda uyguladığım yer de kanama oldu çok az . Aynını yaşayan oldu mu korkacak bir şey varmı.. kullananlar görüşlerini bildirirse çok sevinirim

Bende yaklasik 50 tane oksapar kullandim doktorum 12. Haftada birak dedi coraspini de birak dedi bende korkuyorum birakmaya. Bazen kanama olabiliyor ve zamanla deforme olan yerlerde kanayabiliyor. Zamanla iceride hafif sislikler hissedebilirsin o sisliklere ispirto pamuk kapattim ben tavsiye ederim.

Alah sağ salim kucağımza almayı nasip etsin. Coraspin kullanıyor musunuz sizde kaçıncı haftadasnz
Çok teşekkürler.amin.siz de sağlıkla kucağınıza alın :) coraspin de kullanıyorum.günaşırı da enox iğne.19+2 yim.20.haftada coraspini bırakıcam

Arada kanıyor canım sorun değil sonrasında sakın ovalama morarıyor. Ben ilk üç ay göbekten yaptım artık bacaktan yapıyorum iyice inceleyip kılcal damar görünen yerlere yapmıyorum

Bir aydan fazladır hem ecoprin hem oksapar kullanıyorum damla gibi kanama bazen oluyor hafif morarma yapar geçer en yağlı kısmına vurmaya çalış ağrısı da az oluyor morarmada olmuyor bende

Bel ağrım çok biraz ayakta kalayım başlıyor. Acaba ilaçlardan mi kaynaklanıyor bilmiyorum. Her an korkuylayim. Yine mi düşecek korkusu. 5+3 dedi dr bugün.devlet hastanesine gittim ultrason şartları sanırım bebek henüz yok dedi.. aşağıda detaylı ultrasona gönderdi. Dr sonucları gördü benim gördüğüm den daha iyi on gün sonra gel kalo atışına bakalım dedi

Yok canım dolapta değil.yatak odam daha karanlık.orda duruyor.ne olacak sorabilirsin tabi ki:)
Son adet benim 1 nisandı.ben 1mAyis çubuk testle öğrendim 2 mayısta da beta hcg istedi dr. Değer 3600 civarıydı. Değerlerin yüksek sağlıklıdır demektir diyorlar

Son adet benim 1 nisandı.ben 1mAyis çubuk testle öğrendim 2 mayısta da beta hcg istedi dr. Değer 3600 civarıydı. Değerlerin yüksek sağlıklıdır demektir diyorlar
Ben 6+5 de kalp atışı duymuştum canım.yani 1 hafta 10 güne kadar netleşir senin de durumun.değerin güzel ama dediğim gibi bekleyip kalp atışı görmek lazım.umarım onu da duyarsın sağlıkla

Bende iki bebegimi kaybettim
Şimdi 3. Bebegimde herşey yolunda şükür
Pıhtılaşma çıkmadı ama doktorum her ihti al kullanmamı istedi.
İgne girerken güzel de içindekini sıkarken çok acıyor.
Ve morarma var.
Henüz 5. İğnem.
Ve koldan yaptırıyorum eşime.
Göbekten aşırı ağrıyor diyenler var korkuyorum.
Tuhaf gelecek ama
Birde zayıfım sanki göbege batırırsam iç organlarım delinir gibi hissediyorum.😂😂

X