Oksapar 0.4 elinde olan

Hangisi homozigot canım oda önemli Mtfr olanmı yoksa pal 1 olanmı?
PAI -1 4g/4G homozigot polimorfizm KARYOTİP NORMAL böyle yazıyor. Doğumunu hangi doktorda yapmayı düşünüyorsan bence onun dediklerini yapman daha makul ama tabi yinede sen bilirsin canım

Eşim oksapar almaya gitti 3 kutusu için 1küsür demişler geçen ay 580 vermiştik oha ya bayağı farketmiş
Bazı eczanelere enox iskonto yapmış enox yazdırıp 4000lik onu alın isterseniz ben şimdi o çözümü buldum ben Ankaradayım ama eskişehirde Bi eczane den buldum 9 kutuya 890 TL ödedim kargolayacaklar

Bazı eczanelere enox iskonto yapmış enox yazdırıp 4000lik onu alın isterseniz ben şimdi o çözümü buldum ben Ankaradayım ama eskişehirde Bi eczane den buldum 9 kutuya 890 TL ödedim kargolayacaklar
İstanbul’da bunu yapan eczane olacağını zannetmiyorum maaşlara zam gelmeden herşeye zamı giydirdiler . Siz öyle bir yer bulmuşsunuz ama 1 2 haftaya onunda fiyatını yükseltirler. Rabbim bebeğime sağlık versin ne yapalım yapacak bişey yok

Evet bende ankarada bulamadım o kadar haklısınız ki haber bile verilmeden ya ilaç bulamazsın ya zam gelir tutarsız tutarsız hareketler sağlıkla kucağınıza alın inşallah eskişehirde Bi arkadaşım söyledi bana da bunu öyle alabildim

Amin rabbim hepimizin evladını zamanında kucağımıza alıp büyütüp torunlarımızı görmeyi nasip eylesin . İyi kötü alabilecek durumdayız rabbim olmayanlara yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…