Malesef değil 6 kutu iğne raporlu olduğu halde 2. 798 TL tutuyorNeden aile hekimliğinde yazdırmıyorsun. Kargo en az 200₺ iğne reçeteli 150₺
4000 lik6000 lik doz mu
Mesaj attım bakabilir misin4000 lik
En son ne zaman aldınız geçen haftadan bu yana değişmişBende 4000 lik kullanıyorum raporlu 3 kutusu 580 tl veriyoruz bu durumda 6 kutu 1160 tl yapar fiyat sizde neden okadar yüksek çıkmış anlamadım
Yanlış hatırlamıyorsam 5 kasımda aldım yarın tekrar yazdırıp alacağım bakalımEn son ne zaman aldınız geçen haftadan bu yana değişmiş
Bilgi verirseniz sevinirimYanlış hatırlamıyorsam 5 kasımda aldım yarın tekrar yazdırıp alacağım bakalım
Tamam yarın alınca muhakkak yazacağımBilgi verirseniz sevinirim
Merhaba canım bende tek gen var ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum hatta doktorum doğuma kadar kullanmana gerek yok biraz daha ilerleyelim bıraktırmayı düşünüyorum demişti ve 4000 lik kullanıyorum. Maaşlara zam gelmeden herşeye zam geldiMerhaba kızlar evet iğnelerin fiyatı arttı 3 kutu 4000 lik iğne 1150 tl.size bir sorum olacak.20.haftadayım baştan beri 4000 kullanıyorum ancak bugün bir prof. 6000 kullanmalısın dedi.
MTHFR (A1298C) homozigot
HETEROZIGOT PAI-1 (4G/5G) kilom 65.
Sizde genlerinizi ve kaçlık kullandığınızı lütfen yazarmısınız çok kararsız kaldım
Hangi gen olduğunu öğrenme şansın varmıı bana çok yardımcı olursun.okadar kafam karıştıki 4000 yetersizmi acaba diye?gidip 6000 de yazdırıp alamıyorum çünkü elimde 1 aylık iğne varMerhaba canım bende tek gen var ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum hatta doktorum doğuma kadar kullanmana gerek yok biraz daha ilerleyelim bıraktırmayı düşünüyorum demişti ve 4000 lik kullanıyorum. Maaşlara zam gelmeden herşeye zam geldi
Raporlarım bazanın altında olduğu için kaldırma şansım yok canım ya. Doktoruna söylemedinmi hocam elimde olan bitmedi o yüzden yazdıramıyorum diyeHangi gen olduğunu öğrenme şansın varmıı bana çok yardımcı olursun.okadar kafam karıştıki 4000 yetersizmi acaba diye?gidip 6000 de yazdırıp alamıyorum çünkü elimde 1 aylık iğne var
Canım e nabızdan epikrizime baktım tesadüf orda gördüm homozigotmuş bende olanHangi gen olduğunu öğrenme şansın varmıı bana çok yardımcı olursun.okadar kafam karıştıki 4000 yetersizmi acaba diye?gidip 6000 de yazdırıp alamıyorum çünkü elimde 1 aylık iğne var
Eşim oksapar almaya gitti 3 kutusu için 1küsür demişler geçen ay 580 vermiştik oha ya bayağı farketmişBilgi verirseniz sevinirim
Kendi doktorum farklı o 4000 diyor.bu doktora şehir dışında olduğum için bir kez gittim 6000 lik dedi 4000 yetersiz dedi.yani fikir ayrılığı var 2 doktor arasında hangisinin doğru olduğu hakkında kararsız kaldım oyüzden merak ediyorum bu genlere kaçlık kullanıyor diğer arkadaşlar.Raporlarım bazanın altında olduğu için kaldırma şansım yok canım ya. Doktoruna söylemedinmi hocam elimde olan bitmedi o yüzden yazdıramıyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?