Okeanoss00'un Çeyizleri :)

Benim de marka takıntım yok 7 nevresimin 5 i bilindik marka değil zaten :) Annem taç tan da olsun kızım diyor anne sözü dinleyecağim yani :KK1: Yaptırınca bana da haber et canım görmek isterim :)[/Q

1 tane yaptırmıştım cnm ama bitmiş halini çekemdim kumaşının fotosunu çekmişitm bitmiş halini haini çekmeye erindim ama fevkalade oldu cnm inanki :) bak kumaşı bu

Eki Görüntüle 1062042

bu kumaş çok tatlıymış bende bakmıştım bir yerde bu tarzdan ama siz kaç liraya mal ettiniz dikimiyle birlikte merak ediyorum :KK6:

Benim de marka takıntım yok 7 nevresimin 5 i bilindik marka değil zaten :) Annem taç tan da olsun kızım diyor anne sözü dinleyecağim yani :KK1: Yaptırınca bana da haber et canım görmek isterim :)[/Q

1 tane yaptırmıştım cnm ama bitmiş halini çekemdim kumaşının fotosunu çekmişitm bitmiş halini haini çekmeye erindim ama fevkalade oldu cnm inanki :) bak kumaşı bu

Eki Görüntüle 1062042

çok kibar bu nerelerden alıyorsun canım kuşaları ne kadr mal oluyor acaba. güzel günlerde kullan:nazar:

Kendimce kahvaltı seti yapmaya çalıştım içime sinen bir model bulamadığım için. Aşağıdaki yemek takımlarının sadece servis tabaklarını ve pasta tabaklarını aldım. Çay ve meşrubat bardakları ve yumurtalıklarla takım yapmaya çalıştım inşallah olmuştur :KK14:

Eki Görüntüle 1061897 Eki Görüntüle 1061899 Eki Görüntüle 1061898 Eki Görüntüle 1061900

Kurabiye pasta servisleri, meyvelik, diğer servis tabakları

Eki Görüntüle 1061908 Eki Görüntüle 1061909 Eki Görüntüle 1061910 Eki Görüntüle 1061911 Eki Görüntüle 1061912

Çay bardakları

Eki Görüntüle 1061914

Borcamlarım ve saklama kapları

Eki Görüntüle 1061915 Eki Görüntüle 1061916 Eki Görüntüle 1061917 Eki Görüntüle 1061918

Buharlı Mop

Eki Görüntüle 1061923

Aksesuarlar

Eki Görüntüle 1061920 Eki Görüntüle 1061921 Eki Görüntüle 1061922

Hepsi çok hoş iyi günlerde kullan :KK1:

bu kumaş çok tatlıymış bende bakmıştım bir yerde bu tarzdan ama siz kaç liraya mal ettiniz dikimiyle birlikte merak ediyorum :KK6:

cnm toplamı 85 tl çıktı çarşafını şeker pembesi yaptım şeker pembesi çarşafla takım olsun diye bir çift yastık kılıfı istedim. sonra gördünüz kumaştan bi nevresim yüzü işte bide 1 çift yastıgı bu kumaştan. hatta ben degişiklik olsun diye üst kısmına yorganın içine girilecek kapak kısmınada şeker pembesi şerit geçirttim takım olsun diye :KK70: çook güzel oldu ama bide bunun su yeşili ve pastel tonalrı var cnm onalr çook güzeldi bi ara giidnce bide o tonlardan yaptıracagım. aslıdna pazarlık yapsam biraz indidirm yapardı ama ben her zaman magazadan çıkınca aklıma geliyor o pazarlık olayı :KK70: :KK1:

çok kibar bu nerelerden alıyorsun canım kuşaları ne kadr mal oluyor acaba. güzel günlerde kullan:nazar:

cnm gaziantepde otuuryorum ben burda bi nevresim magazası var adam fransız tarzı nevresimlik kumaşlar satıyor çok hoş english homenin bütün nevresimllik kumaşları var 4 adet yastık kılıfı bir çarşaf ve birde nevresim yüzü 85 tl mal oldu cnm çarşafını şeker pembesi yaptırdım 2 tane şeker pembesi yastık kılıfı 2 tanede nevresimin kendi kumaşından yaptrııdm takım olsun diye nevresimin kapak kısmınada şeker pembesi bi şerit gitti harkulade oldu diye bilirm bitmişini çekip koymak nasip olmadı cnm ama inşallah evimi düzerken yatak odası fotolarımla beraber nevresiminde resmini koyacagım kendi topiğimde. hatta bu aralar yolum düşerse gidip bir tane daha yaptıracagım bunun farklı modelleri ve renkleri var :)

cnm toplamı 85 tl çıktı çarşafını şeker pembesi yaptım şeker pembesi çarşafla takım olsun diye bir çift yastık kılıfı istedim. sonra gördünüz kumaştan bi nevresim yüzü işte bide 1 çift yastıgı bu kumaştan. hatta ben degişiklik olsun diye üst kısmına yorganın içine girilecek kapak kısmınada şeker pembesi şerit geçirttim takım olsun diye :KK70: çook güzel oldu ama bide bunun su yeşili ve pastel tonalrı var cnm onalr çook güzeldi bi ara giidnce bide o tonlardan yaptıracagım. aslıdna pazarlık yapsam biraz indidirm yapardı ama ben her zaman magazadan çıkınca aklıma geliyor o pazarlık olayı :KK70: :KK1:

Çok iyi canım yaa. ben şuan konyadayım burda çift kişilik için sadece kumaşına 72 tl dedi. dikimiyle bayağı artar diye almadım. Güle güle kullan :KK16: inşallah bende gönlüme göre uygun bulup yaptırırım.

Çok iyi canım yaa. ben şuan konyadayım burda çift kişilik için sadece kumaşına 72 tl dedi. dikimiyle bayağı artar diye almadım. Güle güle kullan :KK16: inşallah bende gönlüme göre uygun bulup yaptırırım.

inş cnm sizde oo dikimi felan baya pahalıya mal olur ya. burda diktirmek almaktan daha uygun hemde kumaşalrı %100 pamuk cnm kaliteli baya. inşallah uygun ve tarzına göre biryer bulrusun cnm :KK34:

güle güle kullan canım aldıklarını. alf buharlı mop dikkatimi çekti denedinmi nasıl?

Mopu yeni aldım sayılır. Anneme de aldım kendime alırken. Annem kullanıyor çok memnun halı filan da siliniyor parlatıyor halıları, parkelerimizde de bir kabartma yapmadı. Hatta annem abartıp cam bile siliyor bununla onu da çok güzel temizledi:KK1:

X