- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- Konu Sahibi okeanoss00
Teşekkür ederim canım iyi günlerde kullanalim inşallah :)taç bornozlarımız aynı güle güle kullan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım iyi günlerde kullanalim inşallah :)taç bornozlarımız aynı güle güle kullan :)
Butun sayfalari gez daha ne eksikler cikar :) 3 takim servisim oldu daha misafir takimina gri bir sey almam gerek :)
Canim valla 3 takim pijama takimi bir de gecelige 140 lira verdim :) Benim bornoz kelebekli seninki cicekli galiba :)
Butun sayfalari gez daha ne eksikler cikar :) 3 takim servisim oldu daha misafir takimina gri bir sey almam gerek :)
Teşekkür ederim canım :)Bornoz takımın cok tatlıymıs .Hepsini askla kullan tatlımm
Evet arastirarak almaya calisiyorum :) Ben celik tencere setinde ve misafir ckb de hisari tercih ettim annem de bunu kullaniyordu gayet memnun. 100 yıl garantisi de var yani ömürlük digerlerine gore biraz daha pahalidir Jumbo kadar olmasada.merhaba canım az çok çeyiz topiğini takip ediyorum ve herşeyi araştırarak alıyorsun acaba çelik tencere ve misafir çatal bıççak takımında hangisini önerirsin?
bende hisar ve korkmaz arasındayım..hangi modellerini aldınız ve kaça aldınızEvet arastirarak almaya calisiyorum :) Ben celik tencere setinde ve misafir ckb de hisari tercih ettim annem de bunu kullaniyordu gayet memnun. 100 yıl garantisi de var yani ömürlük digerlerine gore biraz daha pahalidir Jumbo kadar olmasada.
Topigimde vardi modeli yazmistim bkabilir misiniz adini hatirlayamadim simdi. Ckb lizbon du. Gectigimiz nisan ayimda ckb yi 600 tencereleri 800 e almistim.bnde
bende hisar ve korkmaz arasındayım..hangi modellerini aldınız ve kaça aldınız
teşekkrler canım:)Topigimde vardi modeli yazmistim bkabilir misiniz adini hatirlayamadim simdi. Ckb lizbon du. Gectigimiz nisan ayimda ckb yi 600 tencereleri 800 e almistim.
Rica ederim :)teşekkrler canım:)
Aşkla kullan kuzum çok tatlılar çokyine bir kardeşlik geldi kupa kardeşliği İlk sırada ki pembeliyi çok beğenmiştim ama bulamadım dün mağazada onuÖğle arasında Madame Coco'dan indirimde olan kupalardan kaptım
Eki Görüntüle 1307026 Eki Görüntüle 1307027 Eki Görüntüle 1307028
Zevklerimiz aynı kuzucum :) Melekli olanları mı diyosun kuzum ? Ben sana alırım kiiiAşkla kullan kuzum çok tatlılar çokyine bir kardeşlik geldi kupa kardeşliği İlk sırada ki pembeliyi çok beğenmiştim ama bulamadım dün mağazada onu
Sağol kuzum benim 2 set yeter şimdilik onu bulamayınca diğer pembişi aldım Sen siyah beyazlıyı beğenmedin mi bakıyım yoksa fazla mı geldiZevklerimiz aynı kuzucum :) Melekli olanları mı diyosun kuzum ? Ben sana alırım kiii
Benim aldığım yerde de seninkinden yoktu uzun olanları vardı onları da ben sevmedim. Ama seninki güzel olsaydı ben de alırdım. Bir takımını anneme verebilirim 6'lı yeter sanki?Sağol kuzum benim 2 set yeter şimdilik onu bulamayınca diğer pembişi aldım Sen siyah beyazlıyı beğenmedin mi bakıyım yoksa fazla mı geldi
Bende 6 lı yeter dedim çünkü başka kupalarımda var ve bardak hastasıyım duramam alırım ben kendimi biliyorumBenim aldığım yerde de seninkinden yoktu uzun olanları vardı onları da ben sevmedim. Ama seninki güzel olsaydı ben de alırdım. Bir takımını anneme verebilirim 6'lı yeter sanki?
Aslında benim hiç kupam yok :) Hepsini de çok sevdim. Ben de bardakları çok seviyorum ama o küçük evin neresine koycam kiBende 6 lı yeter dedim çünkü başka kupalarımda var ve bardak hastasıyım duramam alırım ben kendimi biliyorum
Kuzum lütfen bak gör rahatlıkla sığdıracaksınAslında benim hiç kupam yok :) Hepsini de çok sevdim. Ben de bardakları çok seviyorum ama o küçük evin neresine koycam ki