- 28 Ekim 2011
- 1.826
- 347
- 333
- Konu Sahibi Cicegiimmbe
-
Takıntı hastaligiAçılımı nedir bunun ?
Rahatssilziklarim vardi doktora gittim panik atak ile basladi sonra ilerledi dusunceler dr a gittim teshisi koydu takintilarim artmaya basladi ilac kullandim sua cocuk dusunuyoruz ama almiyorum ilaclariNe gibi takıntılar bunlar? Ben de çok takıntılıyım bu konuda ama teşhis edilmiş bir şey değil. Siz nasıl öğrendiniz bu hastalığı
Benimki hastalik insallah olur drada danismadim acikcasi benim psikolojik nolcak bilmiyorumGeçmiş olsun inşallah sağsalim bir hamileliğiniz olur. Bende panikatak falan yok ama bu konuyu baya Bi kafama takıyorum, hamileliği yani
Danışmanızda fayda var belki yardımcı olur size, psikolojik ilaçlar kullanıp hamile kaldığını söyleyen birini görmüştüm burdaBenimki hastalik insallah olur drada danismadim acikcasi benim psikolojik nolcak bilmiyorum
Cinsiyet belli oldu mu?Lütfen dalga geçmeyin başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum cünkü artık çok fazla derecede etkiledi beni.. geçenlerde adetime üç gün vardı sevgilimle bulustuk elim bacağındaydı biraz daha üstte yani bi ıslaklık hissettim o da elimi hemen alıp sarıldı bana sonra ben eve gecince bir saat sonra felan bi akıntı hissettm adet mi diye bakarken parmağımı vajınama değdirdim bu şekilde hamilelik olmaz dimi? O ıslaklık neydi bilmiyorum. Kafada kurmaktan deliricem. Öpüşmemiştik bile ama erkek işte birşey hoşuna gitmiş olabilir. Dediğim şekilde hamilelik imkansız dimi? (Okb hastasıyım)
Komik değil aşırı takıntılıyım hamile kalıcam sanıyorum sürekli.Cinsiyet belli oldu mu?
Canım benim burada onca insan aylarca, yıllarca deniyorda olmuyor, korkma hiç birşey olmaz sen fazla kurmuşsunKomik değil aşırı takıntılıyım hamile kalıcam sanıyorum sürekli.
Mantıklı bir olay değil zaten ama kurmadan yapamıyorum bosuna okb hastasıyım demiyorumCanım benim burada onca insan aylarca, yıllarca deniyorda olmuyor, korkma hiç birşey olmaz sen fazla kurmuşsun
Asla olamaz merak etmeyin.Lütfen dalga geçmeyin başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum cünkü artık çok fazla derecede etkiledi beni.. geçenlerde adetime üç gün vardı sevgilimle bulustuk elim bacağındaydı biraz daha üstte yani bi ıslaklık hissettim o da elimi hemen alıp sarıldı bana sonra ben eve gecince bir saat sonra felan bi akıntı hissettm adet mi diye bakarken parmağımı vajınama değdirdim bu şekilde hamilelik olmaz dimi? O ıslaklık neydi bilmiyorum. Kafada kurmaktan deliricem. Öpüşmemiştik bile ama erkek işte birşey hoşuna gitmiş olabilir. Dediğim şekilde hamilelik imkansız dimi? (Okb hastasıyım)
Mümkün değil için rahat olsunMantıklı bir olay değil zaten ama kurmadan yapamıyorum bosuna okb hastasıyım demiyorum
Çok teşekkür ederim dalga geçmeden yorum yaptığınız için allah razı olsunAsla olamaz merak etmeyin.
Mümkün değil için rahat olsun
Teşekkür ederim dalgaya almadan cevapladığınız içinAsla olamaz merak etmeyin.
Dalga geçilecek bişey yok içiniz rahat olsunTeşekkür ederim dalgaya almadan cevapladığınız için ❤
Ara ara aklıma geliyor korkuyorum ama inanıyorum size...Dalga geçilecek bişey yok içiniz rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?