Gebeliğe Hazırlık Okbli hamile olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cicegiimmbe

😍hayatguzel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.826
347
333
Arkadaslar okb olupbebek dusunenler
hamile kalanlar ve hamile olanlar nasilsiniz ilac kullaniomusunuz

Ne gibi takıntılar bunlar? Ben de çok takıntılıyım bu konuda ama teşhis edilmiş bir şey değil. Siz nasıl öğrendiniz bu hastalığı

Ne gibi takıntılar bunlar? Ben de çok takıntılıyım bu konuda ama teşhis edilmiş bir şey değil. Siz nasıl öğrendiniz bu hastalığı
Rahatssilziklarim vardi doktora gittim panik atak ile basladi sonra ilerledi dusunceler dr a gittim teshisi koydu takintilarim artmaya basladi ilac kullandim sua cocuk dusunuyoruz ama almiyorum ilaclari

Geçmiş olsun inşallah sağsalim bir hamileliğiniz olur. Bende panikatak falan yok ama bu konuyu baya Bi kafama takıyorum, hamileliği yani

Geçmiş olsun inşallah sağsalim bir hamileliğiniz olur. Bende panikatak falan yok ama bu konuyu baya Bi kafama takıyorum, hamileliği yani
Benimki hastalik insallah olur drada danismadim acikcasi benim psikolojik nolcak bilmiyorum

Lütfen dalga geçmeyin başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum cünkü artık çok fazla derecede etkiledi beni.. geçenlerde adetime üç gün vardı sevgilimle bulustuk elim bacağındaydı biraz daha üstte yani bi ıslaklık hissettim o da elimi hemen alıp sarıldı bana sonra ben eve gecince bir saat sonra felan bi akıntı hissettm adet mi diye bakarken parmağımı vajınama değdirdim bu şekilde hamilelik olmaz dimi? O ıslaklık neydi bilmiyorum. Kafada kurmaktan deliricem. Öpüşmemiştik bile ama erkek işte birşey hoşuna gitmiş olabilir. Dediğim şekilde hamilelik imkansız dimi? (Okb hastasıyım)

Cinsiyet belli oldu mu?

Asla olamaz merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…