• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Okbli hamile olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ara ara aklıma geliyor korkuyorum ama inanıyorum size...
Hamile kalabilmeniz için tüplerinize kadar gidebilen en az 1 canlı ve sağlıklı sperme ihtiyaç vardır ve tabii sizin de o sırada yumurtlamış olmanız gerekir. Spermse rahim dışında çok fazla yaşayabilen bir şey değil. Dolayısıyla siz eve gidene kadar elinize bulaşmış olsa bile çoktan ölmüştür. Bunları düşünerek artık hamile olabilme ihtimalinizi aklınıza getirip kendinizi germeyin. Ve bu takıntılarınıza bir an önce çözüm bulun

Hamile kalabilmeniz için tüplerinize kadar gidebilen en az 1 canlı ve sağlıklı sperme ihtiyaç vardır ve tabii sizin de o sırada yumurtlamış olmanız gerekir. Spermse rahim dışında çok fazla yaşayabilen bir şey değil. Dolayısıyla siz eve gidene kadar elinize bulaşmış olsa bile çoktan ölmüştür. Bunları düşünerek artık hamile olabilme ihtimalinizi aklınıza getirip kendinizi germeyin. Ve bu takıntılarınıza bir an önce çözüm bulun
Mümkün değil dimi hala kuruyorum kafamda korkularım var sanırım psikolog yolu gözüküyor

İzzet Güllü hocamızı youtubedan takip edin emin olun hiçbir sorun kalmayacak. Yaşan birisi olarak söylüyorum

Back