• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okb zarar verme takıntısı

ber_umutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
23
7
86
42
Başlıkta oldugu gibi olan varmı en önemlisi iyilesen varmı lütfen yazın buna çok ihtiyacı olan insanlar var emin olun.doktor ve terapi tedavisi görüyorum ama beyinde bitiyo biliyorum nasıl yapcam yardim edin

Allah aşkına bunu yaşayıp iyi olan yok mu yardım edin biseyler yazin çocugumu öpüp koklayamiyorum bile doktorum hic bisey olmaz diyor ama ben hala korkuyorum burda gurup terapisi yapsak ne iyi olur herkes neler yapitigini nasil iyilesmeye basladigini yada durumu nasil anlatsin lutfen

Ben varim bende de öyle düsünceler var ilac kullaniyormusun ? Cipralex verdi bana doktor ama fayda etmedi bide guatr olabilir sende ona da bi baktir bide d vitaminine baktir ben yurtdisinda yasiyorum burda bunlara bakiyolar öyle takintili olaylarda ve korkma hicbisey olmaz

Bendede var takintilar, hatta konu actim.. cok zor bir durum anliyorum.. ama aslinda bu tip dusunculer uzerine fazla gittigimizden geliyor.. benim takintilar dini ve bu yuzden anksiyetemde artti.. Allah yardimcimiz olsun..

Arkadaslar bu korku cogu insanda var bende bir ara cok yogun bi sekilde yasadim ara ara yasiyorumda ama gecici meek etmeyin gecicek

Kesinlikle geçiyor bu durum emin olun.Doktorum hep şunu söylerdi zarar verirmiyim korkusu yaşayan insanlar dünyada en son zarar verecek insanlar derdi çok doğru söylemiş.

Ben yine burdayım okb nasıl gidiyor arkadaslar ben yendim gibi cok mutluyum ıstanbulda bı doktorum var musa tosun çok ıyı bı doktor tavaıye ederım buarada bı kitap var cok yararı oldu bana adı takıntılardan kurtulma rehberi psikolog selen can d&r var alın derım cok güzel anlatmıs

7 yıldır çekiyorum hayatı zindana çeviriyor zarar verme takıntısı yüzünden çocuklarımi bile sevemiyorum depresyon panik atakta çabası bana yazsin iyileşen çok büyük sevap alır ilaç demeyin kullanmadığım kalmadi

Back