Evet ile gidicez bayram icin bi de psikologa gitmeyi deneyecm annemle Allah yardimcimiz olsun benimki bi hafifliyor bi agirlasiyor ama hic gitmiyor daha 24 yasindayim mahvetti bu hastalik beniBen gittim doktor ilac verdi hipomani korkusundan icemiyorumbipolar bozuklugum yok ama eger yatkınsam tetiklenebiliyormus diye icmedim.Klinik psikologla görüşebilirsiniz terapiyle de baya gelişme elde ediliyor diye biliyorum
17 yasindayken basladi o zamnlar daha kotuydum oglum olduktan sonra yine nuksetti oglumla ilgili supheleniyorum surekli bu fiziksel bi belirtisimi bilmiyorum ama agladiktan sonra sol gogsum agriyoobsesifliğiniz nedir ne derecededir psikolok yardımı alabilirsiniz ayrıca fiziksel belirtileri var mı
Ben her yolu deneyebilirim ilacsiz hastaligimi kabulleniyorum ve kurtulmak istiyorumbilişsel terapinin iyi geldiğini söylemişti psikologum.erkek kardeşim de okb hastası ve çok üzülüyorum.o terapiye gitmeye henüz ikna olmadı.
Ben her yolu deneyebilirim ilacsiz hastaligimi kabulleniyorum ve kurtulmak istiyorum
Ben k marastayim malesef yardim etmek istediginiz icin tesekkur ederimcanım bilişsel terapi yapan birini bulsana.İstanbulda mısın sorayım senin için psikologuma.çok iy doktorlar var.
kurtulanlar var söylemişti sen de kurtulursun gönlünü ferah tut.
Ozel muayenehaneyi mi kastettiniz.o sekilde bir suru psikolog var ama klinik olarak bilmiyorum.Canim özellikle klinik psikolog ara onlar ilgileniyor takıntılarla
Ozel muayenehaneyi mi kastettiniz.o sekilde bir suru psikolog var ama klinik olarak bilmiyorum.
Tm tesekkur ederim umarim vardir burasi kucuk bi yer oldugu icin imkanlari kisitliYok aradiginiz psikolog klinik psikolog olsun ünvani klinik olacak takıntılarla falan onlar ilgileniyor cunku internetten araştırırsanız bulabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?