• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okb ve yine ben

Yildizz45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
5.803
5.966
198
28
K maras
Sadece icimi dokmek icin yaziyorum biktim artik dayanamiyorum kendimi oldurup kurtulmak istiyorum Allahtan korkuyorum.icimdekileri kimseye anlatamiyorum dayanilmaz bi hal aldi artik esim zayif yonumu bilmesin diye anlatmiyorum hic bise ama icimde firtinalar kopuyor distan belli etmemek icin ugrasiyorum nasil kurtulcm bilmiyorum

Profesyonel yardım alın lütfen. Okb kendi kendinize atlatabileceğiniz üstesinden gelebileceğiniz bir sorun değil.

Ayrıca eşinize anlatın. Böyle kendinizi bastırdıkça hiç düzelemezsiniz.

İyi günde kötü günde deniliyordu hani??

Ben gittim doktor ilac verdi hipomani korkusundan icemiyorum :( bipolar bozuklugum yok ama eger yatkınsam tetiklenebiliyormus diye icmedim.Klinik psikologla görüşebilirsiniz terapiyle de baya gelişme elde ediliyor diye biliyorum

Ben gittim doktor ilac verdi hipomani korkusundan icemiyorum :KK43: bipolar bozuklugum yok ama eger yatkınsam tetiklenebiliyormus diye icmedim.Klinik psikologla görüşebilirsiniz terapiyle de baya gelişme elde ediliyor diye biliyorum
Evet ile gidicez bayram icin bi de psikologa gitmeyi deneyecm annemle Allah yardimcimiz olsun benimki bi hafifliyor bi agirlasiyor ama hic gitmiyor daha 24 yasindayim mahvetti bu hastalik beni

obsesifliğiniz nedir ne derecededir psikolok yardımı alabilirsiniz ayrıca fiziksel belirtileri var mı

obsesifliğiniz nedir ne derecededir psikolok yardımı alabilirsiniz ayrıca fiziksel belirtileri var mı
17 yasindayken basladi o zamnlar daha kotuydum oglum olduktan sonra yine nuksetti oglumla ilgili supheleniyorum surekli bu fiziksel bi belirtisimi bilmiyorum ama agladiktan sonra sol gogsum agriyo

bilişsel terapinin iyi geldiğini söylemişti psikologum.erkek kardeşim de okb hastası ve çok üzülüyorum.o terapiye gitmeye henüz ikna olmadı.

Back