• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okb ve panik atak yazanlar yardımcı olsun

ElifSemih

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
111
0
16
34
İstanbul
Okb ve panik atak yüzünden çektiklerim yaşayan varsa yardımcı olsun?
kuaföre işe girdim kafam dağılsın diye sevgilimle çok kötü şeyler yaşadık çünkü kuaförlük işinden bişey anlamam yardımcı olarak girdim. oniki saat orda herkes tecrübeli kızlar iyi ama benim gibi değiller ben içime kapanık biriyim yabancılara karşı onlar alışkın olduklarından banada öyle davrandılar ben dün üşütmüşüm midemi antidepresanda kullanıyorum daha öncedende beyin kanamasından yatmıştım panik atak krizlerim var. bugün gittim titriyorum sıtmalanıyorum midem bulanıyo. onlar tecrübeli oldukları için önce ilkine dedim abla ararmısın telefonla konuşuyorum ararmısın izin alırmısın oda diğerine yolladı git o arasın diye oda bir bağırdı bana topuz yapıyorum beni sinir etmeyinn diye benim kalbim çarpmaya başladı zaten titriyodum panik atak geldi tabi hepsi başımda özür filan diliolar ben rezil olduğumla kaldım yarın büt sınavım var annem tvyi açtı son ses bana naz yapma madem işten izinlisin kalk ders çalış dio babamda bıktık senden artık yordun ne olduğun belli değil ölceksin gitçeksin bu gidişle dedi. yarı burslu 4 yıllık özel okula yazdırdı şehir dışına yollamadı matten kaldım diye böyle yapıyor. hiçbi işe yaramıyormuşum ben ne yapıcam. yaşamayı bile beceremiyorum

hem okuyup hem çalışıyorsun ama sağlığın yerin de değil ki? neden çalışıyorsun bence sadece okuluna odaklan..

Allah yardımcın olsun. psikolojik yardım alıyosundur zaten.

hem okuyup hem çalışıyorsun ama sağlığın yerin de değil ki? neden çalışıyorsun bence sadece okuluna odaklan..

Allah yardımcın olsun. psikolojik yardım alıyosundur zaten.

paraya ihtiyacım var özel okulda okuduğum için kendime hiç bişey alamaddım . laf söyleyemiyorum insanlara boğazımda kalıyor o an

Tedavi görüyor musun? Bence çalışmayı bırak iş hayatının stresi daha çok hastalığını tetikler. Ayrıca işi bilmiyorsan neden kuaförü seçtin ki? Çoğu insan oraya gittiğinde hizmet değil insanları satın aldığını sanıyor. Nazın kaprisin bini bir para. İlla çalışacaksan home office işlere bak.

ya özelden yazdım ama sanırım mesaj hakkın yok.
sosyal fobi de var snaırım sen de ?
ayrıca üstteki arkaşın dediğine katılıyorum. süpermarket tarzı bir yerde çalış.
psikiyatriste gittin değil mi daha önce?

ya özelden yazdım ama sanırım mesaj hakkın yok.
sosyal fobi de var snaırım sen de ?
ayrıca üstteki arkaşın dediğine katılıyorum. süpermarket tarzı bir yerde çalış.
psikiyatriste gittin değil mi daha önce?

gittim prozac alıyorum ama laf yiyince bi işe yaramıyor

Tedavi görüyor musun? Bence çalışmayı bırak iş hayatının stresi daha çok hastalığını tetikler. Ayrıca işi bilmiyorsan neden kuaförü seçtin ki? Çoğu insan oraya gittiğinde hizmet değil insanları satın aldığını sanıyor. Nazın kaprisin bini bir para. İlla çalışacaksan home office işlere bak.

çünkü evime yakın burası vardı başka yer aramadı. şimdi işten çıkarsam kötü bi anı olarak kalcak

gittim prozac alıyorum ama laf yiyince bi işe yaramıyor

oradan çık. başka bir işe gir. babanın söylediklerine aldırma. seni en iyi sen tanırsın. iyileşmeye çalış. biri bir şey mi dedi ver cevabını. ben de prozac kullanıyorum şu an. çok rahatlatıyor. :)

çünkü evime yakın burası vardı başka yer aramadı. şimdi işten çıkarsam kötü bi anı olarak kalcak

Kalsın. Önemli olan psikolojin. Evden yapılabilecek işleri araştırmanı tavsiye ederim. Ayrıca soruma cevap vermemişsin. Tedavi görüyor musun?

Canım bence kuaförden çık lcw defacto gibi yerlere başvur öğrenci için daha iyi bence oralar. Bide sana okb teşhisi kesin olarak konuldumu yani obsesyonların varmı daha çok çekingen k.b gibi davranışların.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bence kuaförden çık lcw defacto gibi yerlere başvur öğrenci için daha iyi bence oralar. Bide sana okb teşhisi kesin olarak konuldumu yani obsesyonların varmı daha çok çekingen k.b gibi davranışların.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konuldu . okula gidince ortama girince kötü şeyler düşünüyorum hep iyi olsun diye tam tersi oluyomuş gibi geliyor. yastığım harici yastıkta uyuyamıyorum

SLM.ÇOCUKLAR İÇİN PRAZAC KULLANAN VARMI? 8 YAŞINDA ÇOCUĞUM VAR OKB TEŞHİSİYLE PROZAC VERDİLER .AMA KULLANAMADIM.KULLANANLAR OLUMLU YADA OLUMSUZ CEVAPLARMISINIZ?ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

BENİM DE PANİK ATAĞIM VAR CANIM
ÖNCELİKLE DERİN NEFES EGZERSİZLERİ YAP
KENDİNİ O AN RAHATLAT VE DE REZİL OLDUĞUNU DÜŞÜNME BU SENİN ELİNDE DEĞİL
STRES PANİĞİ TETİKLİYOR SENİ NE ÜZÜYOR BU SORUNLARI HALLETMEK İÇİN ÇABA VERİYORSUN VE DE ATLATIRSIN İNŞ:) YAŞAMAYI BECEREMİYORUM FALAN BU DURUMDAN Bİ SİLKELEN .OLABİLİR KALABİLİRSİN DERSLERDEN BU NORMAL TAKMA KİMSEYİ NE ÇEKTİĞİNİ SEN BİLİRSİN .

Back
X