• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okb ve ben artik yoruldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben dinledim.ama etki ettiremedim ko beynime..
Geçmiyor demi ne olursa olsun geçmiyor. Neler deniyorum neler, kölesi oldum.yıkamayım , temizlemeyim diyorum aman bebek strese gitmesin diye devam ediyorum.sürekli kafamda saçma şeyler, hep bir huzursuzluk. Bitmeyecek ben artık umudumu kaybettim izlediğim videolar bir süre iyi geliyor ama sonra yine aynı huzursuzluk geri dönüyor. Allaha sığındım yok geçmiyor psikologları dinliyorum yok geçmiyor, meleklerden enerji çalışması dinledim youtubeden,belki bir umut yok geçmiyor.lanetlenmiş gibiyim eski halimi özledim of aman ne yapıyım diye mutlu mutlu yaşadığım halimi

Geçmiyor demi ne olursa olsun geçmiyor. Neler deniyorum neler, kölesi oldum.yıkamayım , temizlemeyim diyorum aman bebek strese gitmesin diye devam ediyorum.sürekli kafamda saçma şeyler, hep bir huzursuzluk. Bitmeyecek ben artık umudumu kaybettim izlediğim videolar bir süre iyi geliyor ama sonra yine aynı huzursuzluk geri dönüyor. Allaha sığındım yok geçmiyor psikologları dinliyorum yok geçmiyor, meleklerden enerji çalışması dinledim youtubeden,belki bir umut yok geçmiyor.lanetlenmiş gibiyim eski halimi özledim of aman ne yapıyım diye mutlu mutlu yaşadığım halimi
Ben de oyleydim.
Hamilelik de etkiliyor.
Ilk gebelgim daha beterdi.
Ama.sonra col pisman oldum.ilac icip iyilesince ne kadar baait seylerle kendime bebegime zarqr vermisim.dedim.
Guldum kizdim.kendime.
Simdi 2. Bebehom 7 aylik yine iyi degilom ilac icsem.doye bekliorum ama icinde duzelomce de bunlar icin ki kizini sutten kestin diyicem ne sacma seylerle ugrasmissin diyicem biliorum.
Nolur yapma nolur kendine ezoyet etme nasil.yapilir bilmjorum ama ben de boyleydim

Geçiyor gececek bunu bil.
Temizleyemiorum rabbim sen temizle de.
Allaha siginmaktan baska yolu yok.
Ilac icemioruz suan.
Nolursa olsun tepki verme.
Bak cok yaklasmis dogumun.
Cok mutlu saglikli olun insallah..

Back