• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okb ve ben artik yoruldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah yardimciniz olsun ama bu haliniz için etrafa sadaka niyetlenip verin. Durumu kötü olan bir ailenin biraz alisverisini yapmak. Fakir veya öksüz kimsesiz birinin işini görmek gönlüne girmek duasini almak emin olun en büyük sifadir size. Eminim vardir etrafinizda. Birde ibadetlerinizi ihmal etmeyin gerekirse hacer namazj kilin salavatlar cekin ama asla umutsuz olmayin. Hersey elbet birgun duzelecektir yeterki Allaha yonelip onun için iyilikler yapalim
Amin insallah elimden geldigince yaomaya cakisiyorum ve devamde edecegim allah razin olsun

Mesela ben ocakta çaydanlık var demlenmiş, ya da tencere var soğusun diye kapağı aralık bırakılmış. Ben mutfak tezgahına spreyli temizleyiciler var ya ondan sıkıyorum, siliyorum. İçime bir kurt düşüyor, acaba çaydanlığın memesinden yada tencerenin aralık olan kapağından deterjan girmiş midir diye. Bir kaç saniye sonra yok ya fiziken mümkün değil yada girmiş olsa bile 1-2 damla girmiştir o da zehirlemez diyorum. Konuyu kapatıyorum. Bu okb midir?
Hamileyken bu yuzden yemek yapamazdi.iyi durukayamadim,yikayamadim.
Deteejab kacti. Off.
Ilerlemeden kapatmissin cok sukur.
Cok guzel olmus cevap versen atsan yemegi cok ilerliyor🙁

Tek başına düzelebilecek bir şey değil, pis ve ellerini yıkamayan birileri yüzünden bile çok rahat okb olabilirsin. Bilinçsiz insanlarla yaşamak azdırır daha çok.
Evet ben insanlarin, sokaklarin pisligini gordukce,tabi hayvanlar da pisletiyor ne bilsinler yapiorlar, sokaktan disaridan gelen her seye ocu olarak bakiyorum.
Ogkum esim dus aliyor mesela.igreniyorum huylaniyorum.
Nereleri ellediler,degdiler o ellerlesac bas ellediler diye.
Cok skldim artik pis olmak pislik dusunmemek istiyorum.
Bulasacak,pislik olacak,acabalar,supheler.
Biktim kendimden.
Oglum ozgurce girse ciksa eve en azindan alt kat annemden..
Siz hep yaziosunuz bu konulsra simkesin kocasinda davardiniz.
Psikolog mysunuz.
Bize soyke toplu bir terapi yapsaniz😅

Evet ilac kullandim iki üc cesit ilac Degistirdik, dogru ilaci bulana kadar biraz zaman gecti. Ilac sadece kullandiginiz süre rahatlama sagliyor , eger bu takinti nedir neden olusur ve nasil cözeriz bunlari terapiyle almazsak ömür boyu cekeriz. O yüzden terapi cok önemli. Tesekkür ederim ben rahatladim cok sükür. Ama terapiye devam ediyorum, seans araliklarim azaldi , fakat tekrar olusmasin diye ben yine de arada bir görüsme yapiyorum.
Masallah.
Iyilesme saglamissin ne guzel.
O batakliktan kurtulnak herkese nasip olsun ins..
Psikologun kim peki.
Temizlik suphe okb si hakkinda da bilgilidir sanirim.

O bendede var. Normalde,aman en fazla midemiz bozulur diyordum,şimdi hamileyim ya aman bebek zehirlenir diye koca tencere suyu döküp baştan haşalama yıkama devam ediyordum. Lanet birşey o tencereyi üç dört kere yıkıyorum birde acaba yıkarken içine bulaşık deterjanı damlamışmıdır suyun diye döküp üçüncüyü haşladığımıda bilirim. Annem geldi bana kalmaya o yemek işinde elimi bile sürmüyorum,atlattım.doğum yapıncada hiç takmam diyorum bu sefer ne gelecek bakalım.alıştımda ha geldi benimki diyorum😂 düşün düşün bitmiyor çok mantıklı sebeblerde sunuyor beynim ya öyleyse diye diye.
Ben de yasadim hep bunu gebelikte.
Insallah gecer ne diyim.
Rabbime siginicaz bubeynimiz.bizimle dalge geciyor🙁

Ben de yasadim hep bunu gebelikte.
Insallah gecer ne diyim.
Rabbime siginicaz bubeynimiz.bizimle dalge geciyor🙁
Evet resmen dalga geçiyor beynimiz. Eskiden aman şımarıklı dediğim şeylerdi bunlar. Ama öyle değilmiş tövbeler olsun. Bir daha birine kızdığımda başına okb gelsin diyeceğim😂 bazen izzet güllüyü izliyorum bir iyi geliyor nasıl kutluyum.kendime bitter çikolatadan sıcak çikplata yapıyorum serotonin artaın diye iyi oluyorum,ama bir vuruyor dibe düşürüyor.öyle bir hal aldıki çamaşır yıkamak bile eziyet oldu. Acaba deterjan koydummu acaba yıkandımı,temizlendimi diye diye üç kere çamaşır yıkar oldum. Artık video çekip izliyorum ,beynim inanmıuor yoksa. Hep bir huzursuzluk 😢

Evet ben insanlarin, sokaklarin pisligini gordukce,tabi hayvanlar da pisletiyor ne bilsinler yapiorlar, sokaktan disaridan gelen her seye ocu olarak bakiyorum.
Ogkum esim dus aliyor mesela.igreniyorum huylaniyorum.
Nereleri ellediler,degdiler o ellerlesac bas ellediler diye.
Cok skldim artik pis olmak pislik dusunmemek istiyorum.
Bulasacak,pislik olacak,acabalar,supheler.
Biktim kendimden.
Oglum ozgurce girse ciksa eve en azindan alt kat annemden..
Siz hep yaziosunuz bu konulsra simkesin kocasinda davardiniz.
Psikolog mysunuz.
Bize soyke toplu bir terapi yapsaniz😅
Sosyal hizmetler teknikeri 😂 keske hepimiz terapi alıp misler gibi olsak😂 ben de kendimden bir seyler buluyorum da ondan yaziyorum 🙂

Selam kızlar Bi arkadaşım okb sanırım hergün temizlik yapıyor sürekli el yıkama ve sinir var. Bugün ikna ettim psikoloğa randevu aldırdım büyük ihtimalle ilaç verecek Dr. Sorum bu ilaçlar uyku vs yapar mı yan etkileri çokmudur. İlaçları bu yüzden bırakmasından korkuyorum

Selam kızlar Bi arkadaşım okb sanırım hergün temizlik yapıyor sürekli el yıkama ve sinir var. Bugün ikna ettim psikoloğa randevu aldırdım büyük ihtimalle ilaç verecek Dr. Sorum bu ilaçlar uyku vs yapar mı yan etkileri çokmudur. İlaçları bu yüzden bırakmasından korkuyorum
Belli birnsure uyku yapar bikac gun vucut alisinca gecer

Masallah.
Iyilesme saglamissin ne guzel.
O batakliktan kurtulnak herkese nasip olsun ins..
Psikologun kim peki.
Temizlik suphe okb si hakkinda da bilgilidir sanirim.
Corc avcı .Ama türkiyeden hasta almıyormuş artık.
ins iyilesirsiniz sizde.
Tsk ederim.

Arkadaslarim hepinize mrb ben okb rahatsizligim var doktor teshisi oyle koymustu kac sene once artk yoruldum ilacimi birakmistim 3ay once ama cok artti takintilarim gunun her dakikasi takintilarim oluyor disariya bile cikmak istemiyorum takinti gelecek diye yoruldum bittim hic birseyden keyif alamiyoeum nasil atlatcam bilmiyorum dayanamiyorum uyusam hic uyansam hic birsy dusunmemek gulmek eglenmek istoyrum normal insanlar gibi artik yoruldum yardim edin doktor randevum var tekrar gidecegim nasil dayancam bilmiyorum
yunus as ın dusasını cokca oku

Bu okb o kadar çok arttı ki maalesef bende anksiyete bozukluğu yaşarken geçen sene okb yakalandım anksiyeteye bin şükür ettim o kadar illet bir hastalık Allah yardımcımız olsun.

Kardeşim nolur izzet güllü hocamı dinle kurtulursun
Arkadaslarim hepinize mrb ben okb rahatsizligim var doktor teshisi oyle koymustu kac sene once artk yoruldum ilacimi birakmistim 3ay once ama cok artti takintilarim gunun her dakikasi takintilarim oluyor disariya bile cikmak istemiyorum takinti gelecek diye yoruldum bittim hic birseyden keyif alamiyoeum nasil atlatcam bilmiyorum dayanamiyorum uyusam hic uyansam hic birsy dusunmemek gulmek eglenmek istoyrum normal insanlar gibi artik yoruldum yardim edin doktor randevum var tekrar gidecegim nasil dayancam bilmiyorum

Back