- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 34
- Konu Sahibi Sonsuzsukurler
-
Goruyordum. Subattan agustosa hap ictim kazara hamile kalinca kestim.. benim uzuntum zaten onun etkilenmesi.. ben zaten hapis hayati bi eziyet yasiorum.Canım okb için tedavi görüyormusun? Oğlunuz olumsuz etkilenebilir durumu farklı yorumlasa.
Farkindayim tabi. Bu coronayla herkes bizim gibi oldu diye guluorduk esimle. Yardim online terapi deniycem sanirim dinler miyim yap dediklerini zaten dinlesem sorun olmayacak..Normal de cok abartiyorsunuz yardim alin derdim ama corona gunleri hepimizi takintili yapti sanirim. Ama siz de farkindasiniz zaten.
Goruyordum. Subattan agustosa hap ictim kazara hamile kalinca kestim.. benim uzuntum zaten onun etkilenmesi.. ben zaten hapis hayati bi eziyet yasiorum.
Iste annemlere gore pis degil.Tedavinize devam edin. Oğlunuza neyi neden yaptığınızı anlatın korkutmadan. Ondan tiksindiginizi düşünmesin sakın. Madem alt kat o kadar pis fazla göndermeyin. Bu konuda bir pedagog tarafından destek almaniz da fayda olur.
Biz de oyleyiz iste.. annem.alt katta ama gordugum.icin cogu seyi icim almior ama oglum.uzuluorValla konu elalemin evine gir cik veya sokakta oyna olunca eve girer girmez bastan asagi kiyafetleri cikarip dusa giriyoruz sirayla. Benim icin okb degil bu,gereklilik. Herkesin evinde nasil yasadigini gordugumden tiksiniyorum. O pisligi de eve tasimak istemiyorum haliyle,koronadan once de boyleydim
İki cocuklusunuz tabi kolay degil temiz tutmak. Buyuk cocugunuz her seyi anlayabilecek yasta,benim oglum da 4yas 8 aylik oldu,sokaktan eve geldiginde kosa kosa ellerini yikamaya gider ustunu degistirmeden once banyoya girecegini soyler mesela. Oyle ogrettik babasiyla beraber. Sokaktan gelene dikkat eder elini yikamadiysa uyarir mutlaka. Bana sorarsaniz bunlar okb degil genel temizlik kurallari.Biz de oyleyiz iste.. annem.alt katta ama gordugum.icin cogu seyi icim almior ama oglum.uzuluorben de pisligi tasimak istemiorum evde rahatca oglum heryerini ellesin diye. Temizlik yapmaya firsatim.yok ki.suanbebek aglioe oglum.basimda mesela..
Biz de oyleyiz iste.. annem.alt katta ama gordugum.icin cogu seyi icim almior ama oglum.uzuluorben de pisligi tasimak istemiorum evde rahatca oglum heryerini ellesin diye. Temizlik yapmaya firsatim.yok ki.suanbebek aglioe oglum.basimda mesela..
Benimki de 5 olacak yakinda. Siz nasil yapiorsunuz. Evet aslinda keske herkes boyle olsa anormal gorulmese keske bu..İki cocuklusunuz tabi kolay degil temiz tutmak. Buyuk cocugunuz her seyi anlayabilecek yasta,benim oglum da 4yas 8 aylik oldu,sokaktan eve geldiginde kosa kosa ellerini yikamaya gider ustunu degistirmeden once banyoya girecegini soyler mesela. Oyle ogrettik babasiyla beraber. Sokaktan gelene dikkat eder elini yikamadiysa uyarir mutlaka. Bana sorarsaniz bunlar okb degil genel temizlik kurallari.
TesekkurlerBenimki de 5 olacak yakinda. Siz nasil yapiorsunuz. Evet aslinda keske herkes boyle olsa anormal gorulmese keske bu..
Ben ama.giriste ee ve giriyor ya orda beklior yavrum ustunu cikariyoruz. Dus alcaksa komple yoksa hic yoktan corabini. Ona uzuluorum evine rahat giremior.bunu nasil asabilirim.. eve kimseyi alamiorum iste disaridan ust basiyla geldigi icin.
Cok aglardim neden boyleyim diye korona yuzunden herkes benim gibi oldu ama oglum banyo yapmicam ben pis degilim diyor uzuluorum.. cocuk bu yerlerde yuvarlanior her seyi elliyor. Bir de iste annemlerdeki ortamdan huy kapiorum ben ya.
Masallah oglunuza.
Benim.evim de daginik aman aman temiz degil. Zamanim da yok yapmaya suan icin.Evimi görseniz amma pasaklı bir kadın dersiniz...kesinlikle OKB yaşayan birisi değilim ama sokakta bahçede oynayan cocuklarim eve girdiğinde önce banyoya girip duş alınır ..temiz kıyafetler giydirilir .Her gün duş almanın kötü bir tarafı yok illaha haftada bir banyo yapıp elleri saçı yağ kokarak mi gezmek lazım
Heh iste aynisi.anneme bile gitse bi alt kat oyle oluor. Bi de oglum cok hareketli hep yerkerde. O da dior aslinda pis diye ama demesini istemiorum benim gibi takintili olur diye. Eve nasil gelio oglunuz ustunu nerde cikarior mesela. Eakiden cok severdi dusu. Ama okul zamani da gelecek her gun dus olmaz ki ne bileyim..Tesekkurler ♥
ben oglum cok kucuk yastayken bile ona temizlik ogrettigimden cocuk zorlanmadi hic. Disarinin pis oldugunu biliyor,koronadan once arkadasinin evine yollardim karsi komsuma,eve geldiginde coraplarinin alti kapkara olurdu. Kendisi fark etti bu durumu hatta, herkesin evi pis demeye basladikomik aslinda ama durum bu. Siz de bence anlatin,uzulmez anlayacaktir bence. Bir sure sonra kendiliginden ustunu basini cikarip dusa girmeye baslar gorursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?