Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederimCanım geçmiş olsun dr git mutlaka.
Okb takıntısı vesvesedir aynı şeyler yani bana göre.
İlaçlarla daha kolay atlatırsın. Dr dan asla çekinme sağlık bu bir kere çekinecek hiç bir şey yok.
okb değilsin sen gibime geldi okb çok ayrı birşey diye biliyorum. birazcık kuruntuların var bilinç latınfda endişelerin varsa öyle göstermiştir kendini üzülme bir tatlı yaşlı bir doktro amcaya teyzeye durumu anlat ...[/QUOT
5-6 ay once gittigimde doktorum okb oldugumu soylemisti ama hafifti . Suan agirlasitigini hissediyorum o yuzden okb mi yoksa daha ilerde bisey mi bilemiyorum
Beni bu kadarcik ufak bisey bile gercekten mahvediyor .Allah durumu daha agir olanlara sifa versinhımm doktorun dediyse öyledir o zman... devam et tedavine ama çok ağır bir okb değil heralde benim var da bir tane okb hayatı zindan ediyor bana... seninki öyle vehim gibi duruyor
Cok tesekkur ederimBir psikiyatra gidip ilaç tedavisi görmen lazım. Zamanla artabilir.
Lütfen ilaç kullanma diyen insanları ciddiye alma kardeşim millet olur olmaz konuşuyor.
Yeni nesil antidepresanlar çok kaliteli. Kesinlikle insanı uyuşturmuyor. Bağımlılık falan yapmıyor. Çünkü yarılanma ömürleri uzun bu nedenle ilacı bıraksan da etken maddeler vücudun ilaçsız döneme alışana kadar aşamalı olarak uzaklaşıyor.
Bu arada çokta büyütme. Sık karşılaşılan bir durum. Tedaviyle çözülür. Selamlar...
Anladim cok tesekkur ederim en kisa surede gidicem insallahokb değilim ama eşim okb ve sizde okbsiniz.doktora gidip ilaç tedavisi başlatacaktır.çünkü bu kendikendinegeçen bir rahatsızlık değil.siz tam ben ok iyiyim derken birden tekrar ortaya çıkar.eşimle 13 yıldır birlikteyim ve ilaçlarını kullanmadığında ondada başlıyor.doktor tedavisi şart..
Onceki konularinizi biliyorum. Hatta konunuza yorum da yapmistim. Sizin nasil gidiyor tedaviniz ilaca drvam mi ve nasil hissediyorsunuz. Ben de bu hastaliktan muzdaribim.STOP. Bu ben değilim. Canım bu OKB. Çünkü bu hastalık yön değiştirebilir bir hastalıkmış. Benim de aynen senin gibi hamilelik takintim vardı. En başında bana bunu dusundurucek bir ilişkim oldu öyle korktum. Ama ona inandiktan sonra da tuvaletten ordan burdan her yerden hatta otobüste bana bir erkek bile çarpsa acaba hamile kalır miyim diye korkmaya başladım. Bunun yanında bir de acaba OKB şizofreniye dönüşür mü diye düşünmeye başladım. Sen mutlaka ama MUTLAKA doktora git. Sana asla dalga mi geciyorsun demez doktor ben kefilim. Mutlaka doktora git. Allah yardimcin ve yardimcimiz olsun.
Benimki daha çok ya sevdiğim kişilere bir şey olursa korkusu. Bir de klasik olarak ocağı kapattım mı, fişi çektim mi gibi endişeler.Cok ozel degilse ne yasadiginizdan biraz bahseder misiniz. Cunku ben dunyada tek oldugumu dusunuyordum da bu kadar sacmalikla sacma geliyor cunku ama dedigim gibi engelde olamiyorum
canım o olaydan sonra çok şükür atlattiktan sonra daha iyi hissediyorum ama bu sefer de peceteden bana bişey bulaşır mı evde uyurken gece biri girip bişey yapar mı ve bunlarin sonucunda hep hamilelik korkusu var tabi.ilaç kullaniyorum ama ilaç sadece benim günlük yaşama devam etmemi sağlıyor. yoksa sürekli adet takip ediyorum doktora gidiyorum falan ama yoruldum artık. hiç kurtulamayacakmisim gibi geliyor. Allah hepimize yardım etsinOnceki konularinizi biliyorum. Hatta konunuza yorum da yapmistim. Sizin nasil gidiyor tedaviniz ilaca drvam mi ve nasil hissediyorsunuz. Ben de bu hastaliktan muzdaribim.
Off of. Allah kolaylik versin. Ne pis bir hastalikmis. Ben de tamam iyiyim gecti artik diyorum. Yine gelip yakama yapisiyor. Bezdim iyice. Allah hepimize tez zamanda sifa versin.canım o olaydan sonra çok şükür atlattiktan sonra daha iyi hissediyorum ama bu sefer de peceteden bana bişey bulaşır mı evde uyurken gece biri girip bişey yapar mı ve bunlarin sonucunda hep hamilelik korkusu var tabi.ilaç kullaniyorum ama ilaç sadece benim günlük yaşama devam etmemi sağlıyor. yoksa sürekli adet takip ediyorum doktora gidiyorum falan ama yoruldum artık. hiç kurtulamayacakmisim gibi geliyor. Allah hepimize yardım etsin
O bende de var gozumle ocagin kapinin kapali oldugunu gorsem bile hadi yanlis goruyorsam diye supheye dusuyorumBenimki daha çok ya sevdiğim kişilere bir şey olursa korkusu. Bir de klasik olarak ocağı kapattım mı, fişi çektim mi gibi endişeler.