Okan Bayülgen

ismiyle tezat program günü, kral çıplak günü bugün : )

okan bayülgen i izlemek nasıl çekilmez hale gelir i tastiklendiriyorum kendime izlerken.

alıştırdığın samimiyetinin dışına çıkıyorsun,
neyse, ara ara 'sevimli' olmakta sevimli. güzelgüzel

sevgili nihil bende bugün birilerinin hislerine tercüman olmasinin hazzini yasadim defalarca:) az önce sen , gün icerisinde gazete yorumlari ve gazetelerde takip ettigim kadariyla program katilimcilari..

3 haftadir diyorum ki bunlarin ne isi var burda :S%.. kücümsemiyorum,,siradan buluyorum sen , ben , o , bu, su gibi..aslinda ben o degilim:) öbürü de degilim..su hic degilim :) yinede kücümsemiyorum..gereksiz!.. uykusuz gecelerin tadi daha güzel olmali diymi?

bir insanin kendini kandirmasini, insanlarida kandirabildigini sanmasini izlemek hic tat vermiyor bkz ND

okan nasil konuklari icin bahaneler uyduruyor savunmaya caliyor..bende kendi kendime okanin bu yaptiklarina bahaneler ariyorum uzun zamandir..seviyorum onu

kendinizden hiç sıkılmıyor musunuz dedi heppisilere

ne kadar sıkıcı bir konuksun sen böyle ayoool dedi sahici bir bıkkınlıkla ninnici güzeli kelebek meyraya

o şimdi askere hükmetmekte zorlandı. sevdi de bunu

samimi bir üç saat dinlettirdi dün gece. sonlara doğru üzerinden ceketini çıkartıp atıvermesi.

karşıt olmasaydı, yeraltımsı tavırları olmasaydı izlenecek bulmazdım kral ailesini. pembe kalpler yaymadığı için uykusuzluğuma acımıyorum.

gonca vuslateri ve mehmet turgut a da çıplak bir kral çıplak yapsın bir gün. hayırhayır, daha çok gün yapsın.

aynı dileği evvelki kanalında murat yılmaz yıldırım ı konuk ettiği programı izlerken de dilemiştim
yaramaz çocuklar!

bana bunlarla gel sevgili bayülgen!

Konuşmanı, gerisiyle birlikte seviyorum.İçimden böyle geliyor.Çekinmiyorum dile getirmekten.
Sevgimle Pia.

güzel bir özet nihil..

son kismini izliyemedim ben ..eskisi kadar cömert degilim okana gecelerimi vermek konusunda... zira benimde bir istanbulum var..ve o bana cok muhtac..galiba bende ona..

bir ara okumustum ki mehmet turgut, gonca kizimiza asik olmus..simdi baktimda nasi hiz almislar nasi ucmuslar vay bee
o zaman dilimini takip etmeyince garipsedim bian

neyse

sey diycektim

evet murat abinin katildigi program muazzamdi..onun tasvirleri, te$bihleri, tesbitleri nasilda ikna edici, rahatlatici umut ve huzur vericiydi..bulup yeniden izlemeliyim.. murat celigide bir gun davet etse..eminim onunda anlaticak cok seyi vardir..hilal ve dogusun bile vardi anlaticaklari..nihat doganin:)) nasil coskulu heyecanliydi o cocukcagiz ya..üzülüyorum o ergene..neyse yine dagittim..kafam daginik o yuzden

evet, murat celik olmali,, mehmet turgut olabilir oda evet

aa serdar kilic olmali.. kesinliklleeeee olmali

düsündüm ilk aklima serdar kilic geldi...

biraz daha düsüneyim

Son düzenleme:
İstanbul ile birlikte ikinci baharını da doğuruyorsun Pia. Aşk doğurmak.
Heyecanlanıyor insan. Hevesleniyor. ..
..

okan beyde günün konusu ufo larmış.

cuma ve ertesi diğer günlere nazaran daha bir izlemek istiyorum. bu günün konusunu sevmedim. izlemeyeceğim. caymazsam. :p

konuk önerisine yazdıklarına kulak aşinalığım var yalnızca,. sözcükleri ile, duraksamaları ile, tepkileri ile tanışmadım henüz,
bu anlamda konuk olmalarını dileyebilirim.

biliyor musun, gonca ile mehmet zannedersem şubat ayında kitaplaştıracaklarmış heyecanlarını, aşk'larını. gonca'nın düş dünyasını aksettirdiği şiirleri ve mehmet kareleri,,
duyduğumdan beri bir an evvel okumak, görmek için aynı iştahla canım çekiyor.
46 dergisini ise bir kez aldım. son sayısı hayvan hakları ile ilgili bir sayıymış. hitap etmedi bana bu dergi ama okumasamda bulunmalı, benim olmalı diyorum. görmek istiyorum kitaplığıma baktığımda. öyle..

yansımanı seviyorum sevgili pia. hoşuma gidiyor karşılaşmak, yazıya, dile getirmek..
evvelki yorumumda yönünü kaybetmişti.. buldurayım dedim..
Sevgimle.

tesekkür ederim ederim nihil..dudaklarim sööyyle bir gevsedi, saga sola salindi:) " kimin hosuna gitmez ki"

ben tanimiyorum o kadar o hatunu..siirleri beni etkiler mi hic bilmiyorum..birara mehmet turgutun fotograflarini takip ediyordum. hepsi bu, bu iki cüretkar insan icin..

46 hakkinda yorum yok..illa biyerden magazin olucak, illa trendler konusulucak..trend ne ya..trend?%+S

bosverin onlari, dün gece korktum :)uyumam gerekirken, zorla olmuyor tabi bu:) baktim cikin oglanima gayet ciddi bir konu konusuyorlar..kulak kabarttim..telefonla baglanip yasadiklarini anlatanlarin anlattiklari korkuttu beni..bir din adami vardi donanimi hosuma gitti, birde heyecani:) zaten bir o, birde arada okanin solundaki konusuyordu..benim izledigim süre icerisinde digerleri hep sekerleme halindeydi:) baktim civiyorlar yusuf yusuf olmadan yatayim dedim..elime bir oyun konsolu alip sarji bitene kadar oynadim..hala tetikteydim :)

dün gece konu "selulit" imis..bilgim vardi..ama ben film izlemeyi tercih etmistim..sabah twitterda bi sürü sey okudum ,gördüm programi merak ettim simdi..izleyen var mi?

okanlar ve selülitler,
beş yedi dakika izledim izlemedim
o esnada da konu ile ilgili tivit okudu okan, bacaklarındaki girintilerden beyninde de yoksa, bana bunlarla gelmeyin.. gibi bir yorumcunun yorumunu okudu..

hatırlamışken, birde sanırım selülitten sorumlu başkandı masalardaki hanımlardan biri, dedi, östrojen hormonu ile oluyor selülit, ne kadar selülit o kadar dişi kadın.. selülizm akımı içerisindeki kadını dişilik,anaçlık ile bağdaştırdı. okan da dedi, zaten kadında üç şey aranır, dişilik,şevkat,selülit.

sayın bakanım, ben derimki, böyle çok testesteron yüklü erk kişi testesteronsuz erk kişisi kadar erk değil ise, testesteron cömerti erkek daha mı nemfodur? tabi akabinde söylemeden olmaz; bol östrojenli bol selülitli dişi, bol olmayanlılara kıyasla daha mı böyle bi nemfodur? bol testesteronlu ve bol östrojenli iki nemfomanyak hormonal uyumları kadar ruhen,fikren,zihnen de aynı his köpürmesi yaşarlarsa.
hayat onlara güzel.midir? maks yedi dakika kadar izleme analiz raporu.
meraklandırdım kendini pia. baştan sona tivibudan izlemeliyim ilk fırsat dilimimde.

Bay Bayülgen'in günkü konusu iyilerin dostu kötülerin düşmanı selenanın gemisi. ütopyadan konuşuyorlar konuklar. inanmaz inanmaz sürdürmeye çalışıyor çizgili tişörtlü adam da.

Anksiyetik ilerleyen akşamıma,vaktime, aklımı alıcak konuşmalarla eşlik etmeni isterdim. -üzgünlük ve sitemkârlık simleyi-
şöyle olmasaydı diyip sıyrılamazsın nihil. nasıl olmalıyıda eklemelisin.
peki. meselâ israilin sevgili nihatDoğan'a kurduğu suikasti detaylandırabilirdin.cidden ciddiyetle takip ederdim.kendimden uzaklaşıp konuya yaklaşırdım.
üf.

Dünkü bölüm ne kadar sıkıcıydı. Tivibudan dakika ilerlete ilerlete sıkılasıkıla izledim. Hayko Ç.nin konuk olduğu programdan olumlu sözler sarfetmemi beklerdim.
Hayko Ç.nin ailesini bilmiyorum ama, ebeveyni ayrılmış, sonrasında problemli ortamda yetişen, büyüyen çocukların
yetişkin olduktan sonra, ruhi dengesizliklerinin davranışlarına da yansıdığını düşünürüm. İlerisi için ise, ebeveyni ayrılmış kadın ve erkeğin yaşama karşı uyumsuzluklarının, birbirlerine uyum ile sonuçlandığını düşünürüm.
Topluma/çoğunluğa ay-kı-rı görülen kişilerin aile yaşamına baktığımızda
içinde yaşadıkları aykırılığı dışlarında da devam ettirir olmalarına denk gelmiştir denemez gibi.
Huzursuz kişilerin birbirinde huzuru bulmasına hiç şaşırmıyorum.

Bir ilâve de bulunmak isterim, sorgulayan kişi uyumsuz ekstrem olarak nitelendirilebiliyor,
selülit konulu programda estetik cerrahi bilgini uzman gerçekten yaşanmış bir anı anlattı;
kadının biri topuklu ayakkabı ayağında şirin, şık, zarif, durmadığı için en küçük ayak parmağını aldırmak istediğini söylemiş hekime,
tamam demiş hekim. madem istiyosun, alıcaz küçük parmağını. ve almışlar. kadın çok mutlu. hekim, şaşkın ama, mutlu işte.
Okan dedi, olabilir mi böyle birşey, hekime nasıl ceza gelmez,
uzman dedi, yok dedi, iki tarafta memnun. kim kimi kime şikayet edicek.
Ben eşimi çok seviyorum diyerek sözü aldı Okan. Gece uyurken hani kadınlar erkeklerin omzuna yatar ya, şirin de öyle
omzuma, koluma yatar ama bi zaman sonra, o kol uyuşur, oraya mı koysam, arkaya mı atsam bilemezsin
şimdi ben doktora gitsem, kolumu aldırmak istiyorum. alın kolumu desem alırlar mı dedi.
yok almazlar dedi uzman.
olur mu canım dedi. karşılıklı memnuniyet esassa küçük parmağı alınabiliyorsa, kolumu da alabilmeliler.

Spor yapmanın endorfin salgıladığı için sağlığa ayrıca iyi geldiği konuşuldu bir ara da,
o kadar mutsuz değilim ki dedi bay bayülgen. spordan salgılayacağım minnacık (avucunu da bir dilim ekmek gösterir gibi işaret etti) endorfine niye muhtaç olayım,
işim, karım, çocuğum bol bol endorfin salgılıyorum zaten ben dedi.
Spor uzmanları, ama siz ekstrem birisiniz, herkes siz gibi değil dedi. kapattı konuyu kendi içinde.
demedi hiç, insanlar minnacık salgı kazanmak için spor salonlarında ter atmıyor ki,
spor yapanlarında mutluluk kaynakları var. avuç içi salgı hedefli spor yaptıklarını mı sanıyorsunuz. siz spor yapmanın önemini es geçiyorsanız o sizin sorunuz demedi,
biz seni anlayamayız. sen ekstremsin dedi sadece.

:-) klip kritiklerine ve marangozun sapığına gelsin sıradaki şarkı

reyhan ve bay bayülgen kral çıplakı birlikte sunucaklar-mış .... olaylarOlayylarr:ddd
**

dinleyene gelsin şarkı da

öyyle bak-ma, hafife al-maa... lallallaaa
acemiyiz bu konudaaaa....

[video=youtube;P7uixHR4cEY]http://www.youtube.com/watch?v=P7uixHR4cEY[/video]

ben cocukken bangir bangir heryerde calardi bu sarki:)

reyhan hanimida duyucaz artik desenize..hep merak ederim ben reyhani

Back