Okan Bayülgen

merak ediyordum atlantis tskler. ama yani muhatap alabilirsin benide :) soyut bi varlikmisin gibi davranma lutfen bana;)

emin olmamakla birlikte saniyorum kral ciplakta unlu bir sahsiyet konuk olucakmis ve sohretinin disindaki yasamini paylasicakmis.. asil merakla bekledigim benim yarin ki

"münazara krali"

malesef program basladi ve ben yatiyorum kitabima devam edicem ..kesinlikle önyargi degil
yeterince populer bir kisi orhan gencebay ve kendisinin daha fazlasini tanimak istemiyorum..

bir yerlerde bir okan süprizi cikar bir farklilik yaratir diyede sabirli olmak istemiyorum bu gece

neyse yarinida görelim bakalim .. eger bir sey olursa yazarsaniz sevinirim

merak ediyordum atlantis tskler. ama yani muhatap alabilirsin benide :) soyut bi varlikmisin gibi davranma lutfen bana;)

emin olmamakla birlikte saniyorum kral ciplakta unlu bir sahsiyet konuk olucakmis ve sohretinin disindaki yasamini paylasicakmis.. asil merakla bekledigim benim yarin ki

"münazara krali"

Aşkolsun olur mu öyle şey, senden başka izlemediği için üzüleni de görünce çoğul yazayım dedim yine olmadı:( :p

Münazara kralını da senden öğrenmiş oldum, heyecanımı merakımı yarına saklayacağım, Orhan Gencebay'a saygımız sonsuzdur lakin benim de merakımı celbetmiyor, halihazırda ilgi çekici bir mevzu da konuşulmuyor zaten. Kitap bu geceki programa evladır yani ben de kitabıma mı dönsem ne:)

evet haklisin esrayi ignore etmis gibi olurdu ama yinede iste hep öyle olur ya..sen orda durursun anit gibi( :P ) ortaya konusurlar..hassasim ..cok.. :)

sanki öyle isittim atlantis ama emin degilim .. ve kisa dönem okanin yaninda calisan komik ifadeli bir insan vardi adini bilmiyorum onunda programi var ..

aslinda kafamda 2 tane format var.. bunu bi yapimciyla paylasmak istiyorum okan olabilir bak bu .. biri tamamen bir programi izlerken formati anlama cabamdan cikti ortaya..kral ciplaktan daha iyi olurdu kesinlikle..isimde hatta yine "kral ciplak"olur ama bambaska biseydi, yine bir kral ciplak ama sunum farkli ...belki özel paylasirim :)dün geceki format defalarca denendi..o saatlerde tutucagini sanmiyorum

eve t bu geceyi göricez bakalim

Okan'ın bence yeni formatlara, fikirlere ihtiyacı var, dünkü formatın çok tutacağını sanmıyorum, geçen sezon en çok keyif aldığım pazartesi geceleri yayınlanan muhabbet kralıydı, umarım bu gece de yine geniş bir kadro ile sanatçılarda akademisyenlere, psikiyatrlara uzanan geniş bir yelpazede konukları ağırlar. Senin format önerilerin nedir bak merak ettim şimdi:) benden sır çıkmaz:p

biri tamamen bana ait digeri yabanci kanallarada zaten varolan bi format turkiyede cok ihtiyac olan bi program aslinda..haberlerden emin olmadigim icin kesin ifadelerle yazamiyorum sorry..gencler olucaklar münazara gecesi iste tartisicaklar kendilerini göstericekler

bilmem ki yaaa söyliyim mi? valla ciddiyim ben bu formatlari kullanmak istiyorum..okana ulasayim caktirmadan kaydirsin benim formata :)zaten yakin uyucak
ama malesef kendisi olamiycak programda benim knde sunucu yok

disko kralini netten izliyorum , ankarali turgut ile cosuyorum..bu konuda bukadar yetenekli oldugumu bilmiyordum .. harika figurler sergiliyorum aynada kendime

New Model Army bir süre önce keşfettiğim gruplardan biriydi, Okan'da görmek ayrı bir güzel oldu, fonda master of puppets'lar, güzel müzik, ortalama bir sohbet. 3 gece içinde en izlenir benim için bu programdır.

:D :D Lütfen Pia bize formatı söyle, sordum daha önce ciddiye bile almadın, mahrum bıraktın bizi=))) Dün gece izleyebildin mi?

Okan'ın saçlarını beğenmedim..:)

Rüyanız hayrolsun hanım iyice abartmış ya..Yakında tuvalet ihtiyacını ekranda görürse şaşırmıycam..:)))

Okan Bayülgen televizyonculuğuna bayıldığım ender isimlerdendir.

Gördüğüm en çirkin sempatiktir.

Sevilmez pek. Ama seven de tam sever.

Bayülgen'i sevmek için onu tanımak gerekir.

Saat kaça kadar onu izlemek için uykumdan fedakarlık ediyorum.Sıradan bir tvci için uykusuz kalır mıyım hayır. Ama adam izletiyor kendini. Adam zeki !

hay allah okan giddikce cirkinlesiyosun :))makyajsiz halin zaten kesinlikle cekici
ben o göz alti morluklarini seviyorum nasil uyumlu o siyah gözlerle
sadece su siralar saclar feci kötü ya.. cok kötü:S

dün nihal yalcini tanimayip, ciddiye alip gerilen esmer kiz hayli acinicak durumdaydi..program vasatti ..son zamanlarda hep böyle.. beni doyurmuyor

o kannn saclarini kesmiiiisssssssssss

nihayet!!!

uzun sac yakisiyor kesinlikle... ama ense temiz topac oglan gibi degil asla

Back