Okan Bayülgen

hahahah evett yaa eski halinden çok daha iyi olmuş.

Ama bir projede yer alıyordu onun için saçları o halde olmuş da olabilir

programi canli izleyemiyorum genelde..(belirteyim)
programin sonlarindayim..sinemisle okanin tartismasi uzdu beni

sinemisde hakli
ama okan üzüldü..programin temposu düstü..
kiyamadim
zor
okan diliyorum ileriki yillarda program konseptlerini degistirir
cünkü bu seyler mutlaka hep olucak
ve insanlar malesef ki henuz yasini yeni gecmis bi cocugu kullanmaktan cekinmiycek

zaten okan yine bence orda gerekeni söyledi..eger istanbul yaptiklarinin arkasinda durdugu zaman , (yada arkasinda durabilicegi seyler yaptigi zaman ) sorun olmiycak..dilerim

öööfff sikildim

okani izliyorum cnntürk te...mailler yazdim ..bilmiyorum program arkasi okur mu?
ama burayi okuma ihtimalini biliyorum ..

zaga ayrilmis.. üzüldüm..2 programdir yoktular.. turneleri flb var diye dusundum ..meger basit bir alinganlik yapip ayrilmislar.. cok basarili bir grup ayri..ama okani üzmüsler.. cok üzüldüm..

dayanamiyorum , kiyamiyorum ona ya

okanin niye bu asalaklari programina davet ettgini anlamiyorum.. niye muhatap oluyor bunlarla anlamiyorum..27 kasim dan bahsediyorum..

hepsi ayri bir rezaletti
seray severin o ukala hali cekir cins degil.."okaaan sen böyle yapmazdiiinn" ne biliyorsun neyi nasil yapardi... ikide bir "cak cak".aman aman aman

yilmaz morgül :SS ne diyim ki yaaa... bence okanin programina hic katilmamali bile.. istemiyoruz bunlari izlemek .. okan eger bu programi bizler icin yapiyorsan ... adam gibi konuklarini secmelisin
ve sürekli insanlarin istanbulu ve esini dilene dolamasida ayri bir ayip... eskiden okanin o haline bayilir herkes süt dökmüs kedi gibi dururdu.. simdi evlendi ve cocugu oldu diye.. herkes oradan vuruyor...gecen haftalarda sinemis olayi... bu hafta yilmaz morgülün "elveda istanbul" lafi.. cok can sikici..

ne oluyor bu insanlara

okanin biran evel programi toparlamasi tiyatro ve "müzik" agirlikli..diyceksiniz ki zaten öyle degil mi? hayir degil.. dün gece ki biri gay digeri bilmiyorum neyyyy.. onlarmi müzisyen?? luxus sabah 4 siralarinda masaya geldi..ondan önce kilotlu iki kizla dans eden bir cocuk ve yumusak bir beyfendi vardi..yani o muzikleri evde bende yapiyorum cocuklarimla..bu nedir yahu

Sezonun başlangıcından beri ilk kez Kral Çıplak'ı dikkatle ve keyif alarak izliyorum. Murat Yılmazyıldırım lise yıllarında tanıdığım, üniversitede konserlerini kaçırmamaya çalıştığım, şarkı sözleri ile, kendine has duruşu ile uzun zamandır dinlemememe rağmen yeri her zaman ayrı olan bir isimdir. Şu an gençler arasında pek tanınmıyor lakin Düş Sokağı Sakinleri döneminde, Murat Çelik'le çalıştığı yıllarda ilk gençlik yıllarını yaşayanların hayatlarına bir şekilde girmiştir mutlaka. Canlı yayında izlemek/ dinlemek, şarkıları ile sözleri ile hayatı kavradığı bilinç katmalarına ulaşıp, onun dünyasına sürüklenmek gerçekten çok keyifli...

program bitmek üzere son sarki... simdi uyuycam sindiricem, düsünücem

öyle özlemisim ki murat abiyi

önce bir kendimle yasayayim bu hazzi

[video=youtube;hKbVPy-_Rkk]http://www.youtube.com/watch?v=hKbVPy-_Rkk&feature=player_embedded[/video]

TV 8 de 4 Ekinde kralliklar basliyor

Salı =Muhallebi Kralı 23.00
Çarşamba =Kral Çıplak 23.00
Perşembe =Muhabbet Kralı 23.00
Cuma =Medya Kralı 23.00
Cumartesi =Disko Kralı 23.00

23.00 a alınması iyi olmuş geç başlayınca cok uykum geliyordu dayanamayıp yatıyordum:(
Ama şimdi seni hiç kaçırmayacağım Okanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:69::69::69:

yeaahh man iste bunu özledim fena halde özledim

[video=youtube;urIfkP_p7ZE]http://www.youtube.com/watch?v=urIfkP_p7ZE[/video]

[video=youtube;LPnKsb8s6lQ]http://www.youtube.com/watch?v=LPnKsb8s6lQ&feature=player_embedded#![/video]

okan hic ekranlarda uzaklasmasin..tvde izleyebildigim tek kisi..yalniz simdi bünyem izin vermiyor gec yatmaya ama ilk yarim saati izliyorum mutlaka sonra program sarsada yatiyorum malesef:S sorumluluklarim var :)

haa yalniz su "namik" karakterini begenmedim..umarim fazla surdurmezler..bi repligi guzeldi "siz dizilerinizi izlemeye devam edin, biz sizin icin endiseleniriz!

Bende geldiim, bir Okan'cı daha var aranızdaa :16::16:

televizyon denen kutunun içindeki en açık sözlü kişilik diyebilirim okan için ve evet izlemek ayrı bi keyif

acik sözlü olmak vasat bir marifet olsa gerek, maharet yerinde zamaninda ve isabetli olmak.. aaa tipki okan:)

Back