ok zor durumdaym kzlar :(((

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
kızlar çok zor durumdayım
ben ilk başlarda bikini bölgeme makine yapıyordum şimdi ise yaklaşık beş yıldır ağda yapıyorum...sanırım makine dolayısıyla kıl dönmesi oldu ve ucu siyah küçük küçük nokta halinde... zamanla azaldı şimdi iki tane falan var ancak hala tam olarak geçmedi...
şimdi bir tanesinde iltihaplı sivilce çıkmış...
iğrenç hissediyorum kendimi...
aslında durumumu bildiğimden o kadar da temizliğime dikkat ediyorum ama kızlar çok kötü olmuş ya kıpkırmızı ve çok şişmiş diğerleri de geçmedi bu iltihaplı sivilce iki üç kez daha çıktı kendi kendine geçti ama artık çok moralim bozuluyor yaa beş yıldır geçmedi kıl dönmelerim ne olur bana bir akıl verin çok moralim bozuldu ((( :sinifsinif:

bende de oluo hemde hiç makina fln kullanmadım
eskiden jilet kullanıodum şimdi ağdaya geçtim
genelde onlar için jilet sür arada diolar ama ben sürmek istemiorm
sivilceleri patlatıp iltihabı alıorm sonra da iğne yardımıyla kılı çıkartıorm

cnm peki iğne iz bırakmıyor mu bnm de aklıma geldi ama kendime güvenemedim
bnmkiler dipte biraz siyah nokta gibi yani...

canım onlar kıl dönmesi deel büyük bi ihtimal kıl kökü iltihaplanması die tahmin ediyorum ama kıl dönmesi de olabilir ama bak ne dicem siyah nokta gibi tabir ettiğin şeyler aslında yağ ..aynı şey benim de başıma geldi ben onları kıl sanıodum kıl köklerinde deri altında yağ birikmiş doktor öle açıkladı onları patlatıp içinden çıkardı ..bunlar zamanla iltihaplı kıl kökü iltihaplanmalarına hatta ve hatta çok acı veren seni yürütmeyen apselere bile dönüşebilir bizzat yaşadım da biliorum hala yaşıorum bünyem yaparmış bunu benim sürekli yıkar ve bende temizliğine çok öenm veririm ama doktor bunla alakası yok naparsan yap bu olur kesin çözüm orda kıl çıkmamasıdır bu da anca lazerle olur dedi..

tatlım bence furacin, furaderm ya da teramiycine gibi antibiyotikli merhemlerden birisini al ve bir parça pamuğun üzerine bu merhemi sıkıp yaralı bölgenin üzerine yapıştır..o iyileştirecektir..batticon ile gün içerisinde 2-3 kez temizleyip işlemi yenile.inşallah çabucak iyileşir..

Bence o bölgene lazer epilasyon yaptır. O sivilcelerin geçeceğini tahmin ediyorum.

Bence o bölgene lazer epilasyon yaptır. O sivilcelerin geçeceğini tahmin ediyorum.

ama şuan için lazer epilasyon imkansız ((
öğrenciyim zaten biraz daha beklemem lazım ve ben yaptırana kadar bunlar geçmezse sıyırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…