• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri ok kuru Salar iin

Mavi kutu şampuanı ve saçın uzun açılmıyorsa mor şişe kremi çok iyi, boyayıda akıtmıyor doğal yağlar varmış genelde krem kullanmazdım korkudan eczacı tester verdi inandım şimdi haftada 2 kremleyip duruluyorum benim boyalılara çok iyi geldi :nazar:

Özellikle Organicum mor kremi çok iyi bir ürün dökülme yapmıyor, saç diplerine de uygulanabiliyor

Canım silikonsuz tam doğal bir nemlendirici arıyorsan Organicum çok çok kaliteli bir ürün biraz fiyatlı ama saça çok iyi geliyor bilgine

Canım kuruluğu kökten çözmek istiyorsan ne şampuan kullanırsan kullan Organicum saç kremi ile bitir, bol kullan 5 dk diplerde dahil masaj yap durula, göreceksin 2-3 sefer sonra yumuşamaya canlanmaya başlıyor.

Diğer kremler gibi fındık tanesi büyüklüğünde ve sadece uçlara değil çorba kaşığıyla ve tüm gövdeye

benim saçlar da çoook kuru bir ara iyiydi çünkü kanım yükselmişti.Saça can veren şey gerçekten kan. ona dikkat etmek gerekli
Bir de çoğu şeyi denedim ama glissin saç maskesi gibi elektriklenmeyi alan bir şeye rastlamadım :3:tavsiye ederim .yıkadıktan sonra saçlarımı biraz kurutup biryantin kullanıyorum (2 yıkamadan beri) ondan da memnun kaldım ama daha çabuk kirleniyor saç

olgun bi avokadoyu pure haline getirip 1/4 zeytin yağı ekle maske yap.bi yerde okumustum bnm de saclarım cok kuru.haftaya eve donunce haftada 2 bunu uygulamayı dusunuyorum...zeytın yagı ve badem yagı saca cok faydalı.bunun dısında Yumurtayı hıc onermıyolar sacı kurutuyomus.teyzemın doktoru soylemıstı=)

Back