• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri ok kuru Salar iin

kizlar kuru saclar icin bi maske var 1 tane yumurta badem yagi ve zéytin yagini karistirin ve saca masaj yaparak yedirin sarin strechle 20dakika ile 30 dk arasi bekletin ve yikayin eminim memnun kalacaksiniz

benim saçlarımda çok kuru 1 sene önce defrize yaptırmıştım heryeri kırık dolu kestirmem lazım banyodan önce bal zeytinyağı ve yumurta karışımını diplerine ve uçlarına sürüyorum memnunum ama kuruluğunu tamamen gidermiyo:s

ben ölcü kullanmiyorum sacinin miktarina göre ayarla ama zeytin yagiyla badem yagini ayni oranda kullandim mesela 3 yemek kasigi zeytin yagi ile 3 yemek kasigi badem yagi bide yumurta

canimm kuru saca kesinlikle zeytinyagi sart biraz isitip sacina uygula bence sonuc alirsin kesin

durulama suyuna yarım bardak sirke kat sacın için hem parlak oluyor hem de yumuşak bnm saçım cok işlem gördüğü için acayip derecede yıprandı sadece elma sirkesi iyi geldi

yha benim saçlarım da çok kuru ne yapabilirm zeytin yağından başka şimdiden tşkrlr

elma sirkesi tatlım bir finan zeytinyagı bir yumurta yine bir fincan elma sirkesi karışımını bir saat beklet olmadı durulama suyuna elma sirkesi kat bir maşrapa suya yarım bardak sirke başından aşagı dök

melikecim ben zeytin yaagini isitiyorum biraz sonra badem yagi istersen bide yumurta sacimda 20-30 dakika arasi bekletiyorum kuruluk falan olmuyo sene derim

kızlar ben loreal expert intense repair şampuan absolut repair da saç maskesi aldım. baya işe yarıyor gibi saçım yağlanmaya bile başladı gibi. sizde deneyin derim.

Avonda saç balmı var bu katalogundada gördüm.Onu kesin kullan derim.Banyodan çıktıktan sonra sürüyosun durulama gerektirmıyo.Ben uçlarına kullanıyorum kuru olduğu için.Diplerine sürersen çabuk yağlanmasını sağlıyo.Düzleştirmeden önce sürdüğündede düzlüğün kalıcı olmasını sağlıyo ayrıca :)

arkadaslar benım cozumum de su

ben şampuanımın ve saç kreminin ıçine bepanten ve evıgen ampul kırıyorum ne marka olursa olsun şampuanım yapıyorum bunu
bide 7 24 kullanıyorum onun içinede bepanten ve evigen yaptım saç dokulmemde durdu deneyın tavsıye derım opuyorumnanaktan

kızlar benim saçlarım okadar kuru okadar kuru ki hiçbirişlem görmemesine rağmen kuruluktan uzamıyor sürekli uçları kırılıyor her ay kestiriyorum abartısız ama bir ayda biryıl kesilmemiş gibi oluyor sanki bir ay yıkamasan yağlanmayacak. revigenin saç temizleme yağını aldım onu kullanıyorum saç kremi kullanıyorum nemliyken uçlarına serum sürüyorum yine kuru yine kuru. lütfen bana şu saçlarımı yağlandırmak nemlendirmek için nbişey söyleyinnnn lütfennnnnnn:çok üzgünüm:

canım yıkmadan önce bebe yağı uygula a.s

Canım eczaneden alıyorsun mor şişe Organicum krem çok iyi geliyor

Mavi kutu şampuanı ve saçın uzun açılmıyorsa mor şişe kremi çok iyi, boyayıda akıtmıyor doğal yağlar varmış genelde krem kullanmazdım korkudan eczacı tester verdi inandım şimdi haftada 2 kremleyip duruluyorum benim boyalılara çok iyi geldi :nazar:

Back